fLiSk Отговорено Юли 18, 2009 Отговорено Юли 18, 2009 Аууу, много космически ! Този ли е с Kinman адаптерите ? Аз тъкмо мисля да си напазарувам едни такива и да занимавам инж. Христов да ги тури през отпуската. Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Юли 18, 2009 Отговорено Юли 18, 2009 Ехей тука страшни стратокастери излазоха Честито на всички ! Цитирай
MiroLambov Отговорено Юли 18, 2009 Отговорено Юли 18, 2009 (Редактирано) Поздравления на всички за готините стратове! Редактирано Юли 18, 2009 от CursedSoul Цитирай
BWC Отговорено Юли 19, 2009 Отговорено Юли 19, 2009 Евала за стратовете . Просто ми е любопитно какъв е смисъла от 2 еднакви страта ?Леко доловимата разлика от опитно ухо едва ли е супер мотивация за закопуването . Цитирай
Harvester Of Sorrow Отговорено Юли 19, 2009 Отговорено Юли 19, 2009 Ае толкова ли половината форум не разбрахте че се пише кУпувам? Цитирай
kolio_k Отговорено Юли 19, 2009 Отговорено Юли 19, 2009 Никога не държа две еднакви китари за постоянно и то точно защото има съществена разлика между тях( в саунда). По добрата ще остане, а другата ще послужи за бакъп определено време ( докато свиря с една поп група) и ще замине при новия си собственик Цитирай
ultramega Отговорено Юли 19, 2009 Отговорено Юли 19, 2009 Благодаря ви за честитките Аууу, много космически ! Този ли е с Kinman адаптерите ? Аз тъкмо мисля да си напазарувам едни такива и да занимавам инж. Христов да ги тури през отпуската. Определено са различни тези адаптери, но не знам дали ще се харесат на всеки. На мен ми се струва прекалено ярък и рязък тона. Всъщност това не е зле ако си с група, има пробивност, но пък по като сме сравнявали с друг страт с нойзлес адаптери другия ми харесваше повече лично на мен(доколко разликата е идвала от адаптерите не знам) Цитирай
EAmechaniX Отговорено Юли 19, 2009 Отговорено Юли 19, 2009 (доколко разликата е идвала от адаптерите не знам) Напротив, още тогава доказахме, че Кинман звучат по-чисто в транзисторно комбо в сравнение с Фендер Хот Нойслес. В ламповите ампове, предимство имаха Фендер. То е ясно, че китарите си бяха различни години и другия Фендер беше по-стар, изкарваше по-винтидж звук и Ултрамега хареса именно това.Тогава правихме сравнение и с чисто нов Фендер Ам.Делукс и се оказа, че Кинман имат повече сходство с Фендер Самариум Кобалт. Като цяло Кинман са по-добри според мен и не ''мажат''. Само не помня този комплект Кинман какъв беше, че са 3 или повече вида...забравил съм вече. На снимката на Ултрамега се виждат въпросните две китари съвсем мъничко... Цитирай
aitapeapea Отговорено Юли 21, 2009 Отговорено Юли 21, 2009 Нямам какво да споделя, че ще свиря Ако някой го интересува нещо - ще получи отговор. Цитирай
Zero Tolerance Отговорено Юли 22, 2009 Отговорено Юли 22, 2009 (Редактирано) Изпълни ми се мечтата от известно време насам Ibanez RG350dx беличка красавица..Само Флойда малко ядове ми създаде ама след няколко часа четене/настройване/нагласяне всичко е на 6..Жестока китарка Редактирано Юли 22, 2009 от Zero Tolerance Цитирай
ultramega Отговорено Юли 22, 2009 Отговорено Юли 22, 2009 Подарък за рождения ми ден. (Явно има и лек намек)Вече нямам оправдание да свиря неритмично Цитирай
Recommended Posts