Daniel_V Отговорено Май 2, 2009 Отговорено Май 2, 2009 ^ Бицев, най-джобното за момента като че ли е това: VOX Amplug AC30 Само че се действа на слушалки. Реално е малка спийкър симулация на AC30 на Vox, с гейн, волюм и тон, пъха се директно в китарата и оттам си вкарваш едни слушалки. Не е само този. 3 модела са - AC30, Classic Rock и Metal. Аз имам Classic Rock и да ви кажа - супер якия драйв вади за такава въшка. Много готина джвъчка. Поздрави! Данио Цитирай
EAmechaniX Отговорено Май 2, 2009 Отговорено Май 2, 2009 Още нещо ново...за работа ...като нямам работа да си свирукам в сервиза. Aria pro2 cardinal series. Цитирай
EAmechaniX Отговорено Май 2, 2009 Отговорено Май 2, 2009 Благодаря!Наистина е яка и има доста бленди. Но на кой му пука ...да има нещо там..., да убиваме времето. Цитирай
NovemberEil Отговорено Май 3, 2009 Отговорено Май 3, 2009 (Редактирано) Иначе правих пролетно почистване в къщи и използвах че камионите и китарите бяха струпани на куп да ги щракнаКолекцията ми от педали доста понамаля напоследък Колио,кажи ми тоя Лес Поул отде ти е,как се сдоби с него и на каква цена,че след няколко месеца и аз ще почна това да търся,а може би малко повече,за сега ще се уча на Шоумастера? А за пролетното почистване,добре че си го почнал та да се нарадвам на "малката" ти колекция. Редактирано Май 3, 2009 от sw1tched Цитирай
kolio_k Отговорено Май 3, 2009 Отговорено Май 3, 2009 Леспола го взех от Германското представителство на фирмата. Първо под формата на спонсорство за едно турне (миналата година ) а после го откупих със стабилна остъпка ( около 50%), като горе долу за същите пари развързах стария си Гибсън, защото този ми хареса доста повече като звук. За последните 2 години смених няколко ( 5 май ), докато се спра на този, саунда му е наистина трепач Цитирай
NovemberEil Отговорено Май 3, 2009 Отговорено Май 3, 2009 (Редактирано) Ех,еееееех,искам го това веееееее,след 4-5 месеца,ако чуеш нещо,ориджинал ново или 2-ра обаче запазено,първо мен ме светни молим та,потенциален съм п.с. Sw1chet,мерси Редактирано Май 3, 2009 от MarkKnopfler_fen Цитирай
MrDeath Отговорено Май 3, 2009 Отговорено Май 3, 2009 ^^Едва ли колкото на скуайар шоумастер, ама все пак. Цитирай
gpav Отговорено Май 4, 2009 Отговорено Май 4, 2009 (Редактирано) Един Jackson JS30 Dinky с Флойд Роуз Като за първа електрическа китара е супер !!! И "Елементарна Теория На Музиката" . Редактирано Май 4, 2009 от gpav Цитирай
Daniel_V Отговорено Май 5, 2009 Отговорено Май 5, 2009 Честито на всички! Все по-як гиър събирате... Keep on rockin'! Абе чудя се скоро дали да не се похваля и аз Цитирай
Daniel_V Отговорено Май 5, 2009 Отговорено Май 5, 2009 ^Само да ми докарат баш новия гиър и ще направя едно голямо фукане със "старите" неща с които така и не се изфуках. Цитирай
Recommended Posts