SviStyle Отговорено Декември 21, 2008 Share Отговорено Декември 21, 2008 (Редактирано) И аз да се похваля с ей тоя Винтидж: Вече моя страт си има приятелче: Редактирано Декември 21, 2008 от SviStyle Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
don_pepinio Отговорено Декември 21, 2008 Share Отговорено Декември 21, 2008 Fender stratocaster HSS!!! ...а това ми подариха моите приятели за рождения ден миналия месец,за което им благодаря от все сърце! Главния виновник се спотайва тук някъде като admin!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mephistofel Отговорено Декември 21, 2008 Share Отговорено Декември 21, 2008 ^ А, кой е тоя, бе?! Аре, честито, да си ги ползваш със здраве! Сега чакаме яко кавъри на Малмстийн! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
don_pepinio Отговорено Декември 21, 2008 Share Отговорено Декември 21, 2008 Хаха,с тия боксови ръкавици дето съм ги сложил се съмнявам...но може да ги развържа по празниците! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
JD Отговорено Декември 22, 2008 Share Отговорено Декември 22, 2008 [И в бонус - като си нямам работа...ето как се изгаврих с калъфа на китарата Yeah Аз неотдавна направих нещо подобно - по-скромно обаче. Изразява се в поставянето на рекламка за Jack на мястото за етикет с име на калъфа. В твоя случай визията е по-винтидж Поздрави и успех с питието! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sasog Отговорено Декември 22, 2008 Share Отговорено Декември 22, 2008 Като чета последните коментари направо ме досрамя да пиша в тази тема повече Честити Стратове ЛП-та ! Не знам дали след Коледа и Нова година изобщо да отварям Фукнята...да не се докоплексирам Пак честито на печелившите и яка свирня да пада с новите китарници. П.С.:@ J D Fortune, винтидж е ключовата дума в изречението Като не мога да я използвам за техника и оборудване, поне за калъфа да мога да си го използвам. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
circles Отговорено Декември 22, 2008 Share Отговорено Декември 22, 2008 А честито Пешооо! Май на нова година ни чака як саунд Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Arcturus666 Отговорено Декември 24, 2008 Share Отговорено Декември 24, 2008 Ето и моите джаджи Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kkertev Отговорено Декември 25, 2008 Share Отговорено Декември 25, 2008 Малко къстъм историйки от мен. Старият ми ибанез престиж в нов варянт. Стар: Нов: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Tomcat Отговорено Декември 25, 2008 Share Отговорено Декември 25, 2008 Аре весела коледа, и честити придобивки Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
edgecrusher Отговорено Декември 27, 2008 Share Отговорено Декември 27, 2008 Аз се хвалих веднъж вече преди коледа с други играчки, но сега няма как да не пропусна: Отново съм в отбора на Ibanez (китарджиския де, при басовете съм там отдавна) с тая симпатична и рядка лопатка по-долу: Ibanez Xyphos. Домъкнаха ми го от САЩ, защото този модел(черния) не се предлага в Европа. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Arcturus666 Отговорено Декември 28, 2008 Share Отговорено Декември 28, 2008 яка е..само на тези ибанци ме дразнят разположението на ключовете Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Додо Отговорено Декември 28, 2008 Share Отговорено Декември 28, 2008 ^^Чел съм доста хубави неща за тоя айбанез(пък и съм слушал, ама не на живо). Честита да ти е... А да, весели празници! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
JACKASS Отговорено Декември 29, 2008 Share Отговорено Декември 29, 2008 Собственик на 120 дка... ...и това !!!! Убийствен звук (сравнявайки със старата шперплатова тупалка) За кубето не намерих много положителни коментари , но смятам , че като за домашно ползване си е пре достатъчно. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Raxus Отговорено Декември 29, 2008 Share Отговорено Декември 29, 2008 (Редактирано) Това си ми е новия подарък от дядо Коледа... Редактирано Декември 29, 2008 от Raxus Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts