Tomcat Отговорено Декември 3, 2008 Отговорено Декември 3, 2008 Аре и аз да се исфукам най-накрая си купих първата ел. китара Vintage VS6 Cherry Red Цитирай
Ignos Отговорено Декември 3, 2008 Отговорено Декември 3, 2008 Честито, сигурно е голям кеф Със здраве да си я ползваш! Цитирай
Tomcat Отговорено Декември 3, 2008 Отговорено Декември 3, 2008 О да огромен кеф е благодаря за пожеланието Цитирай
stanbog Отговорено Декември 4, 2008 Отговорено Декември 4, 2008 да ти е честита първата ел. китара! следващия път изключи светкавицата Цитирай
SSwhitewolf Отговорено Декември 4, 2008 Отговорено Декември 4, 2008 (Редактирано) т'ва ми е първата китара .. вече е на 6 месеца .. не е свирено на нея поради липса на кубе .. зета е 2ра ръка Squier Strat Affinity series цвят Red Metallic .. а това е кубето .. Randall RG15RXM днес пристигна по куриера .. А това са двете заедно .. Най-накрая събраха се беше време и аз да се похваля Редактирано Декември 4, 2008 от SSwhitewolf Цитирай
MAXA Отговорено Декември 4, 2008 Отговорено Декември 4, 2008 Най-накрая и аз да се разпиша в този форум Вчера се сдобих с тези Убавци: Ibanez GRG170DX-BKN Marshall MG10CD Тунерче KORG GA30 Стойка за китара - Fender SureLock Strap Много се кефя на всичко, днес даже успях да я занеса на репетиция, та половината училище я видя Весела Коледа на всички. Цитирай
Valserp Отговорено Декември 4, 2008 Отговорено Декември 4, 2008 (Редактирано) Peavey Vypyr 15W 8" speaker Останах МНОГО приятно изненадан от звука му. Имам едно Peavey Ultra - което е старата серия на сегашните Peavey XXX. Та тази джаджа има симулация на Peavey XXX, която доста се доближава до реалния звук на 50-ватовото ми all-tube combo. Изглежда малко чупливо но отнася глави с тон. Редактирано Декември 4, 2008 от Valserp Цитирай
renegat Отговорено Декември 4, 2008 Отговорено Декември 4, 2008 Washburn MG- 30 Hand Crafted. Дебна го от 10 години Цитирай
Black Bird Отговорено Декември 4, 2008 Отговорено Декември 4, 2008 Peavey Vypyr 15W 8" speaker Останах МНОГО приятно изненадан от звука му. Имам едно Peavey Ultra - което е старата серия на сегашните Peavey XXX. Та тази джаджа има симулация на Peavey XXX, която доста се доближава до реалния звук на 50-ватовото ми all-tube combo. Изглежда малко чупливо но отнася глави с тон. От къде го купи и аз колко? Искам и аз Цитирай
abductor Отговорено Декември 4, 2008 Отговорено Декември 4, 2008 Washburn MG- 30 Hand Crafted. Дебна го от 10 години Честит да ти е! Дай някое фото да му се порадваме и ние, де Цитирай
Valserp Отговорено Декември 5, 2008 Отговорено Декември 5, 2008 От къде го купи и аз колко?Искам и аз www.musik-schmidt.de , пращат чрез UPS, взимат само 19 евра за доставката и ти го носят до вкъщи. Кофтито е, че сайтът не е много богат откъм артикули. http://www.musik-schmidt.de/products/gb/El...y-Vypyr-15.html Цитирай
Tomcat Отговорено Декември 5, 2008 Отговорено Декември 5, 2008 А да ви е честито на всички,да си ги ползвате със здраве Цитирай
stanbog Отговорено Декември 5, 2008 Отговорено Декември 5, 2008 Peavey Vypyr 15W 8" speaker Останах МНОГО приятно изненадан от звука му. Имам едно Peavey Ultra - което е старата серия на сегашните Peavey XXX. Та тази джаджа има симулация на Peavey XXX, която доста се доближава до реалния звук на 50-ватовото ми all-tube combo. Изглежда малко чупливо но отнася глави с тон. честитка! ако може така няколко клипчета на дзверчето да пуснеш, щото и мен са ми интересни тия бръмбари. Цитирай
Valserp Отговорено Декември 5, 2008 Отговорено Декември 5, 2008 Peavey Vypyr 15W 8" speaker Останах МНОГО приятно изненадан от звука му. Имам едно Peavey Ultra - което е старата серия на сегашните Peavey XXX. Та тази джаджа има симулация на Peavey XXX, която доста се доближава до реалния звук на 50-ватовото ми all-tube combo. Изглежда малко чупливо но отнася глави с тон. честитка! ако може така няколко клипчета на дзверчето да пуснеш, щото и мен са ми интересни тия бръмбари. Ще направя направо сравнителен запис м/у двете; и на мен ми е любопитно как ще излезе. В момента всичките ми кабели и преходници са в други хора, но скоро Цитирай
Recommended Posts