SviStyle Отговорено Октомври 20, 2008 Отговорено Октомври 20, 2008 Ей тази бъзикня си купих днес Цитирай
badValue Отговорено Октомври 23, 2008 Отговорено Октомври 23, 2008 с това се сдобих днес.. довечера ще го пробвам The Planet Waves Pro-Winder Tuner Цитирай
kolio_k Отговорено Октомври 23, 2008 Отговорено Октомври 23, 2008 Отдавна не съм се разписвал тук и се включвам със следните Много готин DI box със с 4 по 12 спикър симулатор, бяха много популярни преди 10тина годинки Един от готините пасивни волум педали ( според мен де) Видях го в един оказион и не можах да се въздържа, преди го бях виждал само на снимка. Готина идея за любителите на педалчета и процесорите наведнъж. Разбира се е доста морално остарял, но има прилични дилеи ривърби, хоруси и тн, , а пъл и аз си го купих по скоро о любов към старините И последните ми добавки към домашното "студио" - Dell Inspiron 1525 с Pentium DualCore na 2,2 ghz и 3 гиги рам и Presonus Firebox 24bit/ 96 khz FireWire Interface-много приятна за домашно бъзикане машинка Цитирай
IgniteAll Отговорено Октомври 24, 2008 Отговорено Октомври 24, 2008 Ехееее, Пешо, доживя я, братле! Айде сега, записвай я да й чуем гласчецето Много яка китарка за много тресня! Цитирай
fLiSk Отговорено Октомври 24, 2008 Отговорено Октомври 24, 2008 На пичилившити, чистито ! Супееер, Пепиньо, чакаме хит-а, а тая процесоро/педал борд машинка отгоре е супер добра като идея, чудя се няма ли някоя нова фирма дето да я е доразвила... Цитирай
Orion Отговорено Октомври 24, 2008 Отговорено Октомври 24, 2008 Честито, don_pepinio!!! В събота да не и остане някое и друго Петно... Цитирай
Jordan_J Отговорено Октомври 24, 2008 Отговорено Октомври 24, 2008 Откога я чакам ... Направо ми се изчака чакането - наложи се втори път да поръчвам, но накрая дойде: USA FENDER STRATOCASTER Y.J. Malmsteen signature Някой ми беше писал с въпроси за тази китара, но съм изтрил старите мейли - моля, да пише и пита пак каквото имаше да пита. Наздраве!! Цитирай
docc Отговорено Октомври 25, 2008 Отговорено Октомври 25, 2008 Аз не съм ти задавал въпрос по този повод, но ще ти задам сега! Та ... Видя ли сега за какво статва въпрос? С други думи - честито! Цитирай
killer Отговорено Октомври 25, 2008 Отговорено Октомври 25, 2008 Данчо ЧЕСТИТООООО, с теб си писахме на лични за този фендър, моля постни семпли и сподели детайлни впечатления за китарата когато имаш възможност!!! Марио Цитирай
James Hetfield Отговорено Октомври 31, 2008 Отговорено Октомври 31, 2008 Дами и господа, запознайте се с Ричи > За сега семпли няма, щот' не ми се занимава със симулации, но в бъдеще ще има със сигурност. Цитирай
Berko Отговорено Октомври 31, 2008 Отговорено Октомври 31, 2008 Откога я чакам ... Направо ми се изчака чакането - наложи се втори път да поръчвам, но накрая дойде: USA FENDER STRATOCASTER Y.J. Malmsteen signature Някой ми беше писал с въпроси за тази китара, но съм изтрил старите мейли - моля, да пише и пита пак каквото имаше да пита. Наздраве!! WOW ! Честита да ти е и дано стигнеш нивото на малмстеен някой ден с нея За колко кинта я взе ако не е тайна? Честито и на Хетфилд Цитирай
preIbanez Отговорено Октомври 31, 2008 Отговорено Октомври 31, 2008 Новата ми красавица!!! ...да ти е честита...това според мен е една от най-добрите седемструнки...много и се облизвах и аз на времето...и сега като я гледам ме гризе благородната завист...дано я скъсаш от свирене... Цитирай
Van Dim Отговорено Ноември 2, 2008 Отговорено Ноември 2, 2008 Здравейте, След много мъки по поръчването, плащането и доставката най-накрая при мене пристигна тази хубавица: Alden ZX Blues Line Dragon Поздрави! P.S. Имам малко да пооправя хардуера и сетъп-а, че да започне да изглежда и да свири както трябва - така както се вижда излезе от кашона. Цитирай
Recommended Posts