Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

• Отговори 7.1k
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено

Отдавна не съм се разписвал тук и се включвам със следните

DSCN2165.jpg

Много готин DI box със с 4 по 12 спикър симулатор, бяха много популярни преди 10тина годинки

DSCN2166.jpg

Един от готините пасивни волум педали ( според мен де)

DSCN2167.jpg

Видях го в един оказион и не можах да се въздържа, преди го бях виждал само на снимка. Готина идея за любителите на педалчета и процесорите наведнъж. Разбира се е доста морално остарял, но има прилични дилеи ривърби, хоруси и тн, , а пъл и аз си го купих по скоро о любов към старините :)

dell.jpg

И последните ми добавки към домашното "студио" - Dell Inspiron 1525 с Pentium DualCore na 2,2 ghz и 3 гиги рам и Presonus Firebox 24bit/ 96 khz FireWire Interface-много приятна за домашно бъзикане машинка

Отговорено

На пичилившити, чистито ! :rolleyes:

Супееер, Пепиньо, чакаме хит-а, а тая процесоро/педал борд машинка отгоре е супер добра като идея, чудя се няма ли някоя нова фирма дето да я е доразвила...

Отговорено

Откога я чакам ... Направо ми се изчака чакането - наложи се втори път да поръчвам, но накрая дойде:

strat_yjm.jpg

USA FENDER STRATOCASTER Y.J. Malmsteen signature

Някой ми беше писал с въпроси за тази китара, но съм изтрил старите мейли - моля, да пише и пита пак каквото имаше да пита.

Наздраве!!

Отговорено

Данчо ЧЕСТИТООООО, с теб си писахме на лични за този фендър, моля постни семпли и сподели детайлни впечатления за китарата когато имаш възможност!!!

:hysterical: Марио :thumbs_up:

Отговорено
Откога я чакам ... Направо ми се изчака чакането - наложи се втори път да поръчвам, но накрая дойде:

strat_yjm.jpg

USA FENDER STRATOCASTER Y.J. Malmsteen signature

Някой ми беше писал с въпроси за тази китара, но съм изтрил старите мейли - моля, да пише и пита пак каквото имаше да пита.

Наздраве!!

WOW ! Честита да ти е и дано стигнеш нивото на малмстеен някой ден с нея <_< За колко кинта я взе ако не е тайна?

Честито и на Хетфилд :)

Отговорено
Новата ми красавица!!! :)

518940158.JPG

...да ти е честита...това според мен е една от най-добрите седемструнки...много и се облизвах и аз на времето...и сега като я гледам ме гризе благородната завист...дано я скъсаш от свирене...

Отговорено

Здравейте,

След много мъки по поръчването, плащането и доставката най-накрая при мене пристигна тази хубавица:

AldenPreview.jpg

Alden2.jpg

Alden3.jpg

Alden4.jpg

Alden ZX Blues Line Dragon

Поздрави!

P.S. Имам малко да пооправя хардуера и сетъп-а, че да започне да изглежда и да свири както трябва - така както се вижда излезе от кашона.