Slav Отговорено Юни 20, 2008 Отговорено Юни 20, 2008 Изглежда ми много добра играчка. По-добра ли е от онези мини усилвателчета на Marshall ? Откъде може да се намери такова чудо ? Цитирай
Arteglam Отговорено Юни 20, 2008 Отговорено Юни 20, 2008 Лол само 90 кинта Колко силен звук вади и на какво е на батерии някви обикновенни или се презарежда с адаптер Цитирай
Fanatik_Priest Отговорено Юни 20, 2008 Отговорено Юни 20, 2008 Ако е възможно, няма да откажем семпълче... Цитирай
kolio_k Отговорено Юни 20, 2008 Отговорено Юни 20, 2008 http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=41380 Ето и семпъл.Иначе машинката свири само на слушалки или включена централно Цитирай
rockstar666 Отговорено Юни 21, 2008 Отговорено Юни 21, 2008 Не съм голям фен на Ибанез, но трябва да призная, че китарата е адски красива, за звука не се съмнявам. А между другото, откъде са солничките, че са мн култови? Прав си има страшен тон много топъл звук и много състейн, а и с тези пуш-пул и минаването към сингъл коили направо ме устройва за всякакъв вид музика,а солничките са от Райзинг Форса,цена незнам нали са подарък ,но имаха даже няколко комплектчета,вчера минах от там сигурно ми е инфото! Цитирай
Baby Thomas Отговорено Юни 21, 2008 Отговорено Юни 21, 2008 Ето ТУК се продава същата джаджичка на Vox. Най-сетне след година и нещо чудене и моткане се сдобих с това дилейче: Цитирай
fLiSk Отговорено Юни 22, 2008 Отговорено Юни 22, 2008 Сподели, сравни с ЕхоПарка... Да знаим струва ли Цитирай
Baby Thomas Отговорено Юни 22, 2008 Отговорено Юни 22, 2008 Нямат общо да не кажа, ама... ЕкоПарк-а е чуден и много си ме кефи, ама това е направо космически кораб !!! Цитирай
Arteglam Отговорено Юни 22, 2008 Отговорено Юни 22, 2008 Да ми е честита.Най-добрите ми приятели ми е подариха за рожденият ден днеска останах много приятно изненадан,защото и бях хвърлил око отдавна и защото не го очаквах.Незнам от къде са сабрали пари но е страхотен подарък и доста ми хареса как звучи въпреки ,че е от евтините модели Лес Пол.Не видях да има някакви дефекти и засега сам доволен за много време напред Цитирай
MiroLambov Отговорено Юни 22, 2008 Отговорено Юни 22, 2008 Честито , да си я ползваш със здраве Цитирай
DYLGIQ Отговорено Юни 24, 2008 Отговорено Юни 24, 2008 (Редактирано) От няколко часа е само моя. Schecter Hellraiser V-1 FR BCH. Трипластов махагонов ултраудобен гриф, махагоново тяло, сет нек, активни EMG-та, оригинален Флойд Роуз и други екстри. За разлика от други Ви-та и Роудсове, тази булка е ръстов играч и не ми седи като играчка в ръцете (щото съм близо 2 метра). По хубави снимки, семпли и подробности около дефлорацията - след медения месец. Редактирано Юни 24, 2008 от DYLGIQ Цитирай
Trysth Отговорено Юни 24, 2008 Отговорено Юни 24, 2008 Леле, красота! Голяма честитка. Между другото, да не си я купил от ибей? Снимките там са същите. Айе чакаме инфо и повече снимки. Цитирай
DYLGIQ Отговорено Юни 24, 2008 Отговорено Юни 24, 2008 (Редактирано) Леле, красота! Голяма честитка. Между другото, да не си я купил от ибей? Снимките там са същите. Айе чакаме инфо и повече снимки. Аз булките си ги купувам само от лингурския събор в Стара Загора на гарата. . А инструментите си ги пробвам, преди да ги купя. Снимката е от там, в нетя още няма много други - моделът е нов. Редактирано Юни 24, 2008 от DYLGIQ Цитирай
daniel.hristov Отговорено Юни 24, 2008 Отговорено Юни 24, 2008 Ето ТУК се продава същата джаджичка на Vox. Малка корекция: В линкчето което си дал става въпрос за classic rock amPlug-а на Vox. Това горе е AC30. Не че става въпрос за различно качество или цена ама си обажда различно. Цитирай
Deeds of Flesh Отговорено Юни 24, 2008 Отговорено Юни 24, 2008 честито за Schecter-a изглежда страхотно!!!! Цитирай
Recommended Posts