DaftFunk Отговорено Август 15, 2018 Отговорено Август 15, 2018 On 7/20/2018 at 11:16 AM, Baby Thomas said: Яко и аз съм фен на светата троица, но не знам колко ще го използвам и още не съм дръпнал спусъка. Инак една скромна нова придобивка и от мен: Доста интересна и читава китарка! Съмнително евтин инструмент за това, което предлага. Вече не ги правят такива... Махагонец с кленов топ. Нек-тру конструкция, бридж адаптера е Дънкан, некът някакъв Ibanez. Електрониката е малко странна, с 3-позиционен суич, два волюма, тон. Адаптрите са с по 4 извода (не знам как е реализирана средната позиция в момента), ще измисля някаква зла модификация с пуш-пул тия дни. Срахотен фурнир! В първия момент го помислих за PRS. После като се загледах осъзнах, че не е, но въпреки това изглежда супер. И дано свири така ;-) Цитирай
DaftFunk Отговорено Август 15, 2018 Отговорено Август 15, 2018 On 5/20/2018 at 9:03 PM, Acei said: От много дълго време не съм се разписвал тук. Поставям линк с новия педал борд pedalbay преамп колосус направен по схема на peavey 5150, но с подобрен чист канал. Много приятна машинка Виждат се също и две неща на Гарланд един компресор и един нойс гейт два ефекта на Свисаунд - клийн бустер и файзер ( бих казал изключително приятни машинки и мисля да се оборудвам с хорус и реверб от Свисаунд) и един хорус Нук, ефтина и много прилична машинка за цената си върши прекрасна работа И така това, което направих е една секция 19" рак за побиране на преампа. Първата снимка е преди да бъде прорязана и да бъдат поставени свързващите женски жакове, които между другото още не са съвсем в работно състояние и не се изпозлват, но и това ще го оправим с времето. Самият педал борд позволява да се гласи ъгъл спрямо равнината, а това ми позлволи да му направя удължители за крачетата, така, че да може да се повдигне педалборда и да поеме предусилвателя и конекторите на задната му страна. Поставям линк с галерия със нимки Галерия със снимки И нека всички да са живи и здрави Брутално ти се е получил борда! Пожелавам ти як саунд! Винаги! 1 Цитирай
DaftFunk Отговорено Август 15, 2018 Отговорено Август 15, 2018 Аз май съм забравил да се похваля с цели 2 придобивки по борда си. 1. AMT-то което почти не се забелязва долу в дясно сгушено до уа-то 2. Зеленото палаво носорогче което по-се набива на очи. Със здраве! 1 1 Цитирай
Jim-ph Отговорено Август 16, 2018 Отговорено Август 16, 2018 изфукам се с Орфея ми. "Минт-кондишен" е, като нов. Като китара е - най гаден гриф от всичко което имах - ама звука е добър. Ако не би е било в колекционно състояние бих му таковал гриф-а до C-shape / 12" и газ ;-) 2 Цитирай
apoplexia Отговорено Август 16, 2018 Отговорено Август 16, 2018 Забавно е да се разхождаш от стая в стая Че и звук вади 3 Цитирай
Fashion Отговорено Август 18, 2018 Отговорено Август 18, 2018 Реших да нагазя в чужди води и ето резултата:PRS S2 Custom 24 30th Anniversary in Tri Colour Sunburst 8 Цитирай
G.Varbanov Отговорено Август 23, 2018 Отговорено Август 23, 2018 ^^Вземи кабинета, за да усетиш какво е истинска мощ! Най ме кефеше с 8 струнни китари :> 2 2 Цитирай
DaftFunk Отговорено Август 23, 2018 Отговорено Август 23, 2018 Това е комбинацията "small amp - big sound" 1 Цитирай
viktor.velikov Отговорено Август 28, 2018 Отговорено Август 28, 2018 Да се похваля и аз с новият си инструмент: Ibanez RG 1308 J Custom 1996г. при това в отлично състояние. Тялото е от ясен, Lo-Pro Edge тремоло, адаптерите са Bridge: DiMarzio Tone Zone, Middle: DiMarzio Blue Velvet, Neck: DiMarzio Air Norton. Много лека и удобна довечера ще я чуя в истински усилвател :))))) 6 1 Цитирай
Baby Thomas Отговорено Септември 8, 2018 Отговорено Септември 8, 2018 Добре бачка, но нямах много време за проба днес, пък и не носех правилна китара за провеждането на добър тест. Скоро... 3 1 Цитирай
Tisho_Vasilev Отговорено Септември 8, 2018 Отговорено Септември 8, 2018 Старата любов ръжда не хваща! RG2570E, Seymour Duncan Distortion N/B & Quarter Pound по средата. Може би първия Ibanez, който виждам на живо с neck binding. Поздрави, Тихомир 7 1 Цитирай
Svanio Отговорено Септември 18, 2018 Отговорено Септември 18, 2018 И аз отдавна не съм се разписвал тука – малко полезни дреболийки =] 1 Цитирай
Baby Thomas Отговорено Септември 18, 2018 Отговорено Септември 18, 2018 SansAmp by Palmer :) 1 Цитирай
wiseppman Отговорено Октомври 1, 2018 Отговорено Октомври 1, 2018 То не е за фукня, ама педалборда все ми е малък. Ще трябва да търся някой да ми направи по поръчка. 1 Цитирай
wiseppman Отговорено Октомври 1, 2018 Отговорено Октомври 1, 2018 Ето това си е за хвалене- прави чудеса... 1 Цитирай
Recommended Posts