Heartman Отговорено Ноември 4, 2015 Отговорено Ноември 4, 2015 Всъщност тези са за вокалисти, понеже ще ти опира китарата в стойката ако пееш и свириш едновременно,а онези са по-подходящи за свирещи и пеещи. 1 Цитирай
DaftFunk Отговорено Ноември 4, 2015 Отговорено Ноември 4, 2015 Знам. Heartman ..уви така е. Но стойката е подарък за нея, а тя харесва такава. Аз бих си купил по-удобната за мен. Цитирай
Akerfeldt Отговорено Ноември 8, 2015 Отговорено Ноември 8, 2015 (Редактирано) ESP LTD Deluxe H-1001 BLK - новата пачавра Редактирано Ноември 8, 2015 от Akerfeldt 9 Цитирай
music_koychev Отговорено Ноември 10, 2015 Отговорено Ноември 10, 2015 От скоро се заигравам с тази Kremona Daimen. 9 Цитирай
Лими Отговорено Ноември 15, 2015 Отговорено Ноември 15, 2015 Досега не съм се фукал в този раздел с нищо, та и този път нямам намерение, а само ще ви споделя мнението си за струни, от които много съм доволен. M-Steel Power SlinkyТова за мен са най-добрите струни от всички, с които съм свирил досега през живота си! Вече шест месеца ги ползвам, като с първият комплект свирих 4 месеца с незначителна загуба на качествен тон или разстройване/фалшивеене. Само редовно ги забърсвах след свирене. Ако не бях скъсал четвърта струна може би все още щях да съм доволен от звука им. След това сложих втори комплект, с който свиря вече два месеца, но когато го сложих не забелязах голяма разлика в тона между новият и старият използван комплект. Предполагам, че и другите видове струни от серията M-Steel Еlectric Slinkyса също толкова качествени. 2 Цитирай
DaftFunk Отговорено Ноември 16, 2015 Отговорено Ноември 16, 2015 Колега Лими, от къде си набавяш тази серия, защото тук във Варна основно музикална къща Faktor зареждат Ърнибол и то само от стандартната им серия "nickel wound"" и то по 3-4 вида./ влючително тези които ползвам в момента "Super Slinky custom gauge" Та мисълта ми е, че фактор зареждат колкото да не е без хич. Моля те поне ако има от къде онлайн да се снабдя да дадеш идея от къде би могло или от къде купи своите. Благодаря предварително и сори за оффтопика! Цитирай
Лими Отговорено Ноември 16, 2015 Отговорено Ноември 16, 2015 (Редактирано) Купувам ги от Музикална къща Faktor - София, т.е. можеш да ги поръчаш във варненският им магазин, а те ще ги пратят от софийския, така както на мен ми пратиха едни други струни от варненският им магазин. Виж ги в техният onnline site! Скъпи са - 29лв, но си заслужават цената, защото с един комплект свирих 4 месеца по 15-20 часа седмично с минимална загуба на качество! Никой не ми ги е препоръчвал, дори и самите консултанти от магазина. Просто случайно ги избрах и "ударих джакпот" с тях! Редактирано Ноември 16, 2015 от Лими 1 Цитирай
DaftFunk Отговорено Ноември 16, 2015 Отговорено Ноември 16, 2015 Да но въпросът е, че на моите "acid fingers" няма да издържат 4 месеца ;-) Именно за това ми е дилемата .. дали да давам толкова пари за струни или да карам на стандартни но, с по чести смени. Благодаря за инфото! Цитирай
Лими Отговорено Ноември 16, 2015 Отговорено Ноември 16, 2015 Тези струни M-Steel Power Slinky, не знам дали ще издържат твойте особености, но дори и бързо да се скапе звукът им, си струва да се насладиш на великолепният им звук, какъвто не съм чувал досега от никакви други, дори чисто нови струни - били те евтини или скъпи! Забърсвай ги веднага след свирене! 1 Цитирай
Bobolin Отговорено Ноември 16, 2015 Отговорено Ноември 16, 2015 От отдавна не съм писал тук но така се стекоха обстоятелствата, че изненадващо ми изпадна нещо на много добра цена, което преди години много исках - Ibanez RG3570Z LB Въпрос на фенщина предполагам, но ... убийствена е! 7 Цитирай
atanas_shishkov Отговорено Ноември 16, 2015 Отговорено Ноември 16, 2015 Страхотен е Ibanez-a, със здраве да го ползваш и да му се радваш Цитирай
DaftFunk Отговорено Ноември 17, 2015 Отговорено Ноември 17, 2015 Честит Ibanez Bobolin ! Два хъма, сингъл и локинг флойд си е богат аресанал Have a nice shred! Цитирай
music_koychev Отговорено Ноември 17, 2015 Отговорено Ноември 17, 2015 Честито, страхотна китара ! Цитирай
boreto Отговорено Ноември 18, 2015 Отговорено Ноември 18, 2015 От няколко дни съм щастлив собственик на Fryette Pittbull Classic 100 Време е да преброим спецовете... 9 Цитирай
Recommended Posts