DeathZone Отговорено Март 19, 2012 Отговорено Март 19, 2012 (Редактирано) @Ники: Ей , палавнико ..... от много време не съм ти виждал мутрата и не съм ти чувал гласеца ) Благодаря ти, китарата свири всичко, но адаптерите са малко vintage, не че не става за тресня , но повече напомня на 80-тарски звук ... много стегнато и дефинирано звучи. За сепултурка и други бруталии си трябва по-модерни адаптери като звук, по-мощни ... @Тони: Благодаря ти за коментара, Тони! Хайде скоро да го видим това коланче в комбинация с любимата ти китара @Hillbilly: Благодаря ти, имах възможност да посвиря и съботата (във Фенса) и в неделя (в Rock It) с групата и съм смаян от това колко динамично и добре стои в микса с група ... Дори си мисля че не е необходимо да ползвам бустери или втори канал за сола, а само, превклщчватела на адаптерите и потенциометрите за volume и tone (това е първата китара на която забелязвам че мога да използвам много сполучливо и тон потенциометъра без да се скапва звука , а напротив получава друг характер, особенно за bridge адаптера). Както се казва вече никой не може да върне на село ...... това в кръга на шегата ... обичам си аз и фендерския звук много ... но за сега тази китара покрива абсолютно всичко , което ми е нужно като звук с групата ..... Ето и едно видео само за представа , сори за звука , но това е положението . Така или иначе поне аз усещам огромна разлика от предишната ми китара Epiphone. Грифа си е доста дебеличък ( като мене самия) и малко не съм и свикнал още, но просто надушвам как добре ще ми пасне съвсем скоро Редактирано Март 19, 2012 от DeathZone Цитирай
death^metal Отговорено Март 20, 2012 Отговорено Март 20, 2012 (Редактирано) Agile Pendulum Pro Dual 82527 Eb Nat Multiscale В бликите месеци не искам да чувам думите "Митница" и "FedEx" Редактирано Март 20, 2012 от death^metal 9 Цитирай
Yves Отговорено Март 20, 2012 Отговорено Март 20, 2012 Сериозен добитък...не че се кефя на толкова струни, но изглежда супер Честито! Цитирай
MDFk Отговорено Март 20, 2012 Отговорено Март 20, 2012 ^^Ауеуе майкоооо! Тоя Pendulum е много добра машина! Честито и много да те слуша! Цитирай
Георги Тотев Отговорено Март 20, 2012 Отговорено Март 20, 2012 ^^^ Ибаси баса с високи ... искренно завиждам Цитирай
Kalmar Отговорено Март 20, 2012 Отговорено Март 20, 2012 Абе нещо са му сложили на криво праговете... Честито и от мен! Цитирай
Arcturus666 Отговорено Март 20, 2012 Отговорено Март 20, 2012 Леле......зверска е!Честито и от мен! Цитирай
death^metal Отговорено Март 20, 2012 Отговорено Март 20, 2012 ПИЧОВЕ, ТОВА Е ЕБАСИ И РЕЗАЧКАТА!?!!?!!!!! АДАПТЕРИТЕ ХИЧ НЕ СА ЛОШИ, SPEECHLESS...... Цитирай
Nikifena Отговорено Март 20, 2012 Отговорено Март 20, 2012 Адаше, честито. Виж, митничарите и те деца гледат.. не бъди толкова лош Иначе с тази китара си те представям как свириш музика ала Чарли Хънтър :happy: Цитирай
lyu_records Отговорено Март 25, 2012 Отговорено Март 25, 2012 Малии много осморки се навъдиха, честито на собствениците им въпреки, че съм фен на "стандарта" много яко изглеждат! Цитирай
7thString Отговорено Март 26, 2012 Отговорено Март 26, 2012 Още една красавица с много интересен характер Нямам търпение да я снабдя с подобаващи адаптери за да чуя за какво става въпрос 1 Цитирай
Tisho_Vasilev Отговорено Март 26, 2012 Отговорено Март 26, 2012 S770FM ли е това? Честито!!! Със здраве! Абсолютна красавица! Какви адаптери планираш за нея? И смяташ ли да правиш някакви семпли, че да й чуем гласеца Хвърлил съм й око на тая S серия .. Цитирай
7thString Отговорено Март 26, 2012 Отговорено Март 26, 2012 Благодаря 770 e. Първо си бях харесал 570 бялата с черен кант, но тази ми легна много добре в ръката. Планирам й 2 Evo-та и YJM в средата. За мен поне тази комбинация вади най-добре душата на брадвата. Ще ударя задължително едно-две семпълчета - въпреки гадните инфинитита, звука е много характерен. Ако си вземаш, обръщай внимание на бройката - в Индонезия също берат ориз и за съжаление това, което е било Ibanez, вече не е - до горния рог има отлепване на финиша и още един-два малки козметични дефекта и ще сменям бройката. За щастие от Икономов са много точни пичове и всичко е безпроблемно, за което им благодаря Цитирай
SviStyle Отговорено Март 28, 2012 Отговорено Март 28, 2012 Днес разопаковах едно такова: Много яка машина, почти задължителна за всеки блус-рок китарист. 1 Цитирай
BogoJazz Отговорено Март 30, 2012 Отговорено Март 30, 2012 Ей я...новата ми! Повече от доволен съм! Cort не е от най-големите, но със сигурност съм попаднал на качествен инструмент! ПП: Семинара и сешъна с Ники Карагеоргиев (kolio_k) в "Петното" (Пловдив) снощи, беше адски полезен! Благодарч му! Айди, майни! Цитирай
Recommended Posts