jabs Отговорено Октомври 30, 2011 Отговорено Октомври 30, 2011 Извинения ! Голяма съм овца Първите семпли не ми харесаха, свалих ги, попрочетох из нета и повторих записа с комбинация от SM57 и RODE M3: http://imageshack.us/photo/my-images/821/img0049pa.jpg/ Пак не съм съвсем доволен, но така звука е доста по-реалистичен . Вторите семпли нещо се омазаха при качването, но сега би трябвало всичко да е ОК. Не ми придиряйте на свиренето, посред нощ беше Ето и работещи линкове: http://soundcloud.com/brother-vader/vox-bright-two http://soundcloud.com/brother-vader/vox-thick-two Единствения недостатък на въшлето, както и на по-големия модел (15W) е че няма FX loop. Говорителя е 10". Цитирай
Acei Отговорено Октомври 30, 2011 Отговорено Октомври 30, 2011 благодарско на всички dylgiq - този аутпут ми върши страхотна работа, защото свиря с транзисторен амп Peavey Transtube Supreme. И тук момента е колкото по-сериозен сигнал идва от китарата толково по-благ тон вади ампчето trysth - свинщината наистина стана на макс. А до колкото решението ми да са алнико има две основни причини 1. интересна ми е разликата с кераммичния и 2. Имам един навик при китари от лес полски тип електроника да извличам звук от двата адаптера едновременно. Та при този мой навик и високия отговор на басовите честоти на керамичния модел се позамислих дали нема да стане мноо бас. И реших айде да пробвам алникото. Иначе китарката е махагонова и тялото и грифа със стрингтру "окачване" . поздрави Цитирай
kirilsat Отговорено Ноември 3, 2011 Отговорено Ноември 3, 2011 Сега вече, ще режа глави с новата ми придобивка! Направо не е за вярване, какъв звук извади тази радиоточка?! Ще и отделя място, до пожарогасителя в колата! 1 Цитирай
Off Beat Отговорено Ноември 3, 2011 Отговорено Ноември 3, 2011 Красота! Може ли малко повече инфо за придобивката - размери, параметри и каквото друго се сетиш? Цитирай
kirilsat Отговорено Ноември 4, 2011 Отговорено Ноември 4, 2011 Ето едно за кубенцето!Естествено не може да се очакват добри баси, но е приемлив звука за командировки излети и т. н. Удобството е, че е на 12V и може да го захраниш от запалката на колата! Цитирай
FoolofRemorse Отговорено Ноември 10, 2011 Отговорено Ноември 10, 2011 Ето го и новото ми приятелче Peavey vypyr 15 Цитирай
Acei Отговорено Ноември 10, 2011 Отговорено Ноември 10, 2011 ха честито да ти е пивито да му скъсаш.... от бичене и да направиш малкко семпли и представяне на различните му възможности Цитирай
FoolofRemorse Отговорено Ноември 10, 2011 Отговорено Ноември 10, 2011 Благодаря ти, непременно скоро ще запиша нещо Цитирай
Tisho_Vasilev Отговорено Ноември 12, 2011 Отговорено Ноември 12, 2011 Здравейте! За новата ми придобивка - BOSS GT-8! Искам да благодаря на колегата TONY, благодарение на когото се сдобих с тази невероятна машинка(тук е мястото да отбележа колко коректен и отзивчив е той). Ето снимките, които му направих: А сега отивам да го разтривам .. Поздрави Цитирай
FoolofRemorse Отговорено Ноември 12, 2011 Отговорено Ноември 12, 2011 ^ Честито да ти е с здраве да си го ползваш, и ако може ми пиши на лично дали си доволен от него, защото ми предлагат подобен, а нямам възможност да го пробвам Danke Ицко Цитирай
kirilsat Отговорено Ноември 12, 2011 Отговорено Ноември 12, 2011 Ха, честито! Дано, този линк ти е от полза?! От тук си взех доста бленди и после, си ги "пипнах" тук-там, на вкус... Цитирай
kolio_k Отговорено Ноември 15, 2011 Отговорено Ноември 15, 2011 (Редактирано) Отдавна не съм се разписвал тук Ето две относително нови придобивки от мен Много приятен лампов амп за домашно ползване, изключително подходящ за блусари с нервни съседи (особено със сменен говорител), 15 вата и му ъгрейднах говорителя, оригиналният портеше машинката Китарката е с кодово име Франкенщайн, сглобих я от каквото ми се намираше из вкъщи/ тяло Фендер Американ Стандард 91ва, гриф Американ Стандард 87ма, заключващи се ключове Шалер, Графтек седла на тремоло, СД Супер 59 нек и Димарзио от американски Паркър на бриджа. Разбира се пазя и оригиналните части и винаги мога да възстановя китарата в оригиналния и вид, но така ми харесва супер, никога не бях имал Фендер с хъмбъкъри Редактирано Ноември 15, 2011 от kolio_k 5 Цитирай
musicman Отговорено Ноември 15, 2011 Автор Отговорено Ноември 15, 2011 ^ Айде, чакаме те в раздел "Семпли" Цитирай
kolio_k Отговорено Ноември 15, 2011 Отговорено Ноември 15, 2011 Много добро име, това е хавата Цитирай
Recommended Posts