Telerig Отговорено Май 31, 2011 Share Отговорено Май 31, 2011 Mesa TriAxis + Voodoo Lab - Ground Control Pro Наздраве! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Май 31, 2011 Share Отговорено Май 31, 2011 ^Честито на всички - много интересни придобивки ... А казват, че било криза )))) @Телериг, не се спря ей ... Наздраве!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
killer Отговорено Май 31, 2011 Share Отговорено Май 31, 2011 @ Telerig - Честито, triaxis-a е смъртоносен, жесток рак със адски много възможности откъм звук и управление. В какво смяташ да го ползваш? Поздрави!!! Марио Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Telerig Отговорено Май 31, 2011 Share Отговорено Май 31, 2011 Благодаря много за честитките - дай боже на всекиму подобни благинки! @Killer системата ми е много проста: Mesa TriAxis - G MajorII - Mesa 20/20 Stereo Power - 2x Mesa Recto Cabs 1x12 V30 loaded. ^^ Данчо децата нямат спирачки това е положението... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
KeRRANGKid Отговорено Май 31, 2011 Share Отговорено Май 31, 2011 (Редактирано) E т'ва е човек, дет' разбира Надявам се да те кефи по-винтидж звученето на Марк сериите. Не че не стават за резачки, охо, обаче и тогава звучат много красиво Редактирано Май 31, 2011 от KeRRANGKid Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
agrogrind Отговорено Май 31, 2011 Share Отговорено Май 31, 2011 Скромно, ама к'во да се прави... криза е все пак Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
monive Отговорено Юни 2, 2011 Share Отговорено Юни 2, 2011 Нещо и от мен... MyGuitars ...и последната ми придобивка - много ме кефи... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
LooneyToon Отговорено Юни 3, 2011 Share Отговорено Юни 3, 2011 След близо година кумене, най-после си взех ново кубе. И бих казал че е доста голяма стъпка нагоре от предишното ми - Fender FM 15G, което се вижда на заден план: 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
circles Отговорено Юни 3, 2011 Share Отговорено Юни 3, 2011 Prestige 2228 5 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Юни 3, 2011 Share Отговорено Юни 3, 2011 От арфистия форум ли го купи тоя Ibanez??? 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Valserp Отговорено Юни 3, 2011 Share Отговорено Юни 3, 2011 (Редактирано) Circles... http://www.youtube.com/watch?v=txuWGoZF3ew Със здраве! Редактирано Юни 3, 2011 от Valserp Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
circles Отговорено Юни 3, 2011 Share Отговорено Юни 3, 2011 ^ Хахаха яко, яко! Всъщност, беше на един приятел и даже го бях пуснал тук във форума да го продавам от негово име. Даде ми го да свиря с него на един трибют на Бизкит и от както ми падна в ръцете, не ми се разделяше повече с него.... уникална китара! Пожелавам това усещане на всички! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Liquid Отговорено Юни 3, 2011 Share Отговорено Юни 3, 2011 Да не е на един Кольо тоя престиж? Страхотна китара! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
WashBurn97 Отговорено Юни 5, 2011 Share Отговорено Юни 5, 2011 (Редактирано) Аз пък се сдобех с китара washburn x15 и усилвател washburn 15w,с това върви и тунер,колан,кабел,калъф,DVD с инструкции и 3 перца.Всичко това струва 349 лева.Това ми е първата китара. Редактирано Юни 5, 2011 от WashBurn97 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
tatkoogi Отговорено Юни 5, 2011 Share Отговорено Юни 5, 2011 (Редактирано) Това ми е първата китара. Ей тва е безценно!!! Успех мен! Редактирано Юни 5, 2011 от tatkoogi 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts