DILETANT Отговорено Февруари 8, 2011 Отговорено Февруари 8, 2011 Най-малкото уа-уа на планетата пристигна днес: http://www.youtube.com/watch?v=VpzcvNqfSEc&feature=related 1 Цитирай
chris_barnes Отговорено Февруари 8, 2011 Отговорено Февруари 8, 2011 Ех ако ползвах уа-уа до сега и аз да съм поръчал едно. Много добре изглежда, а и звучи идеално (а това че педала е с пружина е само +) Цитирай
DILETANT Отговорено Февруари 8, 2011 Отговорено Февруари 8, 2011 ^ Да, пружината и това, че като си махнеш крака, ефекта се изключва ме накара да си го купя. Цитирай
gueorgues Отговорено Февруари 8, 2011 Отговорено Февруари 8, 2011 ^ С мерак баце,с мерак ... както се интонира и уестърн китара! Поздравления за избора, въпреки, че бърста по принцип не ми допада, ама тая е много прогорена, със здраве да я ползваш и сменяш струните Поздрави! Герги Благодаря колеги. Пожелавам на всеки от вас удоволствието да притежава и свири на такава китара. За интонирането - да ви кажа честно почти не е необходимо (docc е показал начина) - много говорят, че това било проблем при ПРС, но няма такова нещо - всичко е сметнато много прецизно и за струни между 9 и 11, виж ако някой иска да сложи 12ки или 13ки тогава може да види зор. 25 инчовата мензура е супер удобна, но да не пълним темата - все пак тя не е създадена с такива цели. В крайна сметка винаги може да си смените бриджа с регулиращ се (има го при къстъм шоп моделите на ПРС) и готово. Цитирай
Denis_Vengeance Отговорено Февруари 8, 2011 Отговорено Февруари 8, 2011 Най-малкото уа-уа на планетата пристигна днес: http://www.youtube.com/watch?v=VpzcvNqfSEc&feature=related Аааа това е велико!!! Сто пъти по-натурално е движението... да не говорим за това, че е с такъв удобен размер.... тц, тц чак ми се иска да си го взема, просто защото е толкова ЯКО! Евала на създателите! Цитирай
Am-I-Evil Отговорено Февруари 8, 2011 Отговорено Февруари 8, 2011 (Редактирано) @Lumash честито, много добро попадение - умрях от завист , но откъде я взе при положение, че сигурно от около година са спрени от производство? Правопис edit Редактирано Февруари 8, 2011 от Am-I-Evil Цитирай
MiroLambov Отговорено Февруари 8, 2011 Отговорено Февруари 8, 2011 От къде се сдоби с това уа...Има ли го в БГ магазините? Изглежда много готино Цитирай
DILETANT Отговорено Февруари 8, 2011 Отговорено Февруари 8, 2011 (Редактирано) ^ Няма го в БГ. Купих го от английския ebay и ми излезе около 300 лв. с шипинга. Ако се вземе чисто ново е около 400 лв.,например от ТУК Редактирано Февруари 8, 2011 от DILETANT Цитирай
MiroLambov Отговорено Февруари 8, 2011 Отговорено Февруари 8, 2011 Благодаря за инфото, но с такива цени едва ли скоро ще си позволя каквото и да е уа...Е, както и да е... Цитирай
ВанКо Пашов Отговорено Февруари 9, 2011 Отговорено Февруари 9, 2011 (Редактирано) Най-сетне се сдобих с красотата на красотите - Schecter Omen-Extreme 6 FR. Една от най-красивите китари които съм виждал. Тяло: Махагон с Кленов фурнир Гриф: Клен Позиционна дъска: Палисандър Адаптери: Schecter Diamond Plus Бридж: Floyd Rose Special Цвят: Black Cherry Малко съм я омацал, ама айде. Снимките не показват до такава степен, колко е красива тази китара, а к'ъв звук вади... Сега остава да и изпиля праговете от свирене. Поздрави! Иван "ВанКо" Пашов Редактирано Февруари 9, 2011 от ВанКо Пашов Цитирай
yass Отговорено Февруари 9, 2011 Отговорено Февруари 9, 2011 Иииии, наистина е много хубава. Честито. Цитирай
The God Of War Отговорено Февруари 14, 2011 Отговорено Февруари 14, 2011 Е айде и аз да се изфукам Снимките от нета ги взимам Китарата ми е Jackson Dinky DKMG, моята е тъмно червена (: Акустичната ми прелест е марка Marina : Цитирай
Илин Отговорено Февруари 15, 2011 Отговорено Февруари 15, 2011 Най-малкото уа-уа на планетата пристигна днес: http://www.youtube.com/watch?v=VpzcvNqfSEc&feature=related малко и зло, ще трябва да се събират май парички отново Честито Цитирай
Svanio Отговорено Февруари 15, 2011 Отговорено Февруари 15, 2011 Бе за това Уа уа хмм небреже е идеята и изглежда както звучи супер, но какво правим когато искаме да поставим уато в определена позиция? Да разбирам ли, че трябва да седим с крак натискащ педала до желаната позиция и а сме мръднали всичко пропада? Цитирай
chris_barnes Отговорено Февруари 15, 2011 Отговорено Февруари 15, 2011 Кабинет Hughes & Kettner Statesman 4x12 с говорители Celestion Vintage 30 от томан Цитирай
Recommended Posts