MiroLambov Отговорено Януари 10, 2011 Отговорено Януари 10, 2011 Изключителна красота! За мен "свещенния граал"... Респект! Цитирай
Telerig Отговорено Януари 10, 2011 Отговорено Януари 10, 2011 Евалата за гибсъна - ашколсун за фендера да са ви честити и все таквиз хубави работи да се показват в тая тема! Цитирай
vanboy Отговорено Януари 10, 2011 Отговорено Януари 10, 2011 Честито!!! Това LP си е произведение на изкуството-невероятен звук! Цитирай
rockstar666 Отговорено Януари 11, 2011 Отговорено Януари 11, 2011 Ех, Данчо! Честит да ти е, знам, че доста ще го отнесе горкичкият! Цитирай
AngusYoung Отговорено Януари 11, 2011 Отговорено Януари 11, 2011 Господи не може да е толкова красива...................... Истинско произведение на изкуството!!Моите най-искрени поздравления! Мога само да си представям какво е да притежаваш такова съкровище! Дали ще измести Фендера ти като стейдж инструмент?? Цитирай
ВанКо Пашов Отговорено Януари 11, 2011 Отговорено Януари 11, 2011 (Редактирано) Хайде и аз да се похваля с красотата, с която се сдобих за Коледа, благодарение на Nevermore. А именно Peavey Vypyr 30: Машинката е уникална. Звучи убийствено. Има си много ефекти. И си има една педалиера, която е специално за него, ама е още 300 кинта, та сега събирам пари и за нея. Ето и линк към спецификациите на амп-а,ако на някой му е интересно. Поздрави! Ванко Редактирано Януари 11, 2011 от ВанКо Пашов Цитирай
death^metal Отговорено Януари 12, 2011 Отговорено Януари 12, 2011 Малине, да не дигнеш кръвно сега Цитирай
Nikifena Отговорено Януари 12, 2011 Отговорено Януари 12, 2011 хлъц... Еее, адаш, честито !!! Ще ми дадеш ли и аз да се снимам за семейния албум с нея? Пожелавам ти с кеф да свириш на нея Цитирай
kiossovski Отговорено Януари 12, 2011 Отговорено Януари 12, 2011 Честита да ти е бат Мъни! Пък ако можеше и да свириш........ Цитирай
Jordan_J Отговорено Януари 12, 2011 Отговорено Януари 12, 2011 (Редактирано) ^^^ Честито, ман ! Финиша е много корав! Редактирано Януари 12, 2011 от visiondann Цитирай
checho Отговорено Януари 12, 2011 Отговорено Януари 12, 2011 имам чувството, че чета не Българския форум за музиканти, а Българския форум за садомазохисти със здраве \/ Цитирай
Hillbilly Отговорено Януари 12, 2011 Отговорено Януари 12, 2011 Мъни,сети се къде е истината накрая Цитирай
ciriljhonson Отговорено Януари 12, 2011 Отговорено Януари 12, 2011 Мъни, на тениската ти пише абракадабра, обаче по-надолу не се вижда останалата част от заклинанието. Чудя се Гиби с магия ли го придоби, или просто спря цигарите. Иначе сериозно, нека да ти е честит, със здраве и мерак да го разтриваш, и да Малин е прав там е истината. Успех, Кичо Цитирай
Acei Отговорено Януари 12, 2011 Отговорено Януари 12, 2011 Малине, да не дигнеш кръвно сега леле издави рибата с този ха честито а цвета на тялото как се води на тигрово око или бъркам поздрави и честит на всички с нови гибсъни и фендери честито и за пийви вайпъра Цитирай
death^metal Отговорено Януари 12, 2011 Отговорено Януари 12, 2011 (Редактирано) Благодаря на всички за милите думи Китарката се води Gibson Les Paul Standard 2004 Rootbeer, не бях срещал Гибсън с този финиш, но само го вижте! Та позабърсах я, малко lemon oil по фретборда, смених струните с ghs 10.5-48 и я включих....мали, какъв състейн!! Звукна мацето, направо съм във възторг, а жена ми май взе да ревнува А тениската е с надпис, цитирам: "Abrakadabra! Fuck, you are still ugly" Редактирано Януари 12, 2011 от death^metal Цитирай
Recommended Posts