Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено (Редактирано)

Aquarelle Wellcome to the "GoldenAge" Ibanez Club! Честито!

Модела е RG670 - Само за Япония правена. Щом няма сериен номер отзад немога да кажа точна дата на производство, но е в периода около 93-95.

Тялото е от ASH - Ясен, Original Wizard гриф (най-якия гриф на Айбанез правен някога... одавна не го правят същия за съжаление). Оригиналния модел е със златен хардуер.

Китарката е супер готина, рядка е.

А за това че цената е била малка... така е... много китари на Айбанез от великия им период може да се намерят за смешни пари. Което за лудаци на тема като мене е добре :punk_guitar:

А незнам защо не ти харесва оригиналното злато по хардуера. Аз ако я имах щях да я възстановя със злато, но всеки със вкуса си.

Красавица е! Пази я и я масажирай често :music336:

Поздравявам за повода с една 80тарска класика: Winger - Hangin' On

Дан

Редактирано от Daniel_V
  • Отговори 7.1k
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено

Първоначално мислех да си купувам нещо за подобни пари от тук, но ме просветлиха, че по-добрия вариант е да потърся нещо на старо от чужбинско. Пък и този цвят изключително много ми допада - бях си го харесала от някаква друга китара и много се радвам, че успяха да ми намерят точно тази...отива ми на очите :offtopic-001:

Иначе търсих по разни каталози този модел, но нещо не успях да намеря информация, тъй че благодаря за предоставената такава :cheers2:

Златната механика нещо не ми пасва на общия вид на китарата...така с черната ми се вижда по-стилно някак...но, все пак това си е мое мнение :D

Мерси за поздрава - ще го чуя.

Отговорено
Иначе търсих по разни каталози този модел, но нещо не успях да намеря информация, тъй че благодаря за предоставената такава :)

Прочетох си пак поста и излиза че нищо не съм ти казал :)

По каталозите го няма, защото е само за Япония. Ако се намери - те са леко променени козметично и са Европейския вариант който не се задържа много - 670DX. (DX - Delux)

Но RG670 значи - 6xx - Only Japan, x70 - HSH конфигурация, задно монтиране(без пикаград).

Оригиналните адаптори са V8(бридж), S1(мидъл), V7(нек).

Тремолото е Lo-Pro EDGE със TopLock III.

Ако ми кажеш и кой те е снабдил - супер :).

Поздрави!

Отговорено

Имам един приятел, който от време на време внася разни китари чрез свои познати и аз му поръчах на него да ми намери някаква такава китара.

Пак благодаря за изчерпателната информация :)

Отговорено

Та да се похваля една мого стара YAMAHA преправена така както аз си искам за което благодаря на Иван Вълчинов!

Та така на китарата и беше монтиран Floyd, сменени са ключовете, прелакиран е грифа, поправени са пракчетата, грифа е сетнат харабийската, за глезотийка на главата малко по-промених надписа, има си и страп лок за колана и за капак по-базикнах електрониката ама това аз!!! :offtopic-001: И сега вече е пушка ама със струни.

За което благодаря на Иван Вълчинов, защото просто по никакъв начин не си личи, че е преправяна!!!

Благодарско Ванка!!!

dsc02935r.jpg

dsc02938qc.jpg

dsc02941.jpg

А и малко визията барнах на сингъл адаптрите.

Отговорено

1224209612l2SWXwgB.jpg

Какво му трябва на едно възрастно момченце с китарка....ей такива играчки :thumbdown: . Олее не е истина колко добре се разбират тва паве със Стратокастъра