BassTraffic Отговорено Юни 22, 2009 Отговорено Юни 22, 2009 Здравейте, Навъртам се около тази тема в повечето случаи само като наблюдател и то поради причина, че просто няма с какво да фукна. Сега обаче не мога да не си вдигна носа високо в облаците (като внимавам за самолети разбира се) и да кажа: Ето това ми подари клиент в знак на благодарност за добре свършена работа! Marshall VALVESTATE VS 265. Направо бях и още съм шашнат от жеста! Изработвал съм инструменти за музиканти и продуценти, които изкарват по 5 000 000 Евро годишно и се е стигало до там, че 15 евро са били обект на пазарлък, а сега от обикновен човек, който си изкарва прехраната със свирене по морето, ето този Маршал. Какъв контраст а?! Сергей! Благодаря ти! Жеста ти е показателен, че хора като теб са рядкост! К. Димитров Цитирай
Demiurg Отговорено Юни 22, 2009 Отговорено Юни 22, 2009 Това вдясно, отрязаното на снимката - много красиво !!!! Да ти е честит Маршала ! Цитирай
MiroLambov Отговорено Юни 22, 2009 Отговорено Юни 22, 2009 Честито! Браво на човека, такива хора са голяма рядкост... Цитирай
badValue Отговорено Юни 23, 2009 Отговорено Юни 23, 2009 имам чувство че Сергей е Гърди,Лъчо и т.н. , а той отпределено създава впечатление на ЧОВЕК(с главни букви, както се вижда) за ПРИМЕР !!! Цитирай
BassTraffic Отговорено Юни 23, 2009 Отговорено Юни 23, 2009 Не, не! Сергей си е Сергей, а Гърди, Лъчо и останалите всъщност са един човек - Груди (Краси) К. Димитров Цитирай
EAmechaniX Отговорено Юни 23, 2009 Отговорено Юни 23, 2009 (Редактирано) От почти две години съм Сергей ама не съм ти казвал... Иначе ампчето е супер, пробвах го, но не е от мен. а Гърди, Лъчо и останалите всъщност са един човек - Груди (Краси) К. Димитров ... и забрай да споменеш ШЕФА! Редактирано Юни 23, 2009 от EAmechaniX Цитирай
encode12 Отговорено Юни 24, 2009 Отговорено Юни 24, 2009 Колкото и да не си падам по фукниите (въпреки, че се случва неволно да се похваля с нещичко) ще споделя с вас най-новата ми придобивка Cort KX5FR BKM : Цитирай
MiroLambov Отговорено Юни 26, 2009 Отговорено Юни 26, 2009 (Редактирано) Айде и аз да се похваля с един Корт: Cort ACC15F Фишман електроника, кътауей, солидна горна дъска и разни други гъзарийки...Искам и да изкажа специални благодарности на Жоро(SomeoneElse) че отдели ценно време и средства за да ме разведе из Пловдив и да ми помогне с избора. Жорo, благодааря! (хубаво се почерпихме ) Редактирано Юни 26, 2009 от CursedSoul Цитирай
SomeoneElse Отговорено Юни 26, 2009 Отговорено Юни 26, 2009 Хайде и аз да се включа Китарката, в интерес на истината, изглежда по-добре от колкото на снимката и наистина горната дъска видимо е от едно парче дърво. Звучи добре в ръцете на Миро (CursedSoul), а и през усилвател също звучи много готино - без глъхнещи струни (като при някои Stagg-oве) и чисто. Tия Cort ме изумяват с всеки изминал ден Цитирай
MiroLambov Отговорено Юни 26, 2009 Отговорено Юни 26, 2009 Звучи добре в ръцете на Миро (CursedSoul) Айде, тука сега малко преувеличаваш, ма нека... Цитирай
SomeoneElse Отговорено Юни 27, 2009 Отговорено Юни 27, 2009 Съвсем ясно казах, че китарата изглежда различно от на тази снимка, която CursedSoul е сложил. Конкретно става въпрос за друга китара като бройка, да Цитирай
MiroLambov Отговорено Юни 27, 2009 Отговорено Юни 27, 2009 (Редактирано) http://viewmorepics.myspace.com/index.cfm?...mageID=20295884 http://viewmorepics.myspace.com/index.cfm?...mageID=20295885 Така по-добре ли е? Редактирано Юни 27, 2009 от CursedSoul Цитирай
EAmechaniX Отговорено Юни 27, 2009 Отговорено Юни 27, 2009 китарата изглежда различно от на тази снимка, която CursedSoul е сложил. ^Това е ясно... , в интерес на истината, изглежда по-добре от колкото на снимката ^тв'а не е ясно.Може да значи много неща. ...и дайте да я видим най-сетне тая хубавица , че линковете не работят. Цитирай
Recommended Posts