Kikata Отговорено Април 4, 2009 Отговорено Април 4, 2009 (Редактирано) Ето и моята първа електричка.Извинявайте за апаратът,не е много добър Цък Цък Цък Редактирано Април 4, 2009 от Kikata Цитирай
Rock Forever Отговорено Април 4, 2009 Отговорено Април 4, 2009 Въх, а честито. Наздраве и без тва си поркам Цитирай
Stoyansky Отговорено Април 4, 2009 Отговорено Април 4, 2009 (Редактирано) Обича да я плъгват... Обича да я развъртат.... Обича да я щракат... Коя е тя...? О, да! Това е моята Vintage v100 (последната снимка не ми се получи ) P.S. Апелирам да не се втурнете веднага да редактирате постинга.... =/ Редактирано Април 4, 2009 от Stoyansky Цитирай
MiroLambov Отговорено Април 5, 2009 Отговорено Април 5, 2009 Най-сетне... Айде честито! Някой ден ще намина да подрънкам(ако нямаш нищо против)... Цитирай
Slipaway Отговорено Април 5, 2009 Отговорено Април 5, 2009 Ето и моята първа електричка.Извинявайте за апаратът,не е много добърЦък Цък Цък От Сливен ли си я взе? Цитирай
Tomcat Отговорено Април 5, 2009 Отговорено Април 5, 2009 ^Stoyansky А честито пич,как е китарата? Аз имам Vintage VS6 и съм мноо доволен от нея обаче не успях да пробвам VS100ка,да си свириш със здраве =) Цитирай
dianstefanov89 Отговорено Април 5, 2009 Отговорено Април 5, 2009 От днес съм горд собственик на тази красавица http://www.gregbennettguitars.com/av3.html Цитирай
Kikata Отговорено Април 5, 2009 Отговорено Април 5, 2009 Честити Лес Поул копия добри са.Със здраве да си дрънкате на тях и доста концерти да видят (успешни дано) Ето и моята първа електричка.Извинявайте за апаратът,не е много добърЦък Цък Цък От Сливен ли си я взе? Ами да.Все пак си я поръчах специално те ми я доставиха там просто трябваше да отида да си я взема.Все още не мога да й се нарадвам. Цитирай
kolio_k Отговорено Април 5, 2009 Отговорено Април 5, 2009 От два дена в къщи пристигна тази мотчка, вече взех да харесвам Ibanez Модела е Ibanez PM100 Цитирай
Бицев Отговорено Април 5, 2009 Отговорено Април 5, 2009 ^ Много интересно! Да ти е честита - и скоро да и чуем гласа! Бих поиграл с такъв Ibanez при случай, но ако ме засърби портфейла, бих се доверил все пак на класиката, напр. by Gibson - само че фукнята не е моя, на приятел е... (Един ден като се пенсионирам, ще си взема и такава) Цитирай
PlamenM Отговорено Април 6, 2009 Отговорено Април 6, 2009 От два дена в къщи пристигна тази мотчка, вече взех да харесвам Ibanez Модела е Ibanez PM100 Честито , Пат Матини модела, супер китара Забиха си флага в джаза с Бенсън, Скофиелд и Пат Матини, следва да се признае Цитирай
daniel.hristov Отговорено Април 6, 2009 Отговорено Април 6, 2009 От два дена в къщи пристигна тази мотчка, вече взех да харесвам Ibanez Модела е Ibanez PM100 Ох на батьооооо !!! Като един фанатик от сектата на матинистите винаги съм искал да се докопам до някоя от тези китарки ... Честито! Цитирай
Valserp Отговорено Април 6, 2009 Отговорено Април 6, 2009 Много къса тая китарка, уа. Удобно ли е така? Цитирай
Recommended Posts