Fanatik_Priest Отговорено Декември 17, 2008 Отговорено Декември 17, 2008 Аз пък си взех една такава гьостерица: Още не съм я снимал, не е никак зле, даже адаптерите са по-добре отколкото очаквах, но въпреки всичко ще сменя поне тоя на бриджа. Само кофти че е доста неудобна за свирене седнал... мии тея модели за да ти е удобно да свириш седнал тряя я даржиш кат класическа китара Което за доста хора е супер удобно... Цитирай
preIbanez Отговорено Декември 17, 2008 Отговорено Декември 17, 2008 ...новият ми ГАРЛАНД е вече тук...огромно благодаря на Галин за перфектната изработа и съобразяването с многобройните ми изисквания...утре предстои да го чуя в действие...в качествата му звукови не се усъмнявам...ама като дизайн и внимание към детайла надминава очаванията ми...струва ми с просто съвършен...мания... Цитирай
Ignos Отговорено Декември 17, 2008 Отговорено Декември 17, 2008 Дай млако снимки да му се насладим и ние, ако можеш Цитирай
preIbanez Отговорено Декември 17, 2008 Отговорено Декември 17, 2008 (Редактирано) http://i7.photobucket.com/albums/y263/Greg...andcabfront.jpg ...това е снима на първия ми ГАРЛАНД...новия не се различава визуално кой знае колко...снимки ще гледам да направя скоро че съм обещал...и може тогава да постна...но в общи линии си е типичния ГАРЛАНД с ДР/СЛО100 схема...бустер...еквалайзер графичен...нойзгейт...и т.н. ...нищо различно...но уникално добро само по себе си... Редактирано Декември 17, 2008 от preIbanez Цитирай
Nikifena Отговорено Декември 17, 2008 Отговорено Декември 17, 2008 ^ Честито адаш! нещо празно ми се вижда върху главата.. некъв 1У рак липсва Цитирай
preIbanez Отговорено Декември 17, 2008 Отговорено Декември 17, 2008 (Редактирано) ^...не съм съгласен...2у рак липсва с АКГ-то...обаче някой от моите адаши може да се погрижи да запълним липсата... ...виж номер 3 от списъка "какво му трябва на човек"... Редактирано Декември 17, 2008 от preIbanez Цитирай
TheNephilim Отговорено Декември 18, 2008 Отговорено Декември 18, 2008 Сдобих се с това благодарение на DNEMKOW, който беше супер коректен! Весели прзници много и успехи на всички! Цитирай
xstyle Отговорено Декември 19, 2008 Отговорено Декември 19, 2008 Ех, и аз най-сетне мога да пиша в тази тема Ето на какво вече съм притежател Jackson DXMG Black Китарата има 24 прага, 2 EMG-HZ хъмбъкера, флойд роуз тремоло и тн. Китарата е от липа и звучи много добре Май тази вечер ще спя с нея Ето и останалите снимки които направих http://www.snimka.bg/album.php?album_id=320576 Цитирай
Ignos Отговорено Декември 19, 2008 Отговорено Декември 19, 2008 ... Супер Джаксън, да ти е честит и да си отсвириш!!! Цитирай
sasog Отговорено Декември 19, 2008 Отговорено Декември 19, 2008 (Редактирано) Слайдът не е нов, обаче и аз съм забравил да се похваля.Planet Waves e марката И в бонус - като си нямам работа...ето как се изгаврих с калъфа на китарата Aaa и да не пропусна да честитя Джаксъна на колегата xstyle-много свирня да види тая китара П.С.:Снимките са от телефона ми... Редактирано Декември 19, 2008 от sasog Цитирай
Ignos Отговорено Декември 20, 2008 Отговорено Декември 20, 2008 (Редактирано) Тоя къстим калъф го пускай в ebay-а напрво Редактирано Декември 20, 2008 от Ignos Цитирай
Додо Отговорено Декември 21, 2008 Отговорено Декември 21, 2008 Ех, доживях и аз да драсна нещо в темата. От петъка съм горд собственик на ЧЕРВЕН КОЛАН PLANET WAVES! и някви дребни нещица като китарка Cort M600 и кубенце Laney KX65R . Пиша чак сега, щото чак сега спрях да свиря . Китарата е с махагоново тяло, много красив топ, EMG-hz пасивни адаптери. Обажда супер яко и съм мега доволен. Кубето също кърти, ама има малко слаб драйв, но пак е супер. Щастлив съм. Снимки: ПП Китарата не е такъв цвят, чери сънбърст си е, ама тоя апарат... Цитирай
MiroLambov Отговорено Декември 21, 2008 Отговорено Декември 21, 2008 Ех , късметлии... Айде честито ! Цитирай
dip4ikov Отговорено Декември 21, 2008 Отговорено Декември 21, 2008 ПП Китарата не е такъв цвят, чери сънбърст си е, ама тоя апарат... Човек не знам какъв е цвета на китарата ама много готина снимка е станала Честито и с мн здраве да си свириш!!! Цитирай
Recommended Posts