Dilian Nedev Отговорено Януари 11, 2008 Отговорено Януари 11, 2008 Айде новото да покажа : ACOUSTIC MODELER AM100 VIRTUALIZER PRO DSP2024P Скоро семпли на акустичния симулатор в секцията "Семпли" Цитирай
SomeoneElse Отговорено Януари 11, 2008 Отговорено Януари 11, 2008 Aми аз от днес съм собственик на това: Цъкайте ТУК за директна връзка към сайта на Crate, кубето е модел FlexWave 65/112 - 65 вата с един 12" говорител; 3 канала - чист, overdrive и high gain... и ефектчета - reverb, delay, chorus, phaser и flanger, които са наистина добри. Само delay-ът е малко плитък, но аз си имам отделен, който мога да използвам. Цитирай
Trysth Отговорено Януари 12, 2008 Отговорено Януари 12, 2008 Супер е! Хай-гейна дава ли достатъчно жега за здрава жица? Или има нужда от допълнително камионче. Също така за какви пари го взе? Цитирай
preIbanez Отговорено Януари 12, 2008 Отговорено Януари 12, 2008 ...калъф за глава и отделен за колона 4х12" изработени от легендарния Милен и неговата нова маниашка фирма за поръчкови музиакнтски калъфи SPONT...трепач...тоя човек каквото е направил винаги е на ниво... Цитирай
Baby Thomas Отговорено Януари 12, 2008 Отговорено Януари 12, 2008 Емиии...ей те с т'ва си играя от вчера: С много льобофф от: Цитирай
chris_barnes Отговорено Януари 12, 2008 Отговорено Януари 12, 2008 http://www.tunnelvisionmusic.com/images/D/222452_LRG.jpg това си купих преди малко и сега ще го поразцъкам Цитирай
SomeoneElse Отговорено Януари 12, 2008 Отговорено Януари 12, 2008 Супер е! Хай-гейна дава ли достатъчно жега за здрава жица? Или има нужда от допълнително камионче. Също така за какви пари го взе? Зависи какво имаш предвид под яка жица - става за металщини, да - дори Overdrive каналът става, особено с по-силни адаптери на киратара. Интересното обаче, е че High Gain каналът използва еквалайзера на Overdrive-a, а после само се регулира от Shape врътката - като на Metal Master. Избива много във високите, обаче. Footswitch-ът също е як, а цялото кубе прилича на космически кораб, когато се свири на него, защото светят: ключът за включване и изключване, лампичките-индикатори за каналите, трите лампички на фуутсуича, и всичките лампички на тунера мигат постоянно Цитирай
kolio_k Отговорено Януари 12, 2008 Отговорено Януари 12, 2008 Емиии...ей те с т'ва си играя от вчера: С много льобофф от: Поздравления,да го ползваш със здраве.Качество за ценители Цитирай
fLiSk Отговорено Януари 12, 2008 Отговорено Януари 12, 2008 И аз накуп, че тази седмица понапазарих. Roland BC 30 (Blues Cube) Wittner метроном и един e-Bow. e-Bowа е страшна играчка, но си отнема време докато се разучи доста като гледам... Цитирай
kolio_k Отговорено Януари 13, 2008 Отговорено Януари 13, 2008 Блус Роланда е много сполучлив,като за цената си.Да си го ползваш със здраве Цитирай
fLiSk Отговорено Януари 13, 2008 Отговорено Януари 13, 2008 Точно, цена / качество като за нещо за домашно ползване и на репетиции е идеално. Другото яко нещо е, че вече не се произвежда от известно време, а тук в местния магазин имаха една чисто нова бройка застояла от кой знае кога и ми я продадоха с добра отстъпка за да се отърват от нея. Явно децата си търсят черни кубета с много драйв и специални ефекти и лампички на космически кораби Цитирай
B.B.King Отговорено Януари 13, 2008 Отговорено Януари 13, 2008 Е и аз да се похваля най после.Кубето е от няколко седмици но не бях още регистриран.Между другото не знаех че има Блус кубе но и мойто вади много добър звук на black panel и на tweed за този тип музика/който ми е любим/. 1.Washburn d10sce 2.Washburn WI 64 Vintage black 3.Roland Cube 30xhttp://www.picvalley.net/v.php?p=u/333/83230_701.JPG Цитирай
Stone Free Отговорено Януари 15, 2008 Отговорено Януари 15, 2008 И аз накуп, че тази седмица понапазарих. Roland BC 30 (Blues Cube) Wittner метроном и един e-Bow. e-Bowа е страшна играчка, но си отнема време докато се разучи доста като гледам... ее, не си морален значи... особено е-боуа..брао Цитирай
predvoditel Отговорено Януари 16, 2008 Отговорено Януари 16, 2008 (Редактирано) Това е моята красавица... Редактирано Януари 16, 2008 от predvoditel Цитирай
Black Bird Отговорено Януари 16, 2008 Отговорено Януари 16, 2008 (Редактирано) :) сепмли в семпли раздел http://forum.muzikant.org/index.php?showto...mp;#entry296853 Редактирано Януари 16, 2008 от Black Bird Цитирай
Recommended Posts