sa6tiat Отговорено Ноември 21, 2007 Отговорено Ноември 21, 2007 (Редактирано) http://www.firstguitarshop.co.uk/view_prod...duct=VINS86IZ20 , Звукът е... веднъж. Доволен. Много. Редактирано Ноември 21, 2007 от sa6tiat Цитирай
preIbanez Отговорено Ноември 24, 2007 Отговорено Ноември 24, 2007 (Редактирано) ...моя ГАРЛАНД е готов...макар и още да не е пристигнал не мога да се стърпя да не се похваля...ето малко снимки...Галин за пореден път е надминал себе си...няма търпение да вгорча живота на съседите с това чудовище...въпреки че мястото му е на сцената където ще бъде изведено при първа възможност...насладете се на красотата: ПС: от списъка остава само седемструнната "С" класа на Ибанез и съм готов Редактирано Ноември 24, 2007 от preIbanez Цитирай
sw1tched Отговорено Ноември 24, 2007 Отговорено Ноември 24, 2007 Еее..евала. Welcome to the family! Радвам се за главата. Виж за кабинета завиждам неблагородно Цитирай
preIbanez Отговорено Ноември 24, 2007 Отговорено Ноември 24, 2007 ...обещавам най-тържествено пред целия форум че ако ми поискаш кабинета за свирня на живо няма да ти го откажа... ПС: айде да си правиме клуб на ГАРЛАНД маниаците Цитирай
sw1tched Отговорено Ноември 24, 2007 Отговорено Ноември 24, 2007 За на живо не знам, но ще се съберем някой ден да направим сравнение между амповете и кабинетите. BTW, като изгледах тея снимки супер много ми се досвири и сега с кеф дрънкам с моя гарланд. Айде продължавам... Цитирай
chlen Отговорено Ноември 24, 2007 Отговорено Ноември 24, 2007 Айде Честито! Я дай повече инфо, кви са параметрите на главата, че и на кабинета? Цитирай
preIbanez Отговорено Ноември 24, 2007 Отговорено Ноември 24, 2007 (Редактирано) ...ами най-общо: Драйв канал по схема на Меса Дуал Ректо/Солдано сло100 ...Чист канал по схема Фендер ...за подретбата и вида на лампите питайте Галин...аз съм лаик по техническата част...корекциите за всеки канл са стандартните и са видни на снимките...това което не се вижда е триод/пентод ключ...към Драйв канала има вграден Бустер по схема на Тубе Скримар на Ибанез...Графичан еквалайзер и нойз гейт...това което "липсва" е вграден ривърб...но това съвсем не е случайно..за сметка на това имам отделен ефект лооп за всеки канл...в лооповете мисля да лооп-вам по едим Босс ГТ8 за хоруси ривърбища и т.н. но за момента на лице е само единия от тях...аз и без това за сега не ползвам чиста бленда...друго което "липсва" съзнателно е крънч канал...но аз съвсем не съм блусар...това е усилвател създаден за здрав метал и нищо друго...говорителите са селешчан винтиж 30...и това е то в общи линии...за повече инфо Галин... Редактирано Ноември 24, 2007 от preIbanez Цитирай
gpav Отговорено Ноември 24, 2007 Отговорено Ноември 24, 2007 preIbanez честито !! Със здраве да си свириш на новата придобивка !!!! Страхотна изработка на Gregg Цитирай
edgecrusher Отговорено Ноември 25, 2007 Отговорено Ноември 25, 2007 Две нови перли в Короната! B.C.Rich Kerry King WarTribe Signature Special И това, от което съм максимално хепи след дълго търсене и очакване: Schecter C-7 Hellriser Тук долу е пълната колекция китарки(без басовете), с които разполагам в момента: (l-r) -Schecter C-7 HellRiser -Vintage V100 CB -B.C.Rich KKW -Vintage Metal Axxe Razer -Line6 Variax 500 -Epiphone Gothic Explorer -ESP Grass Roots Explorer Да се готви Jackson RR24 Цитирай
preIbanez Отговорено Ноември 27, 2007 Отговорено Ноември 27, 2007 ...моя Garland е вече у дома...да му мислят съседите.... Цитирай
Metalix Отговорено Ноември 28, 2007 Отговорено Ноември 28, 2007 Две нови перли в Короната! B.C.Rich Kerry King WarTribe Signature Special Имам същата китара, само рисунките са различни. МНОГО внимавай с връхчетата, лесно се чупят! Цитирай
emancipaciq Отговорено Ноември 30, 2007 Отговорено Ноември 30, 2007 (Редактирано) Здравейте,ето го моето бебче ,но още съм начинаещ и без да исках скъсах 1-ва струна ако някой може да ми помогне имам нови струни ама нз как да ги сложа мойте са доста стари и имат нужда от смяна Редактирано Ноември 30, 2007 от emancipaciq Цитирай
Recommended Posts