IgniteAll Отговорено Юни 1, 2007 Отговорено Юни 1, 2007 Честито, малко комшо! Много добър избор! С кеф да рендосваш на китарката Цитирай
bad_metal Отговорено Юни 5, 2007 Отговорено Юни 5, 2007 Ауууу лелеееееее.....Вижте с какво ме дари днес баща ми като се върна от Германия..Ще се усера направоооо.... Dean Razorback Two-Tone Dimebag Darrell Signature Electric Guitar Floyd Rose, Black , Dimebucker, Razor Inlay, Palisander Griff Хора това е НАЙ БЯСНОТО нещо което съм хващал...Нема такава ПАНТЕРА дето излиза от него...сега трябва да се вземе маршалско кубе нема кфо.. Иначе си е гавра за инструмента..Тоя моя берингер издиша под тая китара...скоро ще пусна семпли да се уверите за какво говоря..С V-amp 2-ка съм ма пак излиза приличен звук от ефекта..Айде отивам да трещя Цитирай
Fanatik_Priest Отговорено Юни 5, 2007 Отговорено Юни 5, 2007 Честито баце! Със здраве да си я ползваш и дай скоро семпли, ама на тях само Пантера да се чува! Цитирай
Zlatyio Отговорено Юни 5, 2007 Отговорено Юни 5, 2007 Толкова ти завиждам че направо ми идва да те напсувам! Цитирай
vhcs Отговорено Юни 5, 2007 Отговорено Юни 5, 2007 сега трябва да се вземе маршалско кубе нема кфо.. Mesa Boogie Dual Rectifier с един Mesa Box ти трябва ептен да си откъснеш главата напваво от палците на краката .... честита да ти е ... с кеф да я цепиш от жици Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Юни 6, 2007 Отговорено Юни 6, 2007 Аз пък си купих MIDI кабел на Hama (GamePort - MIDI) за V-Ampa Цитирай
bigjav Отговорено Юни 6, 2007 Отговорено Юни 6, 2007 Oт два дни съм горд притежател на средство против косопад - ориджинъл U.S.A. Не мога да му се нарадвам, от години съм си мечтал за такова. Много иузър френдли интерфейс има, въоб6те няма кво да врътка6 с часове, като при транзисторните боклуци. Ръга6 и При първа възможност 6е постна снимки. Кърти мивки отсекъде! Цитирай
kkertev Отговорено Юни 11, 2007 Отговорено Юни 11, 2007 НОВИЯТ МИ GEAR.ЧЕСТИТ ДА МИ Е !!!!/КЪРТИ ОТ ВСЯКЪДЕ/. Цитирай
SomeoneElse Отговорено Юни 12, 2007 Отговорено Юни 12, 2007 (Редактирано) Аз пък си имам нов Ibanez от S серията! Супер уникална китара! Пластмасово тяло, флойд роуз... Както виждате, конструкцията на китарата е със set neck, не е bolt-on, има невероятен състейн и супер финиш! Хвани това, Петручи! (3то до 12то прагче) Ето и един sample с легендарната песничка Мила моя мамо! Редактирано Юни 12, 2007 от SomeoneElse Цитирай
PRIMO Отговорено Юни 12, 2007 Отговорено Юни 12, 2007 ^ и аз имах такава преди време, продадох я понеже флойда разстройваше струните. Цитирай
didopeshev Отговорено Юни 12, 2007 Отговорено Юни 12, 2007 ^^ гледам и семпъл на чиста китара има : http://media.putfile.com/Chinese-Ibanez-S-toy- пусни и с дист., ако е възможно Цитирай
Fanatik_Priest Отговорено Юни 12, 2007 Отговорено Юни 12, 2007 (Редактирано) Супер яко и поне свири! в този ред на мисли... Новият Gibson Explorer: И този баца, ама ползва за усилвател някоя конзолка тип PS2/xBox и задължително ти трябва монитор, ама такъв с кинескоп - ианче сама си свири само требе да поркаш копчетата! Редактирано Юни 12, 2007 от Fanatik_Priest Цитирай
fernandes Отговорено Юни 14, 2007 Отговорено Юни 14, 2007 От днес съм горд собственик на Roland GI20 GK MIDI Interface, съответно с миди пикъп Roland GK3 и Roland EV5 Expression Pedal . Отдавна си ги бях заплюл и с нетърпение чакам да пристигнат. ...заедно с жена ми, която е в New York И за разкош си поръчх и един POD XT. Цитирай
martinkfreeman Отговорено Юни 19, 2007 Отговорено Юни 19, 2007 http://img224.imageshack.us/img224/7756/sta50087ys8.jpg ВЪОБЩЕ не е нова, но трябва да се похваля . Иначе кърти що се отнася до тон, само и усилвателче да имах . Цитирай
Recommended Posts