VOSTOK Отговорено Декември 4, 2006 Отговорено Декември 4, 2006 Айде и аз, взех си компресор - Диджитек Мейн Скуийз (нещо латиницата не ще да се включи). Много съм доволен, въпреки, че засега съм го пробвал само направо в РС-то по причини, свързани с ремонт вкъщи и невъзможност да извадя кубето от кашона. Честно казано, не бях съвсем сигурен какво купувам (представата от демото на сайта е оскъдна), но сега съм доволен, определено компресора е нещо пристрастяващо. Ето го на картинка: Туй то. Цитирай
ctpact Отговорено Декември 4, 2006 Отговорено Декември 4, 2006 още не е пристигнал.... ама да се похваля аз Цитирай
bratmito Отговорено Декември 4, 2006 Отговорено Декември 4, 2006 (Редактирано) Днес в един небезизвестен пловдивски магазин под прякор "Дупката" заварих един говорител Celestion G12-65 за скромната сума от 50 лв и след кратък пазарлък го отнесох за 45.Говорителя бачка и е в много добро състояние. Като смених 6 инчовия Хай Фи говорител ВКН на ламповия ми усилвател с тоя направо се преродих. А да ми е честит Само дето моя е 8 ома. Редактирано Декември 4, 2006 от bratmito Цитирай
stratocaster Отговорено Декември 5, 2006 Отговорено Декември 5, 2006 (Редактирано) ето ме най-накрая с тази красавица - Yamaha RGX A2 - невероятна китара! който я вземе няма да съжалява!!! сори за тъмната снимка Редактирано Декември 5, 2006 от stratocaster Цитирай
TONY Отговорено Декември 5, 2006 Отговорено Декември 5, 2006 ЧЕСТИТО! ПЬК И С ХЮС И КЕТНЕРА КАК СЕ ВРЬЗВА ЦВЕТОВО предполагам и звуково Цитирай
stratocaster Отговорено Декември 5, 2006 Отговорено Декември 5, 2006 няма повече какво да искам утре ще има семпли, сега ме мързи досега и смянях суича с едно ЦК ключе, просто оригиналния беше супер неудобен Цитирай
the_gorer Отговорено Декември 5, 2006 Отговорено Декември 5, 2006 Честито и от мен, изглежда много красива. Очакваме семпли. Цитирай
niki123bg Отговорено Декември 5, 2006 Отговорено Декември 5, 2006 Честито, китарката ми се струва много яка от това което чух и видях на видеото Цитирай
DILETANT Отговорено Декември 5, 2006 Отговорено Декември 5, 2006 няма повече какво да искам утре ще има семпли, сега ме мързи досега и смянях суича с едно ЦК ключе, просто оригиналния беше супер неудобен Честито и от мен, Страте, какво му е на оригиналния превключвател, на сайта на Ямаха изглеждаше много ефектен. Цитирай
stratocaster Отговорено Декември 5, 2006 Отговорено Декември 5, 2006 (Редактирано) ами, първо - върти се адски трудно, да не кажа никак и тъй като копчето е потънало в изрязаното за тази цел гнездо, ако си с потни пръсти няма начин да превключиш и в магазина разбрах, че от много напъни гайката на суича е разхлабила и той се върти целия. опитах да го стегна - никакъв резултат. ЦК ключето е просто супер - сложих го на мястото на волуме пота, а самия пот сложих на мястото на суича. естествено изкормих платката със светодиодите и кабелите към батерията искам да изкажа специални благодарности на Емо - продавача в Динакорд Бургас. тук влиза с ник Ибанез Джи Ес. голям приятел и много готин човек. много бира вече се събра да го черпя Редактирано Декември 5, 2006 от stratocaster Цитирай
liquid_death Отговорено Декември 5, 2006 Отговорено Декември 5, 2006 Ето и аз да се похваля тук за китарката си Цитирай
TONY Отговорено Декември 5, 2006 Отговорено Декември 5, 2006 стрелата изглежда добре - правена ли е? адаптери джаксьн , добьр флойд добре де, като се хвалиш - освен снимки - дай и повечко инфо Цитирай
KeRRANGKid Отговорено Декември 6, 2006 Отговорено Декември 6, 2006 (Редактирано) Фендерски гриф на В тяло Джими Хендрикс и Ранди Роудс, лека им пръст, правят обороти из гроба. Недоумението настрана, наистина яка китара имаш Редактирано Декември 6, 2006 от KeRRANGKid Цитирай
emilcvetkov_ Отговорено Декември 9, 2006 Отговорено Декември 9, 2006 Днес станах горд собственик на чисто нов Fender Stratocaster-Highway one Цитирай
Recommended Posts