Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

• Отговори 7.1k
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено

Айде и аз, взех си компресор - Диджитек Мейн Скуийз (нещо латиницата не ще да се включи). Много съм доволен, въпреки, че засега съм го пробвал само направо в РС-то по причини, свързани с ремонт вкъщи и невъзможност да извадя кубето от кашона. Честно казано, не бях съвсем сигурен какво купувам (представата от демото на сайта е оскъдна), но сега съм доволен, определено компресора е нещо пристрастяващо.

Ето го на картинка:

MainSqueeze.jpg

Туй то.

Отговорено (Редактирано)

Днес в един небезизвестен пловдивски магазин под прякор "Дупката" заварих един говорител Celestion G12-65 за скромната сума от 50 лв и след кратък пазарлък го отнесох за 45.Говорителя бачка и е в много добро състояние. :D

Като смених 6 инчовия Хай Фи говорител ВКН на ламповия ми усилвател с тоя направо се преродих. А да ми е честит :):)

cel_g12-65.jpg

Само дето моя е 8 ома.

Редактирано от bratmito
Отговорено (Редактирано)

ето ме най-накрая с тази красавица - Yamaha RGX A2 - невероятна китара! който я вземе няма да съжалява!!!

сори за тъмната снимка

33813104460.jpg

Редактирано от stratocaster
Отговорено
няма повече какво да искам :headbang: утре ще има семпли, сега ме мързи :cheers: досега и смянях суича с едно ЦК ключе, просто оригиналния беше супер неудобен

Честито и от мен,

Страте, какво му е на оригиналния превключвател, на сайта на Ямаха изглеждаше много ефектен.

Отговорено (Редактирано)

ами, първо - върти се адски трудно, да не кажа никак :) и тъй като копчето е потънало в изрязаното за тази цел гнездо, ако си с потни пръсти няма начин да превключиш

и в магазина разбрах, че от много напъни гайката на суича е разхлабила и той се върти целия. опитах да го стегна - никакъв резултат. ЦК ключето е просто супер - сложих го на мястото на волуме пота, а самия пот сложих на мястото на суича. естествено изкормих платката със светодиодите и кабелите към батерията :)

искам да изкажа специални благодарности на Емо - продавача в Динакорд Бургас. тук влиза с ник Ибанез Джи Ес. голям приятел и много готин човек. много бира вече се събра да го черпя :cheers::headbang::cheers::beer::cheers:

Редактирано от stratocaster
Отговорено

стрелата изглежда добре - правена ли е?

адаптери джаксьн , добьр флойд

добре де, като се хвалиш - освен снимки - дай и повечко инфо

Отговорено (Редактирано)

Фендерски гриф на В тяло :blink:

Джими Хендрикс и Ранди Роудс, лека им пръст, правят обороти из гроба.

Недоумението настрана, наистина яка китара имаш :metalist:

Редактирано от KeRRANGKid