docc Отговорено Октомври 26, 2006 Отговорено Октомври 26, 2006 Владо,поздравления и много честито!! Gerlitz Revelator!Екзотична класика 2 в 1.Изпитвам възторг,когато на нашего брата се случват такива работи!Очаквам и разкази по повода! Цитирай
Surikat Отговорено Октомври 27, 2006 Отговорено Октомври 27, 2006 Аз пък имам Кремона да ва е яд :green: ! Цитирай
KeRRANGKid Отговорено Октомври 28, 2006 Отговорено Октомври 28, 2006 това пристигна днес :inlove: :inlove: :inlove: Колко DM? (: Цитирай
metalmorphosis Отговорено Октомври 31, 2006 Отговорено Октомври 31, 2006 Малко обепокояващо ми влиза този пост. Няма ли хубави китари за лява ръка в БГ? Цитирай
X_eNeMy Отговорено Октомври 31, 2006 Отговорено Октомври 31, 2006 Фактори и Стагове за лява ръка - много. Пък и какво ако не е предвидена да е за лява ръка ? Не може ли просто "рогата" и да са симетрични ? Цитирай
metalmorphosis Отговорено Октомври 31, 2006 Отговорено Октомври 31, 2006 Ми аз не разбирам, но предполагам, че има разни разлики. Като и обръщам струните, няма ли дебелита да не се поберат в улеите на малките струни, и да не шават малките струни в големите улеи. За тремоло да не говорим, но аз искам "моята!" китара да няма. Иначе по темата:честито ctpact, много хубава изглежда китарата, някакъв Deluxe модел ли е? Цитирай
fLiSk Отговорено Ноември 1, 2006 Отговорено Ноември 1, 2006 (Редактирано) Представям ви новото произведение на Ники (Nikifena). По - голяма снимка ТУК Овърдрайв/ Буустър Не мога да го нахваля. Прави звука по - топъл, много близък до ламповия такъв. Не знам дали е възможно, но ми се струва, че подобрява и динамиката. Страхотен, сега вече мога да изкарам всичко от бруталистичен метъл до мекичък блуз само с тази играчка и Ibanez SD9. За тона няма да говоря... Имам чувството, че съм си купил нов усилвател, флажолетите изскачат направо сами. Абе, Ники се е надминал, според мен няма Бос, който да е на нивото на този ефект, както и почти нито един друг фабричен драйв педал. Освен това Ники май спомена, че е възможно да се слагат различни диоди. Моят е с много лек драйв, защото това ми трябваше, но майстора каза, че по принцип можел да се направи за много кривоч Редактирано Ноември 1, 2006 от fLiSk Цитирай
fLiSk Отговорено Ноември 1, 2006 Отговорено Ноември 1, 2006 За съжаление няма как, в момента нямам софтуер за записи, а и съм с много кофти микрофон. Ще пробвам скоро да наредя нещо, защото вече много семпли на много неща ми искат. Цитирай
tocata Отговорено Ноември 3, 2006 Отговорено Ноември 3, 2006 Oт скоро съм горд притежател на Гибсън-а ето вижте http://www.putfile.com/pic.php?img=3885934 Цитирай
kolio_k Отговорено Ноември 3, 2006 Отговорено Ноември 3, 2006 честитото и със здраве да му се кефиш Цитирай
docc Отговорено Ноември 3, 2006 Отговорено Ноември 3, 2006 Oт скоро съм горд притежател на Гибсън-а ето вижте http://www.putfile.com/pic.php?img=3885934 Честито!Такива неща да се чуват! Цитирай
didopeshev Отговорено Ноември 3, 2006 Отговорено Ноември 3, 2006 това гибсън-а от фактора ли е ? мамицата му и китарата евала :guitar: Цитирай
Recommended Posts