Sad But True Отговорено Септември 29, 2006 Share Отговорено Септември 29, 2006 Аз ти казах,обади се ще направим хубави снимки.... Иначе колекцията е Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
niki123bg Отговорено Септември 29, 2006 Share Отговорено Септември 29, 2006 Просто това е оборудване мечта Мярнах един Peavey Tripple XXX, това усилвателче има ли нещо общо с Ванката? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
docc Отговорено Септември 29, 2006 Share Отговорено Септември 29, 2006 Просто това е оборудване мечта Мярнах един Peavey Tripple XXX, това усилвателче има ли нещо общо с Ванката? Да,от него го взех!(даже съм го посочил в по-преден пост). Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
niki123bg Отговорено Септември 29, 2006 Share Отговорено Септември 29, 2006 Ами пропуснал съм Твоят списък от техника нараства с такава скорост, че човек просто няма шанс да го следи в реално време Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Септември 29, 2006 Share Отговорено Септември 29, 2006 (Редактирано) Хаха! Сашко, ти уби коча, бе! Най-ме кефи Дуал-а и Маршал Винтидж-а П.С. Риверата я чух и имам смесени чувства към нея, погледнато субективно разбира се ... За Джей-Си-Ем-ите е ясно - стандарт в областта общо взето. П.П.С. Тия дни ще ти се обадя да ме заключиш в склада, и ... след една седмица ела ме вземи Ххихихихихихих! Редактирано Септември 29, 2006 от visiondann Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
AFTER-THE-RAIN Отговорено Септември 29, 2006 Share Отговорено Септември 29, 2006 хахаха ти зимнина ли си правиш от тея ампове бре човек Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Септември 29, 2006 Share Отговорено Септември 29, 2006 То след тия оливания няма как да не бледнее човек, но аз да си постна. От 2 дни се радвам на новите си играчки, а по-конкретно: 1 х Yamaha MG 10/2 Mixer 3 x Nady Pro Performer Microphones Обща стойност на щетите ~ 300 лева. :green: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ctpact Отговорено Септември 30, 2006 Share Отговорено Септември 30, 2006 Здравейте.Напоследък смених доста от ефектите си.Това е настоящия ми риг. може ли да ми кажеш от къде мога да си взема такъв куфар и такива мостове за ефектите? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SomeoneElse Отговорено Септември 30, 2006 Share Отговорено Септември 30, 2006 Baby Thomas, от къде и как закупи mixer и 3 микрофона за 300 лв?!? Без "как" де... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kolio_k Отговорено Септември 30, 2006 Share Отговорено Септември 30, 2006 може ли да ми кажеш от къде мога да си взема такъв куфар и такива мостове за ефектите? Здрасти,моите не са взимани от БГ,но един приятел вчера си взе същия куфар(а той е в комплект с пач кабелите и захранването)от xxxx(мисля). А това са ел. китарите с които свиря напоследък.Преди бяха повече ама продадох някои.От ляво на дясно: Gibson Les Paul Studio къстъм пауър страт(Диката предимно) Yamaha sa 2200 Fender Standart 1984 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
lyubenski Отговорено Септември 30, 2006 Share Отговорено Септември 30, 2006 Супер са китарите, само мога да и мечтая за поне една такава. Много ме кефи на страта, който е къстъм как е направен бридж адаптера . Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
fLiSk Отговорено Септември 30, 2006 Share Отговорено Септември 30, 2006 Вчера се сдобих с тези: AKG K141 Същите като на Налбантов и вярно, за цената си са страхотни. Само дето се убедих че много от любмите ми парчета не звучат толкова добре, колкото съм си мислел Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kolio_k Отговорено Септември 30, 2006 Share Отговорено Септември 30, 2006 Супер са китарите, само мога да и мечтая за поне една такава. Много ме кефи на страта, който е къстъм как е направен бридж адаптера . Благодаря ти и много се радвам,че са ти харесали.Сигурен съм,че ще дойде време да имаш страхотен инструмент.Аз 10 години дрънках на кремони и други подобни Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Октомври 1, 2006 Share Отговорено Октомври 1, 2006 Baby Thomas, от къде и как закупи mixer и 3 микрофона за 300 лв?!? Те микрофоните са нек'ви летви. Трите мик-а в комплект с по 3 метра кабели ги взех за 25$ някъде. Миксера е нов от магазин 99$. Останалото е банков трансфер и шипинг... П.П. Нищо чудно оттук да излезе по-евтино, аз друго имах предвид, ама така се получи... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Октомври 2, 2006 Share Отговорено Октомври 2, 2006 (Редактирано) Откога ми трябваше туй нещо... Бая дупене и залягане пред и зад рака ще ми спести ... Едно време колко се чудих в студиото на Кирил Ампов що за чудо е туй с късите кабелчета - и ръг-тук, ръг-там За всеки канал (2 х 2 женски жака) има (мисля че са 3 степени) степенен прекъсвач (на горния панел се виждат), чрез който се сменя и режима на рутиране през съотвените 2 х 2 жака. Това пък го прави направо безценен за мен ! Наздраве! Редактирано Октомври 2, 2006 от visiondann Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts