SomeoneElse Отговорено Септември 10, 2006 Отговорено Септември 10, 2006 Айде със здраве да си я ползваш! Цитирай
docc Отговорено Септември 12, 2006 Отговорено Септември 12, 2006 Възползвах се от открилата се възможност(обявата на колегата Ivan Manoloff) и се сдобих с Peavey Triple XXX. Цитирай
don_pepinio Отговорено Септември 12, 2006 Отговорено Септември 12, 2006 Ааааааа браво,много добър избор... ...честито Аз съм го чувал как звучи това нещо :wow: (твойто демек вече)... ...напрово ми отряза тиквата до кръста!!! Цитирай
synchu Отговорено Септември 12, 2006 Отговорено Септември 12, 2006 Absolutely Честито и от мен. Изключително сходен на Меса Дуал 'Ректумфрайър' звук, което си е ценно. Цитирай
wessy Отговорено Септември 12, 2006 Отговорено Септември 12, 2006 Възползвах се от открилата се възможност(обявата на колегата Ivan Manoloff) и се сдобих с Peavey Triple XXX. Цитирай
wolfgang Отговорено Септември 13, 2006 Отговорено Септември 13, 2006 док, много благородно ти завиждам :-) Цитирай
docc Отговорено Септември 13, 2006 Отговорено Септември 13, 2006 Triple XXX - снимки http://www.snimka.bg/album.php?album_id=62571 Цитирай
docc Отговорено Септември 15, 2006 Отговорено Септември 15, 2006 Днешната "забележка"(в една от темите) на synchu,че е "време за Engl",куриозно се върза с това,което ми доставиха сутринта. Комбо Engl Sovereign 100 1x12" (старата версия). Цитирай
synchu Отговорено Септември 15, 2006 Отговорено Септември 15, 2006 Добро много, макар и не в типа звук, който на мен ми допада - като Пауърбола Цитирай
fLiSk Отговорено Септември 15, 2006 Отговорено Септември 15, 2006 Поради наложителност моя Marshall 5210 си има вече нов стерео потенциометър 50 К със нова капачка, на обща стойност 1 лев и 80 стотинки и 3 часа заваряване Цитирай
TONY Отговорено Септември 15, 2006 Отговорено Септември 15, 2006 Digitech Digidelay дадох Бос ЛС2 и доплатих 40 - так (след един месец забавяне по разни причини-боса в много добро сьстояние, а дигито - като ново в кутийка) ама си заслужава ей сега свиря и се кефя просто в момента имах нужда от добьр дилей на педал ( а бос селектор като ми потрябва пак ще си взема - иначе вьрши бая сериозна работа по рутинга и захранването на ефектите) причината да се реша е Дигитек Бед МЬнки - който ми изпадна при друг бартер и оттам харесах новата серия на Дигитек абе марката си е марка а пьк след време ако ми изпадне бос дилей и реша че е по добьр - може да се откажа от дигито - но засега е това а пьк може и боса да не ми хареса повече - знам ли идеята беше да имам добьр дилей с който да ходя по репетиции не си падам по мькнене на ракове за няма нищо Флиск - предполагам се кефиш на Marshall 5210 - наистина добьр амп е това Цитирай
fLiSk Отговорено Септември 15, 2006 Отговорено Септември 15, 2006 (Редактирано) Да, за непретенциозен китарист като мен и още повече като за транзистор звукът е убиец. Чувал съм и по - лоши лампови неща. Редактирано Септември 15, 2006 от fLiSk Цитирай
stratocaster Отговорено Септември 15, 2006 Отговорено Септември 15, 2006 Днешната "забележка"(в една от темите) на synchu,че е "време за Engl",куриозно се върза с това,което ми доставиха сутринта. Комбо Engl Sovereign 100 1x12" (старата версия). абе човек, какво ги правиш всичките тия скъпи неща за 1 месец тук си се похвалил със придобивки за над 15000 лв Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Септември 15, 2006 Отговорено Септември 15, 2006 docc , не че нещо имам в предвид , не го приемай като заяждане , но просто много ме интересува : Можеш ли да дадеш списък на гиъра ти ? Цитирай
docc Отговорено Септември 16, 2006 Отговорено Септември 16, 2006 (Редактирано) ^Защо пък реши,че такъв въпрос може да се приеме,като заяждане!? Ще ти пратя list ,по-късно днес. Прати ми обаче e-mail адрес(не знам дали на ЛС могат да се прикачат файлове!) Редактирано Септември 16, 2006 от MDFk Цитирай
Recommended Posts