DeathZone Отговорено Март 15, 2006 Share Отговорено Март 15, 2006 Олелелееееееейййййй тва е брутална машина !!!!!! Нали няма проблем да я пробвам някой път с моя амп , щотото ми е мечта да имам този процесор. Смятам да го ползвам за записи предимно , но предполагам и за FX ще е идеален. Още веднъж честито , машинката трепе !!!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
musicman Отговорено Март 15, 2006 Автор Share Отговорено Март 15, 2006 Благодаря ви на всички Колко съм го сънувал ако знаете .... малко е смешно ама си е самата истина... Роска, няма проблем да го пробваш Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
assoass Отговорено Март 15, 2006 Share Отговорено Март 15, 2006 ай, честито, РАФО!!!!! по-добра честитка довечера и нали знаеш-носиш биричка, за да го полеем... не се прави Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Март 15, 2006 Share Отговорено Март 15, 2006 Айде 4естито и от мен на 6ефа ! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
KingdomX Отговорено Март 15, 2006 Share Отговорено Март 15, 2006 честито и от мен...машинката е.... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
niki123bg Отговорено Март 15, 2006 Share Отговорено Март 15, 2006 Браво, браво Само така. Айде и аз да се разпиша с лек ъпдейт в графа Боссссс: Boss DS1 Ultra Mod Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Bo Yan Отговорено Март 16, 2006 Share Отговорено Март 16, 2006 аз пък си купих ей тоя куфар Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Vlado_Abroad Отговорено Март 16, 2006 Share Отговорено Март 16, 2006 Я па се сдобих с това и пада голяма веселба. А за кратко демо тука: Link Владо Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Март 16, 2006 Share Отговорено Март 16, 2006 Я па се сдобих с това и пада голяма веселба. А за кратко демо тука: Link Владо Трикат си ти Владо И аз ползвам Роланд Г-70 и Такамини ГТМ-6 Един ден клавириста ми луд стана, 4удейки се как клавира му засвири сам 4естито !! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
docc Отговорено Март 17, 2006 Share Отговорено Март 17, 2006 Нова придобивка - Amp Fender Concert(Rivera Design) s 2x10" EV. Моля, придържайте се към правилата на форума и пишете на кирилица! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Passkalero Отговорено Март 18, 2006 Share Отговорено Март 18, 2006 (Редактирано) Съвсем скоро ми напомниха, 4е то4но тук е мястото където да споделя и моята радост! Отдавна не съм се появявал, и е малко нахално така,но...(майтапя се ) Преди 2месеца си купих нова китара! Martin JC-16GTE... :inlove: :inlove: Както казах по-горе, ГОЛЯМА радост е! :inlove: :inlove: Пожелавам на всеки такива емоции! Редактирано Март 18, 2006 от Passkalero Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SomeoneElse Отговорено Март 19, 2006 Share Отговорено Март 19, 2006 Ето какво си сътворих Самата китара купих за 200 лв втора ръка, беше с бял капак и три Singlecoil-адаптора. Типична китара стил Страт, с изключение на "острата" форма на грифа горе при ключовете, което пък на мен повече ми харесва от облите "глави" на Стратокастерите. 2 двойни адаптора, не мога да ви кажа марка, отидох в магазина и ми предлагаха едни за по 26 лв единия и други за по 42 лв, аз си взех 2 от по 42, звукът е доста доволен. Средният 15 лв, колкото да го има, аз така и не го ползвам Капакът беше като за Fat Strat (предвиден само един двоен адаптор), та се наложи да разширявам дупката която е към грифа, за да стане за двоен. Занесох я и на лютиер да смени прагчетата - сложих Medium Jumbo, като че ли най ми допада усещането... Абе хубава китара се получи, удобна, с хубав звук и...някакъв хибрид между Fender, Ibanez и Jackson (последното заради копчетата на потенциометрите ) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
stratocaster Отговорено Март 19, 2006 Share Отговорено Март 19, 2006 Ето какво си сътворих Самата китара купих за 200 лв втора ръка, беше с бял капак и три Singlecoil-адаптора. Типична китара стил Страт, с изключение на "острата" форма на грифа горе при ключовете, което пък на мен повече ми харесва от облите "глави" на Стратокастерите. 2 двойни адаптора, не мога да ви кажа марка, отидох в магазина и ми предлагаха едни за по 26 лв единия и други за по 42 лв, аз си взех 2 от по 42, звукът е доста доволен. Средният 15 лв, колкото да го има, аз така и не го ползвам Капакът беше като за Fat Strat (предвиден само един двоен адаптор), та се наложи да разширявам дупката която е към грифа, за да стане за двоен. Занесох я и на лютиер да смени прагчетата - сложих Medium Jumbo, като че ли най ми допада усещането... Абе хубава китара се получи, удобна, с хубав звук и...някакъв хибрид между Fender, Ibanez и Jackson (последното заради копчетата на потенциометрите ) SQUIER STRAT ли беше китарата преди интервенцията? може да пробваш да вземеш един адаптер димарцио ПАФ ПРО да речем ако имаш възможност тогава наистина ще усетиш че няма невъзможни неща по отншшение на 'тунинговането' Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mecho Отговорено Март 25, 2006 Share Отговорено Март 25, 2006 (Редактирано) Акустична китара Washburn F10S... Редактирано Март 25, 2006 от Mecho Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
BlueZone Отговорено Март 25, 2006 Share Отговорено Март 25, 2006 (Редактирано) Аз малко позакъснях с хваленето ама наскоро си купих следните неща: - Процесор DigiTech GNX1 - 12-струнна акустична китара Ibanez с два микрофона, балансиран изход и вграден хроматичен тунер. - кубенце Fender 15G + две стойки - двойна и единична, че ми станаха много китарите...и от магазина ми подариха едни струни D'Adario че им направих оборот. Скоро ще постна снимки. Редактирано Март 25, 2006 от iBobz Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts