KingdomX Отговорено Февруари 12, 2006 Отговорено Февруари 12, 2006 Най-после се сдобих с Seymour Duncan JB и Jazz. Днес нещо не остана време, но утре смятам да ги сложа и да им се покефя за кви кинти си го зел Цитирай
niki123bg Отговорено Февруари 12, 2006 Отговорено Февруари 12, 2006 Най-после се сдобих с Seymour Duncan JB и Jazz. Днес нещо не остана време, но утре смятам да ги сложа и да им се покефя за кви кинти си го зел По 160 кинта е парчето. Имаше и комплект за 288 левчета, но бяха само хъмбъкери, а аз исках JB-то да е трембъкер. Цитирай
TerminalFrost Отговорено Февруари 24, 2006 Отговорено Февруари 24, 2006 Здравейте! Искам да ви представя най-новата си китара, изработена от лютиера Аурелиано (http://aurelliano-guitars.hit.bg). Китарата е хибриден модел между Ibanez Baritone i Ibanez Jem. Рисунките са направени от Ралица Игова (http://ars-nova.hit.bg). Спецификации: tremolo: Single locking Boston FLoyd Rose; bridge pickup: Seymour Duncan Fullshred Trembucker; volume control: Di'Marzio; 26 Jumbo Frets; machine heads: Boston; body: wallnut; headstock: maple; fretboard: mahogany; neck: mapple / mahogany; Да ми е честита! Цитирай
Black Bird Отговорено Февруари 24, 2006 Отговорено Февруари 24, 2006 (Редактирано) НЯМАМ ДУМИ! Да ти е ЧЕСТИТА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! КРАСОТА НЕЗЕМНА :hello: :green: пусни по големи снимки Редактирано Февруари 24, 2006 от Nalbantov Цитирай
DeathZone Отговорено Февруари 24, 2006 Отговорено Февруари 24, 2006 Честито!!!! Звучи много яко ..... не знам само аз ли не мога да отворя снимките , както и сайта на майстора Цитирай
TerminalFrost Отговорено Февруари 24, 2006 Отговорено Февруари 24, 2006 Здравейте! Искам да ви представя най-новата си китара, изработена от лютиера Аурелиано (http://aurelliano-guitars.hit.bg). Китарата е хибриден модел между Ibanez Baritone i Ibanez Jem. Рисунките са направени от Ралица Игова (http://ars-nova.hit.bg). Спецификации: tremolo: Single locking Boston FLoyd Rose; bridge pickup: Seymour Duncan Fullshred Trembucker; volume control: Di'Marzio; 26 Jumbo Frets; machine heads: Boston; body: wallnut; headstock: maple; fretboard: mahogany; neck: mapple / mahogany; Изглежда, че Хит.Бг пак имат проблем. Моля, махнете горния ми постинг. Цитирай
Burton Отговорено Февруари 24, 2006 Отговорено Февруари 24, 2006 (Редактирано) Честито!!!! Звучи много яко ..... не знам само аз ли не мога да отворя снимките , както и сайта на майстора и при мен не става...май hit.bg в момента се е бъгнал А, сега се видя Страшна е, човек! Евала на Аурелиано наистина впечатляваща изработка! Със здраве да си свириш на нея! П.С. Като гледам и ти си пазарувал здраво хардуеър от Капъша Редактирано Февруари 24, 2006 от Burton Цитирай
DeathZone Отговорено Февруари 24, 2006 Отговорено Февруари 24, 2006 Невероятна китара ........ нямам думи ..... много красива .......... много ми се иска да дадеш повече инфо за майстора , изцяло ли е изработка само на един майстор ...... невероятно ... Честито!!! Цитирай
TerminalFrost Отговорено Февруари 24, 2006 Отговорено Февруари 24, 2006 (Редактирано) Невероятна китара ........ нямам думи ..... много красива .......... много ми се иска да дадеш повече инфо за майстора , изцяло ли е изработка само на един майстор ...... невероятно ... Честито!!! Благодаря ти! Ако искаш, когато Хит.бг се оправят, виж сайта му - там ще можеш да се свържеш с него. Иначе - да, сам я изработи за около 5 месеца, частите си ги избрах аз, а също и дизайна е мой. Редактирано Февруари 24, 2006 от TerminalFrost Цитирай
DeathZone Отговорено Февруари 24, 2006 Отговорено Февруари 24, 2006 Благодаря за инфото!!! Непременно ще проуча , нямам думи .... аз от доста време обмислям да си направя китара по поръчка ........ наистина това е невероятна китара ..... Цитирай
Tears In The Rain Отговорено Февруари 24, 2006 Отговорено Февруари 24, 2006 Китарата е страхотна честито и със здраве! :happy: Цитирай
kazimbutt Отговорено Февруари 24, 2006 Отговорено Февруари 24, 2006 TerminalFrost, честито! Китарата е много готина (с тази рисунка е красота). Цитирай
don_pepinio Отговорено Февруари 25, 2006 Отговорено Февруари 25, 2006 Много я красива!!!И аз имам една подобна и знам какво е чувството да свириш на УНИКАЛНА КИТАРА!!!Със здраве да си я ползваш! Цитирай
charles mingus Отговорено Февруари 25, 2006 Отговорено Февруари 25, 2006 еее велика е надявам се ще чуя и как свири скорошка уникат Цитирай
Recommended Posts