Mephistopheles Отговорено Януари 17, 2006 Отговорено Януари 17, 2006 Най - накрая !!! Jackson JS30RR Цитирай
fLiSk Отговорено Януари 17, 2006 Отговорено Януари 17, 2006 Аз мога да благодаря на корпорация N - Audio за кабелчетата за свръзка на ефектите (които бяха използвани за пример в раздел изработка...) и за централното захранване за ефектите ми. Страшна работа толкова лесно не съм правил chain-a си никога. Само дето сега имам проблема, че се чудя какво да правя с толкова много опции за звук Цитирай
Ivo Отговорено Януари 19, 2006 Отговорено Януари 19, 2006 хехе честито! много е яка! а сега да чуем More than words с нея :guitar: Цитирай
motorbreath Отговорено Януари 19, 2006 Отговорено Януари 19, 2006 интересно ама тая песен не съм виждал някой да е знае цялата... от познатите де та по въпроса за хвалбите ето я и мойта красота още не мога да и се нарадвам не е кой знае какво ама ме кефи все пак Цитирай
wessy Отговорено Януари 21, 2006 Отговорено Януари 21, 2006 (Редактирано) 2 бройки DiMarzio PAF7 много яки адаптери много слаб feedback и изключително малко шум и да де ... супер як тон Редактирано Януари 21, 2006 от wessy Цитирай
Hantov Отговорено Януари 21, 2006 Отговорено Януари 21, 2006 аз си взех Ibanez S470DX Дииииии искам и аз такъв Ибанез :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: от Бг ли е? Цитирай
KingdomX Отговорено Януари 22, 2006 Отговорено Януари 22, 2006 аз си взех Ibanez S470DX Дииииии искам и аз такъв Ибанез :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: от Бг ли е? хабер си немам .взех го от един приятел втора ръка.а тои от каде го е взел не ме интересува Цитирай
musicman Отговорено Януари 23, 2006 Автор Отговорено Януари 23, 2006 хехе честито! много е яка! а сега да чуем More than words с нея :guitar: Ето няколко семпъла ;-) More Than Words за всички, които пожелаха Естествено, че не го знам до края... даже до никъде не го знам Dust In The Wind Нещо като ехо Pink Floyd Фънкче Tears In Heaven Ето това е от мен. Надявам се да дам пример освен да се фукаме да сложиме и по някой семпъл за да чуят другите за какво става въпрос Цитирай
rockstar666 Отговорено Януари 26, 2006 Отговорено Януари 26, 2006 Як, саунд! Кубе Brand X - X25R. Цитирай
fluti Отговорено Януари 26, 2006 Отговорено Януари 26, 2006 Behringer V-Tone GDI21 - най-после спрях да въртя копчелъци и да се мъча да докарвам саунд И пак ми дойде ентусиазма за свирене :guitar: Цитирай
Dark Skywalker Отговорено Януари 28, 2006 Отговорено Януари 28, 2006 Squier Showmaster™ HSS NLT с кубе Fender FM-15G. Сега и ако взема да се науча да свиря на нея... :think: Цитирай
Baby Thomas Отговорено Януари 28, 2006 Отговорено Януари 28, 2006 ...Сега и ако взема да се науча да свиря на нея... :think: Наложително ли е? Аз се си мисля, че може просто да се пазаруват разни джаджи и да прашасват. Поне аз съм от тия хора - тук-там подрънкват, а през останалото време само софт смъкват и пробват и пазаруват чаркове... :green: Цитирай
Recommended Posts