misterj Отговорено Април 15, 2014 Отговорено Април 15, 2014 Направо мести темата във фукня :)Аз пък чакам другата класация - на оплюванията :) Цитирай
Parni_Valjak Отговорено Май 6, 2014 Отговорено Май 6, 2014 3111=3111 одобрения=членския ми номер във форума Кеф! 5 Цитирай
yuli1978 Отговорено Юни 15, 2014 Отговорено Юни 15, 2014 Engl Powerball-Диагностика! Такава ни беше уговорката с Тони след първия ни разговор по телефона.Купих го на старо от Финландия без да го пробвам и меко казано звучеше ужасно! Когато Тони ми се обади да отида да го взема и го включихме да го чуем аз не можах да повярвам как всъщност звучи тази апаратура.Нямаше и помен от тънкия,жужащ,отвратителен звук.....благодарение на инж. Манов .Сега мога да подам повече гейн,високи,презънс......при това без да ме подразни нещо в саунда. Днес ми се наложи да отида отново поради друга причина.Говорихме близо два часа за какво ли не и при това Тони ми направи чудесна демонстрация на някаква компютърна програма каква е честотната графика при определено подаване и отнемане на честоти.Това е нещо много полезно,защото е хубаво всъщност когато започнеш да подаваш или отнемаш високи,средни или ниски да знаеш точно какво точно правиш.Ухото не винаги е определящ фактор.Свириш в къщи сам и ти се струва че тона ти е жесток,почваш с бандата и китарата потъва без значение колко ще я усилиш.При мен поне е така а предполагам и при доста от колегите.Е,това не е откритие на топлата вода,но мисля че е полезно да се знае. Страхотен човек,професионалист и изключително интелигентен!Накрая като си тръгвах,дори и не пожела да ми вземе пари за работата която ми свърши и времето което му отнех! Да си жив и здрав Тони,че да може и ние да съществуваме покрай теб! 2 Цитирай
travelcaster2 Отговорено Август 5, 2014 Отговорено Август 5, 2014 За пореден път се удивлявам какъв човек е инж. Тони Манов! Занесох му един ефект, на който липсваха три врътки за потенциометри. Той спомена в моя тема, където търсих помощ от съфорумниците от къде да ги намеря. Каза: "Има, само си избери." След разходки по всички магазини в София не ги намерих. Вероятно в eBay ще има, но за мен е леко главоболие. Вчера след обед бях у тях. Днес в 10ч. си взех ефекта с прекрасни копчета! Отказа ми да си платя. Човек, за когото няма невъзможни неща от микроелектроника, електроакустика, от лампови до дигитални устройства с вникване в тяхната схемотехника и начин на действие направи четири копчета. Отдели от свободното време на единствения си и неповторим живот за четири врътки! На струг. Освен струг има оберфреза, фреза за метал и всички инструменти за обработка на всевъзможни материали. Да не говорим за апаратурите за измерване и анализ на акустични тела и обекти. От срещите си с инж. Манов по повод на мои проекти при които срещам технически трудности забелязах, че той предлага уникални технически решения. Вниква в проблема, възприема го като свой и доразвива проекта. От това се удивлявам! Тони, да си жив и здрав и още много години да помагаш на музикалната гилдия! Оригиналното копче, което влиза в корпуса на ефекта. Преди След 2 Цитирай
TONY Отговорено Август 5, 2014 Отговорено Август 5, 2014 Е, щом чичо Митко е доволен от смяната на копчетата, аз трябва да пиша нещо като похвално слово за Валяка. Но за да не правя списък, ще спомена първото и последното. Първото беше един амп, който никой не успяваше да оправи и ако не беше Тони, щях да го пращам на хер Йошен Коклер, което хич нямаше да ми хареса откъм финикийската страна на въпроса. И така ампа отдавна е спасен и вероятно ще влезе в някой от бъдещите ми записи. Последното е, че направи възможно, пълноцено ползването на друг много любим амп, Голямото прасе, който вече, след като мога да прецъквам 4-те канала с крак, направо ми стана фаворит. 2 Цитирай
Parni_Valjak Отговорено Октомври 1, 2014 Отговорено Октомври 1, 2014 30.09.2014, 23:38, 4000 - хубаво кръгло число! Цитирай
g_vayov Отговорено Октомври 1, 2014 Отговорено Октомври 1, 2014 (Редактирано) Голяма беля Е сега никой няма да посмее да цъкне "Харесва ми". Ще развали кръглото число. Редактирано Октомври 1, 2014 от g_vayov 1 Цитирай
TONY Отговорено Октомври 1, 2014 Отговорено Октомври 1, 2014 Какво по-добро признание за деня на музиката 01.10, който всъщност беше вчера, а за тези, които не можем без нея е всеки ден. Съвпадението не е случайно! 1 Цитирай
Parni_Valjak Отговорено Декември 22, 2014 Отговорено Декември 22, 2014 Още едно поздравление за празниците... Цитирай
Claypool Отговорено Януари 26, 2015 Отговорено Януари 26, 2015 Благодарности на г-н Манов за чудесното атенюаторче, с което вече ще бъда по-поносим за моите девойки вкъщи. (Макар че, като цикля рифовете на Даймбег от I'm Broken, пък и по-тихо, пак ме гледат накриво). Доволен съм от техническото изпълнение, а също и удачния начин атенюаторът да бъде прикрепен към усилвателя. Още веднъж, благодаря! 2 Цитирай
Delyan Отговорено Февруари 11, 2015 Отговорено Февруари 11, 2015 Това, което мога да кажа е, че изписаните страници с положителни мнения не са случайни. Едва ли е необходимо да повтарям изписаните до момента неща за ИНЖ. МАНОВ (не само ИНЖЕНЕР е с главни букви ). За вече два лампови усилвателя се е случвало да ползвам услугите на ИНЖ.МАНОВ и всеки път съм приятно изненадан от отзивчивостта и професионализма. Всичко е било в договореното време и срок с прекрасен краен резултат ... какво повече би могло да се иска!?. Имах допълнителни леки притеснения за единия лампов усилвател, свързах се отново с ИНЖ.МАНОВ и отдели във възможно най-кратък срок време за тест и анализ, отговаряйки на всякакви (в по-голямата си част вероятно малоумни) въпроси от моя страна.ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ, ИНЖ. МАНОВ !!! 1 Цитирай
Recommended Posts