Jump to content
Българският форум за музиканти

Колегата Parni_Valjak


Recommended Posts

Искам да благодаря лично на Тони Манов (по-известен тук като @Parni_Valjak) за професионалната намеса в скоро назряла ситуация. В клуба ни в София имахме технически несъответсвия и проблеми с техниката. Обадих се на човека, дойде на място и проблема беше отстранен внимателно и професионално! И друг път ми се е налагало да опра до въпросния човек - и винаги резултата е бил бърз и професионален.

 

Силно препоръчвам въпросната личност, когато изискванията на клиента са техническите проблеми не просто да бъдат временно заметени под килима :) , а проблема да бъде ПЕРМАНЕНТНО и ПРОФЕСИОНАЛНО отстранен!

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това не е новина и тук няма какво да ме учуди в случая... когато стане въпрос за сложно техническо изпълнение за мен или някой приятел е на зор, по отношение на хай-енд аудио техника( било то музикантска, аудиофилска или друга), всъщност опция номер едно в главата ми е Валяка като се сетя...имам го като постулат. :lol: Има и други разбира се, но в случая играем на сигурно. :secret: Цяло щастие е, че има и сред музикантите във форума експерти по отношение на техническите въпроси и изпълнението им. :coolp:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Така е, и аз първо него препоръчвам.

 

Скоро май ще си го препоръчам на себе си.

 

Да ни е жив и здрав, че много нерви хаби тук да ни просвещава. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди около половин година се свързах с Валяка за съживяването на соц-усилвател в безнадеждно състояние. Получи се нещо много по-оптимизирано откъм поддръжка и с доста по-широки възможности, отколкото предполагах. Специалист, за когото няма невъзможни неща. Искам качество и рентабилност и продължавам да работя с него по допълнителни проекти. Използвам темата да му благодаря :thumbs_up:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Невероятен професионалист и добър приятел, неизчерпаем извор от знания. Винаги е реагирал максимално бързо и компетентно на всички проблеми, които съм имал, със нужното вникване в проблема и съответно елеминирането му, независимо от сложността. От друга страна той е цял един CUSTOM SHOP, то не са атенюатори, микрофонни усилватели, всякакъв род ефекти, студийни решения ... и това са само малка част от нещата.

 

;) Марио B)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Даа,Тони си е Тони - и винаги си е бил такъв - и е хубаво,че от време на време се сещаме да му благодарим и да го оценим. Малко са хората във форума като него.Желая му много здраве :cheers2::)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да повтарям думите на колегите няма смисъл. ще допълня че съм използвал Тони не само за поправка на кубета и лампови глави а и китарни ефекти, както сглабяне по технически изисквания на педалиери, решаване проблеми с загубите по веригите от поредица ефекти, както и решаване проблеми с звука в репетиционната ни. С една дума - Професионалист

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нямам какво да добавя освен това че той е супер отзивчив човек и е готов винаги да помогне с каквото може и да отдели от времето си.

Да си жив и здрав Тони !

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря за добрите думи!

:thx::cheers2::godbless:

(Поради някои скорошни събития около мен се сещам за кой се говори само добро или нищо...)

Надявам се да не става така и сътрудничеството ни да продължи в бъдеще.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Искам да благодаря на Парния Валяк за многото неща на които ме е научил.

С пожелание за много късмет и здраве! :cheers2:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.