Jump to content
Българският форум за музиканти

Колегата Parni_Valjak


Recommended Posts

Искам да благодаря лично на Тони Манов (по-известен тук като @Parni_Valjak) за професионалната намеса в скоро назряла ситуация. В клуба ни в София имахме технически несъответсвия и проблеми с техниката. Обадих се на човека, дойде на място и проблема беше отстранен внимателно и професионално! И друг път ми се е налагало да опра до въпросния човек - и винаги резултата е бил бърз и професионален.

 

Силно препоръчвам въпросната личност, когато изискванията на клиента са техническите проблеми не просто да бъдат временно заметени под килима :) , а проблема да бъде ПЕРМАНЕНТНО и ПРОФЕСИОНАЛНО отстранен!

 

 

  • Like 9
Link to comment
Share on other sites

Това не е новина и тук няма какво да ме учуди в случая... когато стане въпрос за сложно техническо изпълнение за мен или някой приятел е на зор, по отношение на хай-енд аудио техника( било то музикантска, аудиофилска или друга), всъщност опция номер едно в главата ми е Валяка като се сетя...имам го като постулат. :lol: Има и други разбира се, но в случая играем на сигурно. :secret: Цяло щастие е, че има и сред музикантите във форума експерти по отношение на техническите въпроси и изпълнението им. :coolp:

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Така е, и аз първо него препоръчвам.

 

Скоро май ще си го препоръчам на себе си.

 

Да ни е жив и здрав, че много нерви хаби тук да ни просвещава. :)

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Преди около половин година се свързах с Валяка за съживяването на соц-усилвател в безнадеждно състояние. Получи се нещо много по-оптимизирано откъм поддръжка и с доста по-широки възможности, отколкото предполагах. Специалист, за когото няма невъзможни неща. Искам качество и рентабилност и продължавам да работя с него по допълнителни проекти. Използвам темата да му благодаря :thumbs_up:

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Невероятен професионалист и добър приятел, неизчерпаем извор от знания. Винаги е реагирал максимално бързо и компетентно на всички проблеми, които съм имал, със нужното вникване в проблема и съответно елеминирането му, независимо от сложността. От друга страна той е цял един CUSTOM SHOP, то не са атенюатори, микрофонни усилватели, всякакъв род ефекти, студийни решения ... и това са само малка част от нещата.

 

;) Марио B)

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Даа,Тони си е Тони - и винаги си е бил такъв - и е хубаво,че от време на време се сещаме да му благодарим и да го оценим. Малко са хората във форума като него.Желая му много здраве :cheers2::)

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Да повтарям думите на колегите няма смисъл. ще допълня че съм използвал Тони не само за поправка на кубета и лампови глави а и китарни ефекти, както сглабяне по технически изисквания на педалиери, решаване проблеми с загубите по веригите от поредица ефекти, както и решаване проблеми с звука в репетиционната ни. С една дума - Професионалист

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Нямам какво да добавя освен това че той е супер отзивчив човек и е готов винаги да помогне с каквото може и да отдели от времето си.

Да си жив и здрав Тони !

Link to comment
Share on other sites

Благодаря за добрите думи!

:thx::cheers2::godbless:

(Поради някои скорошни събития около мен се сещам за кой се говори само добро или нищо...)

Надявам се да не става така и сътрудничеството ни да продължи в бъдеще.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Искам да благодаря на Парния Валяк за многото неща на които ме е научил.

С пожелание за много късмет и здраве! :cheers2:

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.