Jump to content
Българският форум за музиканти

Panajotov96

newbies
 • Posts

  0
 • Joined

 • Last visited

About Panajotov96

 • Birthday 10/29/1996

Previous Fields

 • Инструмент
  Не свиря

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Panajotov96's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Dedicated Rare
 • Week One Done Rare
 • One Month Later Rare
 • One Year In Rare

Recent Badges

2

Reputation

 1. Къде изчезна качественият звук на музиката - Webcafe.bg Вижте на какво попаднах днес. не знам до колко е вярно но съм сколнен, да вярвам. Аз гледам на 4k но не мога да намеря ефективен начин да слушам във Hi Res
 2. Свалих този фаил. не знам на мен ли така ми се струва но записъ,е много по силен и качеството е много хубаво. не е моя стил но много хубаво се чува.
 3. Разбирам, значи трябва да намеря друг начин да слушам любимата си музика. това няма да е лесно. ще пробвам със някой CD PLAYER или и аз не знам. дори и да купя музика, лаптопа няма възможността да я възпройзведе. Вече и аз не знам, какво е най добре да направя.
 4. Така цапа е върнат. стоя у мен 24 часа. Баше свързан директно със usb вързвах го и със typec резултат същият. звукът беше силен но много некачествен. не съм специалис,но когато слушалките са вкючени директно към лаптопа,звукът е наслада не е силен но ми доставя удоволствие,като е включено,към усилвателят звукът е дразнещ просто дразни и немога да стоя и 2 минути. не знам къде е причината вързах го и към телефона и към друг комп разлика няма. на всякъде едно исъщо. Сега стигнах до извода,че компа си е комп не професионална аудио техника. затова, ще събера пари и ще си купя професионална звукова карта. но тя е много скъпа,та ще видими.но от този цап,съм много разочарован. компа вади по хубав звук от него. АХАХ
 5. може и да успея но,ще е много трудно. май, ще оставя нещата такива каквито са. няма смисъл да се набутвам със пари. а най големият проблем, е че не мога да чуя видя, няма такъв шанс. копуваш и си чупиш главата. толкова видиа,толкова коментари за него,един лош не видях. може и аз да не правя нещата,както трябва но. здраве да е момчета, не съ ми първите пари хвърлени на вятъра.
 6. момчета, дойде цапа и съм напълно разочерован. вместо да подобрява, той развали звукът на слушалките.да по силен е но качеството падна.
 7. Много ви балгодаря,за информацията. Наистина това е материя,която се учи,със години. исках да се информирам,за да знам. горе доло нещо разбрах. Но (няка как да почнеш,да тичаш без да си се научил да ходиш). благодаря ви. Относно цапа, той ще дойде другата седмица станно друк път така достафка не се е бавила. Във нито един магазин, няма наличие нито на слушалки от среден и висок клас нито на цапове. странно няма интерес или , и аз немога да си дам обяснение. днес бях във градът, никъде нищо. което много ме затруднява. добре че сте вие иначе,така на сляпо никога нищо няма да купя. сега чакам със нетърпение да видя, колко, и каква е разликата със цапа.
 8. искам да помоля по компетентните от ваз за малко информация. какво узначава SRS DSP256 PCM-32BIT/384KHZ DSD236 DAC FILTблагодаря предварително
 9. Разбирам те , но предпочетох,да не скачам директно на сляпо.Може би, ако бях намерил място,където да ги чуя,щях да купя директно hd600 но никъде,никой не ми предложи тази опция. Затода реших да купя по евтиният вариант,че да съм по малко във загуба,ако не ми хареса. Но слушам ги вече седмица. По добри слушалки във живота си не съм имал, вчера сложих, на един колега слушалките за 2 минути. направо бяха ужас. И като се има предвит,че слушам от тубата и още без цап. Мисля,че със цапа нещата ще са идея по нагоре. замислих се,да си поръчам кабел, за слушалките, намерих един. но само във Русия и САЩ а аз няма как да го поръчам от никаде. но какво да се прави.
 10. Рзбирам, за сега,ще си остана със слушалките и цапа. После,ще взема hd600, шък за по натам, ще помисля. вече,като ми дойде цапа ако има някакви затруднения,който мисля,че ще има ще пиша благодаря ви за помоща момчета.
 11. Моля, ако обиате споделете,вие по какъв начин слушате музика. мога да почерпя опит от някого за нещо. жалко е,че намирам много други стилове,платени със добро качество. но нашата музика я няма. Жалко много жалко,че никой не инвестира,в развитието на нашата музика.
 12. колегата,май ще излезе най прав,една камара пари за техника и накрая нямаш подходящ източник.
 13. прави ми впечатление,че във спотифай при максимално усилено е по силно от тубата. но пък почва да изкривява . странна работа не знам.
 14. намерих спотифай безплатната версия. ще я прегледам ако ми хареса,ще се абонирам. мисля,че платената ще е по добра,защото тука нарадната музика пак е със кофти качество.
 15. добре, да кажем, че си платя за някоя платформа и двете не са кой знае какво особенно спотифай най скъпото май е 7евро което е нищо. на месец. но дори и там песните да са по качественни със лаптопа не се ли обесмисля всичко или греша.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.