Jump to content
Българският форум за музиканти

Roskata996

newbies
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Roskata996

 • Rank
  Ослушващ се

Recent Profile Visitors

268 profile views
 1. Здравей bir4o нямам съобщения и за това ти пиша тук извадили хитачито от мазето.
 2. В смисъл ти какво си търсил ако си търсил касетофон имаго във нета аз от там си го взех но човека който ми го даде каза че е бил залят с нещо и на дънната платка има окис но аз го изчистих още като го взех
 3. Здравей те пичове и колеги искам да ми кажете как се проверява дали Краийно стъпало е изгоряло без да има следи и същи така как може да се измерва ценеров диод дали е изгорял благодаря предварително за отговорите ви.
 4. В смисъл на схемата на платката ли ако е на нея още като се наспия ще ви пратя клип да видите и чуете че дава късо на платката а платката е от радио касетофон Hitachi модел Trk-W55OE това е модела на радиото.
 5. Благодаря за отговора а да питам дали някое съпротивление е избило без да има следи по него ако е по малко ще си проличи ако е по голямо да кажем 2,2 К ом как може да се каже дали е пробил или не.
 6. Здравей те пичове как мога да разбера дали електролитен кондензатор е изгорял без изледи по него.
 7. Здравеите, пичаги имам един въпрос. Имам едно хитачи модел и марка hitachi trk - w550e и тои е двукасетачен обаче. Едното гнездо с автореверса е прецакано. Днес го отворих и разбрах какво точно му е прецакано. Ще ви дам линк там съм качил клипа.https://dox.abv.bg/download?id=72f984253c# - Линк за сваляне. Ето линка. Вижте за какво става на въпрос. Благодаря предварително.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.