Jump to content
Българският форум за музиканти

Roskata996

newbies
 • Posts

  9
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

646 profile views

Roskata996's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

 • Dedicated Rare
 • Conversation Starter Rare
 • First Post Rare
 • Week One Done Rare
 • One Month Later Rare

Recent Badges

2

Reputation

 1. Здравей те пичове така съм свикнал да казвам надявам че никои не се сърди та търся такъв касетофон написания марка и модел HITACHI trk-w550e за части или на части но да е здрав и да не рувичкан вътре както и говорители ще кача и снимки зада ви кажа какви точно да са ето ви снимки на говорителите търся такива благодаря за отговорите ви предварително.
 2. здравей дали ще може да върнеш личните съобщения до потребителите на форума че искам да пиша на един от тях ще бъда много благодарен ако го направиш.
 3. Здравей bir4o нямам съобщения и за това ти пиша тук извадили хитачито от мазето.
 4. В смисъл ти какво си търсил ако си търсил касетофон имаго във нета аз от там си го взех но човека който ми го даде каза че е бил залят с нещо и на дънната платка има окис но аз го изчистих още като го взех
 5. Здравей те пичове и колеги искам да ми кажете как се проверява дали Краийно стъпало е изгоряло без да има следи и същи така как може да се измерва ценеров диод дали е изгорял благодаря предварително за отговорите ви.
 6. В смисъл на схемата на платката ли ако е на нея още като се наспия ще ви пратя клип да видите и чуете че дава късо на платката а платката е от радио касетофон Hitachi модел Trk-W55OE това е модела на радиото.
 7. Благодаря за отговора а да питам дали някое съпротивление е избило без да има следи по него ако е по малко ще си проличи ако е по голямо да кажем 2,2 К ом как може да се каже дали е пробил или не.
 8. Здравей те пичове как мога да разбера дали електролитен кондензатор е изгорял без изледи по него.
 9. Здравеите, пичаги имам един въпрос. Имам едно хитачи модел и марка hitachi trk - w550e и тои е двукасетачен обаче. Едното гнездо с автореверса е прецакано. Днес го отворих и разбрах какво точно му е прецакано. Ще ви дам линк там съм качил клипа.https://dox.abv.bg/download?id=72f984253c# - Линк за сваляне. Ето линка. Вижте за какво става на въпрос. Благодаря предварително.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.