Jump to content
Българският форум за музиканти

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 10/09/21 in all areas

 1. Тия дето си ги изредил ме съмнява да са си записвали идеите да не забравят нещо,то всичко е в главата и основно блус имповизации.А съвсем в началото са обикаляли из Щатите с един фургон с магнетофон да записват легендите в блуса..,имаше един от големите,дето трудно го накарали да запише,щото предпочитал да си вари уискито☺️.Гледай един филм - "Кадилак рекърдс" за ранните записи.
  2 points
 2. Благодаря! Вземам предвид и критиката, за втория куплет четвърта струна съм съгласен, че би било по-добре да е по заглушена. За груув не знам какво точно имате предвид, но предполагам да мислиш свиренето малко по-назад, за да звучи по-тежкарско! Ако е това смятам, че би могло да стане и по-добре. Очаквах коментар от вас, видях колко голям фен сте на Дио и колко кавъра имате.
  1 point
 3. Поздравления!Технически много добре изпълнено.Много обичано от мен парче.Обаче като човек ,на който това му е любимия албум (слушам го от създаването му,може би затова съм толкова критичен )ще кажа ,че трябва повече groove и palm mute на здравите места ,това е което ми липсваше ,защото тази песен на 90% в това и е чара.
  1 point
 4. Аз всъщност не мога да разбера какъв точно е въпросът? Да се махне шума ли? Ако е така - има около 20 възможности от crossover / intermodulation distortion-и, поради дизайна, през студена спойка и останалите 18 неща между тях. Стандартният съвет винаги е - пробвай с други лампи Ако толкова дразни - трябва да го види специалист.
  1 point
 5. Очакват въпроси за лампови усилватели.
  1 point
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.