Jump to content
Българският форум за музиканти

Топ потребители

  1. killer

    killer

    Members


    • Points

      2

    • Мнения

      464


  2. chris_barnes

    chris_barnes

    Members


    • Points

      2

    • Мнения

      829


  3. Evtim Djerekarov

    Evtim Djerekarov

    VIP listed


    • Points

      2

    • Мнения

      8667


  4. emosms

    emosms

    Members


    • Points

      1

    • Мнения

      1457


Най харесвано

Showing content with the highest reputation on 11/23/20 във всички области

  1. Не бих го нарекъл кавър, за това е в този раздел, който има желание, ще се радвам да чуя и други интерпретации.
    1 point
  2. Имам дуал ректо 100 вата 2009г (не е мулти ват варианта). Тя си стои прибрана на сигурно, просто реших като ще свиря в хардкор банда да съм с хадкор усилвателя [emoji23][emoji23][emoji23] Sent from my iPhone using Tapatalk
    1 point
  3. Кога ще правя китара, кога ще свиря.. Шаблона за вкопаването го правя трети път, и все нещо не ми харесва: Другата седмица ще го изкопам окончателно. Поне издълбах отдолу около блока, да имам повече ход с тремолото: Като врътна накрая един фрет левелинг/ частичен рефрет, мисля ще стане доста прилична китарка, с история и белези :). С алнико синглите, макар и китайци, определено грее като саунд.
    1 point
  4. В следния ред: Sennheiser HD599 - 300лв (имам предшественика им 595, перфектни са) Sennheiser HD559 - 150лв (почти подобни на предишните като звук, за половината пари са перфектни, но съм чувал оплаквания от качеството на материалите) AKG K240 Studio - 100лв (много популярни слушалки, прекрасен звук, за цената си са екстра, макар че изглеждат малко паянтови като качество) Superlux HD-681 Evo - 60лв (тези имат бял вариант, получих ги като подарък преди време от една голяма поръчка, за тая цена е изумително колко са добри ?)
    1 point
  5. Защо Тръмп загуби изборите? - Защото не е лапал на Карбовски.
    1 point
  6. Руска кухня: - Пригответе какво да е, колкото да става за мезе. Белоруска кухня: - Гответе каквото ви се иска, стига да е от картофи. Украинска кухня: - Като блатове за торта вземете две свински пържоли и сланина с кожичка. Грузинска кухня: – Пригответе нещо и го посипете с кориандър и сулугуни. Френска кухня: - Опечете някакси месо, залейте го със сос, над който сте се трепали 3,5 часа. Италианска кухня: - Съберете всички остатъци от хладилника, позагрейте ги и ги изсипете върху паста. Поръсете с пармезан. Китайска кухня: - Вземете какво и да е, наберете трева от двора и залейте с литър соев сос. Японска кухня: - Хванете нещо живо в морето, веднага го нарежете на парчета и го поднесете докато още шава с уасаби. Мексиканска кухня: - Добавете люто. Друго може и да не слагате. Ливанска кухня: - Намажете сусамово масло, залейте с лимонов сок, поднесете в рамките на 20 минути, колкото да не се разбира какво е било в началото. Индийска кухня: - Смесете къри с пипер, пипер и пипер. Добавете към кърито. Гръцка кухня: - Поднесете евтини продукти, нарязани на парчета и гордо повтаряйте "натурален продукт!" Еврейска кухня: - Разделете тенджерите на месни и млечни. Сега гответе каквото щете, важното да е разделно. Да няма престъпление. Казахска, киргизка, туркменска кухня: - Вземете сушено месо, пушено месо, прясно месо. Варете дълго, добавяйки сол на вкус. Узбекска кухня: - Вземете най-тлъстия овен, заколете го. Сложете 10 кг. лук и 100 гр. от месото. Останалото е тесто. Ромска кухня: - Идете всички на пазара, пазарете се дълго, откраднете каквото можете. Гответе това, което сте донесли вкъщи. Немска кухня: - Купете всички намиращи се в магазина кремвирши и наденички. Яжте ги с бира, наричайки ги с немски имена. Кръстете рецептата "всичко върви с бирата" или "ех, да имаше брецели!" Норвежка кухня: - Хапнете херинга. Татарска кухня: - Пригответе нещо от грузинската кухня, икономисвайки подправките. Северокорейска кухня: - Сварете малко ориз, ако намерите.
    1 point
  7. Дойде време да се похваля с новата (стара) мотичка. Burny Les Paul Custom John Sykes, която взех от колегата jim. Китарата претърпя лека реставрация, долу можете да видите снимки преди/след. Пребоядисването е направено от Vandell Guitars. По хардуера са сменени само шайбите на ключовете и няколко болтчета, всичко друго е оригинално - добре почистено. Адаптерите са SD JB & 59. Sent from my iPhone using Tapatalk
    1 point
  8. То не е точно ново-ново, но от известно време събирам и сглобявам, и мисля, че съм готов с ето този педалборд, който освен че се получи супер компактен, успях да му наблъскам всички тип стандартни ефекти на които се кефя, и накрая един IR loader за свирене на слушалки или в ситуация без амп:
    1 point
  9. Още една точка от bucket list-a е изпълнена. Присъедини се поредния самурай, Ibanez Jem7vwh от 1995г. Китарата е позната и идва с златен хардуеър, но аз лично съм повече фен на версията с черен.
    1 point
  10. След дълги години гледане от далеч, най-накрая се сдобих с Axe FX II XL. Специални благодарности на Рафо (Musicman) и Атанас Шишков за ценните съвети и насоки.
    1 point
  11. Здравейте, И аз да се похваля, понеже запълних желаната колекция китарки. 1. Fender American Deluxe Stratocaster 2007 2. Gibson LP Standard 2016 3. Ibanez RG 4570 Prestige Три много различни китари, но мисля че се допълват идеално и не мога да преценя коя ми е любима.
    1 point
  12. Здравейте фенове на шестструнния инструмент. Това е моят първи опит за членство във форум и се надявам да не разочаровам нито един от останалите членове. От дълги години съм страстен почитател на китарата, и не минава и миг в който да не си тананикам някоя мелодия сътворена на този инструмент. Като нов член на клуба реших да споделя моята “скромна” колекция в тази секция на форума. Едва ли има по-добро място да поскромнича:) ! привет на вси! 1) Гибсън лес пол стандарт 2) Гибсън лес пол традиш/стандарт 3) 58 хистрорик Гибсън лес пол от 15 години съм собственик на Гибсън и се надявам да помогна на фенове с информация от моя личен опит с китарите. Блсгодаря за вниманието Боби
    1 point
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.