Jump to content
Българският форум за музиканти

Heartman

Members
 • Content Count

  1,785
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  31

Heartman last won the day on October 27 2018

Heartman had the most liked content!

Community Reputation

947 Excellent

1 Follower

About Heartman

 • Rank
  Първий Пентатончо
 • Birthday 03/31/1982

Previous Fields

 • Инструмент
  Guitar & Flute

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.myspace.com/heartman69
 • Yahoo
  heartman@abv.bg
 • Skype
  heartman69

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  В.Търново
 • Interests
  Classical,Jazz,Soul,Funk,Blues,Rock,Metal

Recent Profile Visitors

1,988 profile views
 1. Разбира се че преди да лепя стиропор, пръсках със Саво.И белина става, ама Савото е по-ефикасно.После трябва да се изнесеш някъде за няколко часа и да проветряваш. Има едно друго нещо против мухъл ако някой се интересува http://www.infraheat.bg/bg/produkti-termoboi/supershield-interior.html Имах много влага и мухъл и минах всички стени с тази боя.Държи стената по-топла и не позволява да се образува конденз по нея, следователно и мухъл. Вече ако идва влага отвън през стената/тавана, няма спасение.
 2. При мене се получи чудесна кабинка, в дрешника.Стаичка два квадрата, облепена (и тавана)със стиропор, заради мухъла.Малко пирамидки, много дрехи и плътна завеса за врата. Добре се получават записи на вокали.То за друго не ми трябва.
 3. Heartman

  Забавна простотия

  Ше си купувам акустични пана, айде де!
 4. Интонацията се прави от бриджа.Щом не става със местене на седлата, значи не е поставен където трябва.Не знам дали може да се оправи без лютиер.Нъта не виждам да има нещо общо.
 5. Мен ме кефи как издълбават серийния номер в лака, чак до дървото.Мега грубиянско Другото е тези потенциометри хич не са като на оригинала.Единия е доста далеч от другите.И като погледнеш и формата на тялото никак не е като на лес пол.Кътауея е много широк.Цялата китара сякаш са я заливали с лак, а ключовете са доста криви.Гибсън от доста години не ги продават с твърд кейс.
 6. Heartman

  Агоп - Звукодорфини

  Готино!Има яки идеи, фънкарско.Има настроение!Поздравления!
 7. Heartman

  Black Sabbath - Headless Cross

  Супер китарка!И яка песен!
 8. Честито за Valveking-a имах такъв с една 12-ка и му бях сложил Celestion V30 и лампи JJ и обаждаше идеално и на clean и на drive. И аз имам два еднакви валвстейта.Един вкъщи и един на работа Joyo-то го смених с оригинала MXR
 9. Heartman

  Забавна простотия

  https://www.facebook.com/107157346013113/posts/2022941967767965/ Изпратено от моят ASUS_Z010D с помощта на Tapatalk
 10. Бъзденето идва от цепнатината понеже като си сложа дланта върху тази дървена част спира.Явно трябва да се залепи.И аз си мислех за Ц200 понеже е за дърво и става прозрачно като изсъхне, но реших да попитам тука, понеже има и лютиери и доста хора с опит.
 11. Heartman

  Кафеджии има ли?

  Благодаря за отговорите!И честит празник и на музиката, понеже е световен ден на музиката също! Изпратено от моят ASUS_Z010D с помощта на Tapatalk
 12. Heartman

  Кафеджии има ли?

  Тука виждам, че темата е станала само за маниаци, но въпреки това искам да питам коя машина е по-добра от тези двете? Delonghi EC155 vs. Philips Saeco Poemia hd8325 Според жената е Saeco-то според мен Delonghi-то Едната ще остане другата ще я махна. https://www.delonghi.com/bg-bg/products/kafe-mashini/-/-kafe-mashini-espreso/ec-155-0132104079?TabSegment=specifications#specifications https://www.philips.bg/c-p/HD8325_79/poemia-manual-espresso-machine/specifications
 13. Случвало ми се е и на мен от жаковете, на FXloop-a на Peavey valveking да прекъсва звука.Може да не са запоени добре и да не дават добър контакт, също и жака на входа.
 14. Имам проблем с бриджа на акустичната ми китара.По-скоро с дървената част.Купих я така и не забелязах цепнатината веднага.Принципно не ми пречи, но когато свиря на дебелите струни, влиза в резонанс и се чува едно бъздене.Питам се дали има лесен начин да се залепи с някакво лепило за дърво?Примерно със спринцовка да се капне в цепнатината?Или трябва да се носи на лютиер?Дайте някакви съвети, моля! Изпратено от моят ASUS_Z010D с помощта на Tapatalk
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.