Jump to content
Българският форум за музиканти

Heartman

Members
 • Content Count

  1,799
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  33

Heartman last won the day on December 8 2019

Heartman had the most liked content!

Community Reputation

957 Excellent

1 Follower

About Heartman

 • Rank
  Първий Пентатончо
 • Birthday 03/31/1982

Previous Fields

 • Инструмент
  Guitar & Flute

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.myspace.com/heartman69
 • Yahoo
  heartman@abv.bg
 • Skype
  heartman69

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  В.Търново
 • Interests
  Classical,Jazz,Soul,Funk,Blues,Rock,Metal

Recent Profile Visitors

2,439 profile views
 1. Това прилича на влагата си казва думата.Няма как метала да ръждяса толкова без добро количество влажност.
 2. Ако случайно не си видял това тремоло.Питай за размерите. http://bazar.muzikant.org/2-точково-тремоло-за-страт-wd-usa-knife-edge-strat,292837.html
 3. За ибанеца не е срещано, но на Нуно модела (уошбърн) е точно там суича.Том Морело също има там, ама той е килсуич.Не е толкова неподходящо.Както на Лес Пол е горе този е долу.По-скоро волюма не е добре там.Като замахваш може да го удариш.В същото време ако искаш да правиш усилване с кутрето докато удряш струните, няма как да го стигнеш.На ПРС-а не знаех че слагат такива ротационни суичове.Това го мразех още от старите орфендери.Няма уцелване. Да не съм офтопик попрепълних автопарка:
 4. Heartman

  Музиканти за група

  За кой град става дума?
 5. Heartman

  Black Sabbath-Computer god

  Супер кефи Шарвела и кавъра!Страхотно!
 6. Това видео е полезно, но по снимка в обява не можеш да пробваш тези неща. Никой не каза какво мисли за този Фендер https://www.olx.bg/ad/fender-stratocaster-CID618-ID7UOt2.html https://apollo-frankfurt.akamaized.net/v1/files/0m4t3rnzlnim-BG/image;s=800x600
 7. "Здравейте, продавам копие на гибсън лес пол слаш сигничър ..." Човека си е написал, че е копие.
 8. Забравил съм да кача линк към обявата https://www.olx.bg/ad/fender-stratocaster-CID618-ID7UOt2.html Изпратено от моят ASUS_X018DC с помощта на Tapatalk
 9. Човека е от форума и едва ли ще тръгне да продава менте. Мен ме озадачи друг Федер американски само за 1000лв Според номера е делукс серия от 2005-та когато разгледах други делукси от 2005-та логото не е прозрачно и няма такъв цвят със златен хардуер. Логото от тази година е направо релефно и имат ролер нът,тремолото е двуточково имат бутон на волюма S1 мисля беше системата. This guitar is from the American Deluxe Series made at the Corona Plant (Fender) in 2005 Production Number: 73896 Fender: Corona Corona factory was opened in 1985, Corona California, with major guitar production starting in 1987. With the addition of a custom shop in 1987 the plant currently employs about 700 workers. Apart from general and Custom Shop Fender instruments and amplifiers, it also encompasses Guild acoustic & electric guitars.
 10. Без да чета всичко подробно съм за Ямаха, каквато и да е.Самото гранд пиано звучи в пъти по-добре от всички други марки.Доколкото знам Ямаха правят и нещата на Корг така че не си струва набутването на пари.Аз също си мислех че на детето му трябва тежка клавиатура/пианистична/, но след като купих евтина Ямаха с мека клавиатура, не съжалявам понеже интереса е никакъв.Само игра,дрънкане и пускане на ритми и записаните мелодии.Така, че първо трябва да сте сигурни, че детето наистина има желание да се учи.Затова е необходима каквато и да е клавиатура.После вече има по-скъпи модели с по-добър звук и по-добра клавиатура.
 11. Аз казвам че ми е вършил работа, а защо има такива рисунки?Вероятно маха мизерията от тях.Сега тези неща без смазка не работят, ама това почиства.То и на потовете слагат графит за по-добър контакт.Не знам.
 12. За пръщяти потенциометри ползвам контактния спрей на Филипс
 13. Темата уж е за портативни сетове, ама пак се превръща в процесор и лампи.Всичко обаче можеше да се ползва, ако местата където се свири има нормални условия.Обаче не навсякъде е така.Без монитори, не става да свириш без кабинет или комбо.Друг е въпроса, че звука в мониторите никак не е същия като от китарен говорител.Може да не се усеща напред от слушателя, но от изпълнителя се усеща.Винаги бих предпочел камиончета пред всякакви процесори (не включвам Fractal и Kemper)и истински кабинет, не симулация.Та за мен това е проблема - условията в които свириш.Вече ако те кефи със процесор, симулации на кабинети и микрофони си свири, стига да ти е комфортно на сцената.
 14. Здравейте!И аз си взех някои нови неща.Ротовайба направо кърти.Вече имам стария сетъп на Зак Уайлд и се кефя вкъщи.Всъщност той сега ползва камиончета на MXR, но и с босовските си звучи като него.Маршалчето обажда много добре за акустична китара и има хубав хорус ефект.Става и за пеене и за електричка.Хармониста ми дойде от един бартер и ще се ползва за специфични песни, но рядко.Вибраклона е доста добро евтино решение да докараш ефекта на Stevie Ray Vaughan от Cold Shot.Там той използва Fender Vibroverb, който е доста скъп и труден за намиране.От няколко години TC Electronic са купени от Behringer и с тази серия започна да си личи.Ниски цени, но и качеството е като на бери.Засега нямам оплаквания от ефекта, освен че е малко "мътен", без високи.
 15. Гледах внимателно и на един кадър след многото бой, който й хвърли се вижда че е останала без един ключ , а другия беше доста изкривен.И да е останала здрава, като няма ключове, върви свири.Освен че е грозна и прилича на лес пол с три сингъла е и безполезна.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.