Jump to content
Българският форум за музиканти

Heartman

Members
  • Мнения

    1808
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Топ дни

    36

Heartman last won the day on Януари 1 2021

Heartman had the most liked content!

Относно Heartman

  • Рожден ден 03/31/1982

Previous Fields

  • Инструмент
    Guitar & Flute

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.myspace.com/heartman69
  • Yahoo
    heartman@abv.bg
  • Skype
    heartman69

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    В.Търново
  • Interests
    Classical,Jazz,Soul,Funk,Blues,Rock,Metal

Последни посетители

3700 профилни разглеждания

Heartman's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Posting Machine Rare
  • Reacting Well Rare
  • Week One Done Rare

Recent Badges

973

Обществена Репутация

  1. Лампи като лампи.Казват че руските са най-добри.Там цените и доставките вече стават сложни.Нищо им няма на ЕН.Аз имам същата глава и е със JJ.Не вярвам да има проблем с тези.
  2. Heartman

    Gibson въпрос

    Моята е лес пол студио с traditional weight relief и не съм усетил да има разлика от solid body.Моята е от 2006 и я сравнявах със студио от 99та. Може би при chambered weight relief да има някаква разлика, понеже гледам, че доста материал го няма. http://www.gibsontraditional.com/body-construction/
  3. При мен имаше шум от захранването на лаптопа, но може да е от кабели и т.н.т.Трябва да е по-конкретен въпроса.
  4. Дядо коледа това ми донесе, понеже съм слушкал.Зарибих се от един клип на Ола Енглунд, пък и във Фактор имаше намаление ?
  5. Като човек, който е започнал свирил доста време с Marshall MG50 мога да кажа че за вкъщи си е добре.Аз му харесвах драйва, но преди да имам валвстейт и лампов Marshall. Всяко нещо според парите си.Пробвах много усилватели и симулации(плъгини).Накрая свиря на един Marshall valvstate 65r вкъщи и на работа.Звучи добре и усилен и намален.Драйва му е хубав, чистия канал също.Лампов амп за вкъщи така и не намерих такъв, който да звучи добре намален.Имам 100 ватов TSL и много рядко го включвам колкото да не забравя как звучи.Имах H&K 18 вата с вграден атенюатор на 5 и 1 ват и пак беше силно, отделно не ми хареса как звучи.Истината за мен, за вкъщи 12 говорител и транзистор, моделинг, някои модели с лампа в преампа.Симулациите на компа дори през хубави слушалки и добри монитори не звучат като китарен амп с говорител.
  6. Фокусрайт за мен са супер.Ползвам с уин 10 и звучи добре на сухо преди всякакви плъгини.Латенцията е ниска.Има много модели с midi usb входове и изходи. Изпратено от моят ASUS_X018DC с помощта на Tapatalk
  7. D'addario 10-46 на всички ел.китари и мензури.Свикнах с тях и за парите са си перфектни.Накъсах се на ърнибол, фендер и други марки затова и не сменям вече Диадариото. На акустичните пак същата марка, но други размери. Не съм ползвал никога Еликсир.Предполагам, че са най-добрите струни, но цената им не ме устройва.
  8. Всичко което съм купил е на сляпо втора ръка.Човек се учи с годините и от снимки и видеа не винаги е това което изглежда, обаче хубавото е че много рядко съм попадал на некоректни продавачи.В малките градове няма къде да се пробва/тества техника, но дори и да има цената на нещо използвано е много по-приемлива особено като се има предвид, че не сме някакви профита, които изкарват много пари от свирене.
  9. Отдавна не съм влизал из форума и не съм се хвалил, сега като гледам от година.Сега с тези карантини остава повече време.Сдобих се с някои ефекти китаркa Ibanez RG470 copper и един MV3 amp.
  10. Ако случайно не си видял това тремоло.Питай за размерите. http://bazar.muzikant.org/2-точково-тремоло-за-страт-wd-usa-knife-edge-strat,292837.html
  11. За ибанеца не е срещано, но на Нуно модела (уошбърн) е точно там суича.Том Морело също има там, ама той е килсуич.Не е толкова неподходящо.Както на Лес Пол е горе този е долу.По-скоро волюма не е добре там.Като замахваш може да го удариш.В същото време ако искаш да правиш усилване с кутрето докато удряш струните, няма как да го стигнеш.На ПРС-а не знаех че слагат такива ротационни суичове.Това го мразех още от старите орфендери.Няма уцелване. Да не съм офтопик попрепълних автопарка:
  12. Heartman

    Black Sabbath-Computer god

    Супер кефи Шарвела и кавъра!Страхотно!
  13. Това видео е полезно, но по снимка в обява не можеш да пробваш тези неща. Никой не каза какво мисли за този Фендер https://www.olx.bg/ad/fender-stratocaster-CID618-ID7UOt2.html https://apollo-frankfurt.akamaized.net/v1/files/0m4t3rnzlnim-BG/image;s=800x600
  14. "Здравейте, продавам копие на гибсън лес пол слаш сигничър ..." Човека си е написал, че е копие.
  15. Забравил съм да кача линк към обявата https://www.olx.bg/ad/fender-stratocaster-CID618-ID7UOt2.html Изпратено от моят ASUS_X018DC с помощта на Tapatalk
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.