Jump to content
Българският форум за музиканти

a_panov

Members
 • Content Count

  493
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

a_panov last won the day on December 22 2016

a_panov had the most liked content!

Community Reputation

102 Excellent

About a_panov

 • Rank
  Редовно навъртащ се
 • Birthday 07/15/1975

Previous Fields

 • Инструмент
  от метла... до лопата

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  San Pawl il-Bahar

Contact Methods

 • Skype
  evitatrade

Recent Profile Visitors

1,223 profile views
 1. a_panov

  Squier Affinity YN735814

  Здравейте Изпадна ми тая китара Squier Affinity със сериен номер YN735814. Въпроса ми е дали си заслужава да я държа или да я шитвам? Чакам нови струни да я сетъпна към тях но и с текущите е много лесна за пипане. С малка глава е, и е сигурно на 20 - 30 години щото е станала кремава, и пикгарда е станал кремав. А като я отворих отвътре е бяла и пикгарда отдолу е бял. С малка глава и сериен номер, а сегашните Афинита нямат сериен номер. И няма "хъм кенселинг". Споделете вашето мнение,
 2. Тука мога да ги дам на златар да ми направи същото от злато или сребро, или другото решение е да си поръчам от Gotoh... Ама от Gotoh ще е комплект 12 или 16 ботлтчета. А за държача ще ми предложат нов комплект.
 3. Това е винтчето на капачката на батерията. Един брой ми трябва.
 4. Първия пост не мога да го редактирам, това е болта и до него има дупка за друг който държи второто ключе. Такъв болт търся.
 5. Здравейте Търся две винтчета. Първото е за пристигане на единия от шестограмите за Floyd Rose тремоло. Отзад на главата има държа на двете ключета, едното е 2.5 мм другото е 3 мм и със специфично болтче се закеркенечват във държава. Второто е за капачето на батерията,, дълго е 3 мм и е с малка глава, май като на плочката на стратокастерите. Имам болтчета на плочката на пружините ама те с два пъти по голяма глава.
 6. Трупа се е вмирисал! Заминало е нещо от платката на DSP-то, постоянно слага в Mute и Stand-By крайните стъпала. Ще се обходи цялата схема около DSP-то да се види дали не е от нещо друго. Има чип за управление на предните бутони, има 2 кварца, има и други глупости, слушалков амп, "USB" порта, интегрални стабилизатори на напрежение. Човека който ми го прави е на навътре в нещата, на ти е с цифрова и аналогова техника. Когато го отвори ми звънна и ми каза: - Ще си направя харакири, ще са самуубеся и изчезна везвъзвратно! - Ширпотреба та дрънка! Каза ми да купя и педала за 50 лева лева. И ако не може да го дигне, ще купя нова DSP платка и го засилвам с 0% печалба на пазара! Вярно, може да ме изкара още 1 година или 5 години, но ми каза че има инжинерни недоразумения и да се оттървавам най-бързо от него. За някой ще е подарак от небето! Line 6 със 2 Celestion високоговорителя за 220 лева. Аз говоря лева ама са евро, 50+50 евро са 100 евро.
 7. Имах Audio-Technica, дойде един приятел DJ в къщи и каза: - Това са моите слушалки и ги отмъкна. Сега имам едни високоомнир около 50 ома Philips EM6050 които не могат да се слушат на звукова карта от компютър или телефон, но процесор Digitech ги клатеше. Подарих Digitech-a, а сега ще подаря и слушалките. Приятел издебна от Ибей много ефтино BeyerDynamic DT-770, и аз заради това ще си подаря мойте слушалки!
 8. Да се........ таковам в главата. Не се стърпях! Но моята улица през една пресечка продаваха за 50 лева LINE 6 SPIDER IV 120 - мъртвец в ковчег. Вече е в къщи и търся схема по която да може да се прозвъни и да се види кое къде ходи и защо. Накратко, търся принципна схема на LINE 6 SPIDER IV 120 за да се ремонтира, щото не работи в момента. PS. Де@ба, тежи тоя мъртвец, направо като умрял в ковчег е, за 150 метра ме изпрошна!
 9. Пристигнал е по местоназначение, да се радва новия му притежател.
 10. a_panov

  Тремоло на страт

  4.8, 5, 5.5, 6 мм размери има -> http://g-gotoh.com/international/product/product-category/arms
 11. a_panov

  Подарявам кубе Фендър 10W

  a_panov@mail.ru Ще дойдеш да си го вземеш от спирката на метрото "Жулио-Кюри"!
 12. Аз имам пари, до парите не е въпрос! Това е че не ми харесва звука на кубетата! Трябва ми нещо за вкъщи което да не дразня съседите! Със Laney 120W идва полиция и ми писаха предупреждение. От лаптопа в line-in на процесора, и от там в колонката. Laney-то съм го мъкнал само веднъж на репетиция и им отрязах главите със звук щото помещението е 2.50 на 3.50 а може и по-малко. Отделно че втори път никога не съм го мъкнал с неговите 40 кила и китара на гръб! Трябва ми нещо за вкъщи, и което евентуално да не ме "прекинва" като го разнасям. Имам кой да ми направи затворен обем колона за говорителя, трябва ми усилвател.
 13. Проца заминава за Сливница! Благодаря!
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.