nasius0123 Отговорено Септември 12, 2008 Отговорено Септември 12, 2008 (Редактирано) Guitar-Digitech Death Metal Dist.-Rockson Choros-Stagg CA.20R AMP (между другото Стагчето не свири силно,но за сметка на това съм доволен от звука и най-вече от Ревербчето) Редактирано Септември 12, 2008 от nasius0123 Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Септември 12, 2008 Отговорено Септември 12, 2008 към Yamaha RGX121s - Behringer AM100 Acoustic Modulator - Digitech Grunge - Digitech CF-7 Chorus Factory - Digitech DigiDelay - Laney LX65R - EV Co-4 - Централно . добавяме и Уах (и махаме берингер продукти от гитарчейна) и става Yamaha RGX121s - Ibanez WD-7 Weeping Demon Wah - Digitech Grunge - Digitech CF-7 Chorus Factory - Digitech DigiDelay - Laney LX65R - EV Co-4 - Централно . Цитирай
Get off Отговорено Септември 12, 2008 Отговорено Септември 12, 2008 Китара>GNX3>Sunn((o)) st15 Китара>Ibanez TS7>Sunn((o)) st15 Kитара>GNX3>EMU 0404 Цитирай
SviStyle Отговорено Септември 12, 2008 Отговорено Септември 12, 2008 Напоследък е само китарка и кабел към комбо Фендер фронтмен 65р.Просто, лесно и непретенциозно. Цитирай
Unchained Отговорено Септември 13, 2008 Отговорено Септември 13, 2008 И аз така правя вече. А и понеже съм начинаещ все още, като включвам дисторжъна по 1 път през 2 седмици се усеща, че напредвам и се кефя. Цитирай
Hillbilly Отговорено Септември 13, 2008 Отговорено Септември 13, 2008 Хм,чейн..,лампов амп с драйв и Селешън говорител.За буст Бос СД1 (овърдрайв) или ДС1 (дисторшън) ,тия последните ги включвам и вързани понякога,защото съседа под нас е с бебе,и трябва да ги щадя от децибелите.Това при тихо свирене, иначе ампчето -волюм-9- драйв 1 ч. Цитирай
Slacoth Отговорено Септември 15, 2008 Отговорено Септември 15, 2008 (Редактирано) Къдрав кабел.От едната страна съм аз а от другата един Marshall VS30R.И китара има Squier 60 Aniversary HH - един път. Имам и процесор Digitech 70 - много яка машинка. Редактирано Септември 15, 2008 от Slacoth Цитирай
faflu Отговорено Септември 15, 2008 Отговорено Септември 15, 2008 Напоследък е само китарка и кабел към комбо Фендер фронтмен 65р.Просто, лесно и непретенциозно. И аз си ползвам (отскоро) едно такова комбо и съм супер доволен- добър драйв, малко не съм усъвършенствал еквалайзера, ама има и за това време. Даже не се замислям за дисторжън или ефект- и така си върши прекрасна работа. Пускаш и Цитирай
sasog Отговорено Септември 15, 2008 Отговорено Септември 15, 2008 Като стана дума за непретенциозности : Китара-Fender Frontman 15G (за вкъщи) и Китара-Line6 Spider II 112 за джангър с бойните другари П.П: чат-пат слагам и един самоделен дистер.Направо цепи мрака, еей! "Млад конструктор" for the win ! Само дето е малко непрактичен с оглед на това, че се помещава в една сапунерка Красотата му е вътрешна. Цитирай
ivo_minchev Отговорено Септември 21, 2008 Отговорено Септември 21, 2008 Китара - Амп - Волум (през сенд-ретърн) Цитирай
kkertev Отговорено Септември 22, 2008 Отговорено Септември 22, 2008 Китара-Line6 podxt live-пулт,пц или каквото намеря.Най доброто решение за мен. Цитирай
HOSHUNKOV Отговорено Септември 23, 2008 Отговорено Септември 23, 2008 Китара (варират) - DOD Sustainer/Compressor - Cry Baby Wah - Beringher EQ - Marshall Drive Master - Zoom Hiper Lead - Boss Chorus Ensamble - Digitech Digital Delay - Amp (пак варират) Искам да си купя Phase 90, Tremolo, Noice Supressor, Digitech Whamy и мисля, че не ми е нужно повече Цитирай
fLiSk Отговорено Септември 23, 2008 Отговорено Септември 23, 2008 (Редактирано) Мхм отдавна не съм опреснявал. Добрия стар Страт, влиза директно в лапмпов преамп Garland, на който в лупа му има един педал борд на Уоруик, на който са наредени: N-Audio Firesound 2 --> Ibanez SD9 --> N-Audio Auto Wah --> Dunlop Cry Baby (най-стандартното, мисля да го подменя с едно 53Q) --> Electro Harmonix Small Stone (чудя се дали да не го сменя със същия но от Nano сериите, че заемат по-малко място пък педал борд-а не стига вече или пък да не му направя Франкeн мод-а, дето е зададен в нет-а) --> Line 6 Echo Park А преамп-а засега отива директно в ин-а на Roland Blues Cube. Следва EV Co4 микрофон --> TC Electronic Konnekt 24D, откъдето си ползвам ревърб и компресор на TC Electronic, а после това отива директно в компа... Това, което наистина ми се ще е да имам и едно тремоло (настъпи кутийка де), със познатия мекичък винтидж звук, повече не ми требе по чейна П.С. Също така в момента се готвя да се зарадвам коледно с нещо лесполо подобно. Мислех си направо за един Gibson, но (макар че тук разни хора ще ме замерят с каквото могат) не мисля, че си струва парите. Затова засега съм се насочил или към някой Hagstrom или ако живот и здраве намеря нейде из европата Michael Kelly Patriot (много трудно се намира дееба, ПРС копията му ги има нвсъде). Редактирано Септември 23, 2008 от fLiSk Цитирай
Heartman Отговорено Ноември 11, 2008 Отговорено Ноември 11, 2008 Ми квото има за сега т'ва Китара Squier/Lag->SuperCrybaby->Zoom 505II->Squier 15" Китара Squier/Lag->SuperCrybaby->dist. DS1->Squier 15" Китара Squier/Lag->SuperCrybaby->Soundcard PC Цитирай
Recommended Posts