Yves Отговорено Април 6, 2012 Отговорено Април 6, 2012 Защо по дяволите ти е Детметъла като се включваш в JCM?! Цитирай
Karavadjo Отговорено Април 6, 2012 Отговорено Април 6, 2012 За да натоваря блендата... Всеки ефект си има различен звук. Цитирай
Hillbilly Отговорено Април 6, 2012 Отговорено Април 6, 2012 ...Сам съм други няма ,справя се с лампови и транзисторни ампове достатъчно добре,ако си настроите ампа/знаете какъв звук ви трябва. 4 Цитирай
Slacoth Отговорено Април 6, 2012 Отговорено Април 6, 2012 (Редактирано) Тази година още не съм имал време да свиря, но чейна все още си го спомням: Да, комбото е за бас. Редактирано Април 6, 2012 от Slacoth Цитирай
vaxo Отговорено Април 15, 2012 Отговорено Април 15, 2012 Нищо особено И който дойде на гости получава канал на миксерчето :Д Цитирай
ultramega Отговорено Април 15, 2012 Отговорено Април 15, 2012 Скромна подредба засега при мен 2 Цитирай
TONY Отговорено Октомври 15, 2012 Отговорено Октомври 15, 2012 Попаднах случайно на тема и видях, че не съм отстъпил много от старата подредба, но има и развитие. Ползвам 4 звука от лампов амп, клийн, крънч , малко и много драйв. В лупа на ампа е позната бос педалиера, този път дилеите са дд6 и Рв3. Има и аналогов дилей на края.Кен Мулти на Ария. Вместо да си купувам карбон копи, този върши екстра работа. Пред ампа има Дънлоп Зак Уауа, Малка жица, която ползвам за бустер ( вкл и малко на високите) и компресор. В случая компресора е ЕХ блек фингър, но тепърва ще пробвам и още два, напр МХР дайна компа. Изобщо може с или без компресор, въпроса " to compress or not to compress" винаги е актуален. Риг 2, за друг случай, значително опростен, но върши работа. 2 канален JTM30, Boss DS1 моднат ( май беше от педалхакер) и Муза програмируем дилей стомп бокс (4 присета). Цитирай
Heartman Отговорено Октомври 15, 2012 Отговорено Октомври 15, 2012 (Редактирано) Китарките са Washburn N2,Tokai Loverock LP,Squier Strat {Това го ползвам рядко. Последната сергия.Хоруса,дилея и флейнджъра са в луупа. Редактирано Октомври 15, 2012 от Heartman Цитирай
7thString Отговорено Октомври 15, 2012 Отговорено Октомври 15, 2012 И моята сергия Както се вижда, с гордост подкрепям родното производство 3 Цитирай
DYLGIQ Отговорено Октомври 15, 2012 Отговорено Октомври 15, 2012 ^Гениалните неща са прости. Аз още чеша краста: 1 Цитирай
DYLGIQ Отговорено Октомври 15, 2012 Отговорено Октомври 15, 2012 (Редактирано) Всъщност вече има промяна - отскоро онова без надписите-самоделен фъз фейс- е в началото, щото се оказа, че си иска първото място. Следва NS-2, вързан с 4 кабела - драйвовете са в лупа. Пре-драйв фленджър, компресор, уа, пичшифтърчето го разкарах-уамито си върши работа. 7 драйва - съвсем различни типове - за каквото потрябват, като Файърсаунд 3 с буферирания си байпас върши страхотна работа в баланса на цялото всичко. EQ, което може да се ползва и за допълнително ниво при сола, ако волюм педала не стига - затова е над него След хоруса нещата стават стерео и могат да се пуснат в две кубета, ако има. Сега се чудя къде да набутам два фейзъра, че да не се изложа, ако затрябват за нещо Редактирано Октомври 15, 2012 от DYLGIQ Цитирай
Baby Thomas Отговорено Октомври 16, 2012 Отговорено Октомври 16, 2012 Добре, де... Вие свирите ли или само се чудите каква глупост да си купите още? Искам да кажа, че изобщо не ми помагате за GAS лечението... Цитирай
Kalmar Отговорено Октомври 17, 2012 Отговорено Октомври 17, 2012 И двете дядо Попе, и двете... Цитирай
Recommended Posts