Pandemonium Отговорено Март 21, 2007 Отговорено Март 21, 2007 Китара--->3 метров кабел--->касетофон--->1,5м кабел--->ПЦ Китара--->6м. кабел--->кубе Китара--->3м кабел--->Зум 505 (кофти, ама се налага понякога)--->кубе Бас--->кабел по избор--->касетофон Бас--->кабел по избор--->Кубе/пулт
Fenix Отговорено Март 21, 2007 Отговорено Март 21, 2007 Аз свиря с китара Peavy --> Beringer Wha-Wha - Малко високите ми са недостатъчни ... --> Beringer PB 100 - Preamp Boost - Доста готино вдига нивото и е готино преди процесор да си настроиш нивото след китарата --> Beringer UM 100 - Ultra Metal - С малко ниво на гейна става като драйв и има параметрик на средите...... --> Beringer UF 100 - Ultra Flenger - Точно с малко корекция да ти излезе блясъка на високите.......има и два отделни режима.... --> Beringer GDI 100 - Guitar DI BOX - Става за живо свирене та и за запис като направо в пулта симолира апаратура.... --> пулта - обикновенно ползваме Yamaha Всичко се захранва с Токо Изправител на 9 волта .... Само дето имам малко бръм и се дразня ,а от скоро имам ефектите........ ХОРА кажете какво да сложа още ....? Кабелите са ми нови всички .... В четвъртак ще посвирим с бандата и мисля да слагам батерия на всеки по отделно да поне да разбера какво бръмчи.... Всичките неща на Берингера шумят. Вземи си нойз гейт. При толкова много камиончета няма начин да няма шум
kolio_k Отговорено Март 22, 2007 Отговорено Март 22, 2007 Това ми е последния риг(само тунера е друг) и най често го включвам в това
Fashion Отговорено Март 22, 2007 Отговорено Март 22, 2007 Ето и моите играчки скоито свиря това : и това:
docc Отговорено Март 22, 2007 Отговорено Март 22, 2007 Ако става въпрос за floor FX - с разни комбинации от тези: http://i.data.bg/07/03/22/290160_orig.jpg http://i.data.bg/07/03/22/290164_orig.jpg
Slash's Snakepit Отговорено Март 22, 2007 Отговорено Март 22, 2007 Имах Behringer Vampir, свирил съм и с други процесори...., абе рано или късно всички отиват на камиончетата. Замислете се защо едно камионче е м/у 180-300лв., а Boss GT8 - 800лв. това е мойта конфигурация, като търся да купя на Boss RV5 и BF3, след което ги слагам в педалиера и спирам Cry Baby -->Overdrive -->Kork 104ds -->Boss Compresor-Limiter -->Morley PDW -->Boss CE3 --> Boss DD3
Janick_Gers Отговорено Март 23, 2007 Отговорено Март 23, 2007 Добре, не ми е ясно едно. Да разбира се, признавам, че с всеки процесор и ефект човек като си поиграе, множе да докара добър звук. Но тия зуумове гледам, че от време на време ги изкарвате направо професионални Вече година и нещо го базикам тоя зуум 606 и..... да ама не. Един мой приятел беше казал: процесор има ли място за батерии, не е процесор. Да зависи от кубето и от китарата, ама те са си напълно прилични. Та що се отнася до процесора, добър е за начинаещи. Е аз не съм кой знае колко напреднал ама се пак. Абе яко си е да се заделят пари да не ядеме неколко дена :Д и да си купиме яка машина
smoka Отговорено Март 23, 2007 Отговорено Март 23, 2007 Пробвах с батериа и нещата станаха различни......махнаха се бръмовете....значи ми трябва достатъчно добър траф....... Кой какъв траф използва за камиончетата .....?
Rising_Force Отговорено Март 23, 2007 Отговорено Март 23, 2007 Кремона или Орфей Стратокастър (зависи от настроението) =-> "Орел" Овърдрайв - Враца ООД =-> "Хорус Казанлък" - произведен от Кремона =-> "Вермона" Кубе - Винтидж модел.
Slash's Snakepit Отговорено Март 23, 2007 Отговорено Март 23, 2007 Пробвах с батериа и нещата станаха различни......махнаха се бръмовете....значи ми трябва достатъчно добър траф.......Кой какъв траф използва за камиончетата .....? Boss Power Supply RPW-7, има изходи за 5 ефекта мах.700мА, ама аз захранвам 9 ефекта с общо около 600мА консумация, метален корпус просто перфектен, другия вариант ти е педалиера с вграден адаптер: http://www.musik-service.de/Rockcase-Pedal...95679417de.aspx
BlueZone Отговорено Март 23, 2007 Отговорено Март 23, 2007 Абе то и аз се кефя на камиончета, ама от една страна треа да си продам душата на дявола за да си купя тия неща дето ми трябват, пък и като ходи човек на репетиции е малко кофти да помъкне един чувал с железарии...
Black Bird Отговорено Март 23, 2007 Отговорено Март 23, 2007 Кремона или Орфей Стратокастър (зависи от настроението) =-> "Орел" Овърдрайв - Враца ООД =-> "Хорус Казанлък" - произведен от Кремона =-> "Вермона" Кубе - Винтидж модел. Снимки?
musicman Отговорено Март 23, 2007 Отговорено Март 23, 2007 Аз предпочитам процесорите защото се избягва така наречения "тап денсинг". Много по-удобно е според мен. А за предимствата на камиончетата пред процесора... много е спорен този въпрос. А съвсем отделен е, че процесор от ГТ серията на BOSS докато се научиш да го използваш минава доста време. В крайна сметка - въпрос на предпочитания.
Recommended Posts