Victoroth Публикувано Септември 12, 2010 Публикувано Септември 12, 2010 Благодарение на огромната ми любов към класиката (най-вече Beethoven) и рока, с радост представям "проекта", над който се трудих почти цяло лято. Използвано оборудване : Ibanez RG450 Elixir 09-42 Line6 POD X3 M-Audio Fast Track Pro Използван DAW : ProTools 8 M-Powered (под ръководство на Mac OS X Snow Leopard) Линк : http://soundcloud.com/victoroth/victoroth-...-sonata-3rd-mvt Приятно слушане ! Цитирай
bluelemon Отговорено Септември 13, 2010 Отговорено Септември 13, 2010 (Редактирано) Доста труд е паднал. Редактирано Септември 13, 2010 от bluelemon Цитирай
CyberGene Отговорено Септември 13, 2010 Отговорено Септември 13, 2010 Браво за интереса и ентусиазма! Не съм фен на рок-интерпретациите на класически произведения, но все пак оценявам труда, който си положил, а и като цяло интересът към класическата музика е похвален! Обаче имаш сериозна грешка на 0:41. Така като гледам си транспонирал от C#m във Fm, затова ще ти кажа нотите в твоята тоналност. Мелодичният мотив, който започваш от 0:38 е следният в оригинал, нота по нота, без трайностите, транспониран във Fm: Eb - G - Eb - C - C - B - B - G - B - D - C А ти го свириш: Eb - G - Eb - C - C - B - B - G - D - Eb - C Тези две грешни ноти са точно на 0:41. Мисля, че имаше и други грешни ноти, но нямам време в момента да го преслушам детайлно. Цитирай
stomanow Отговорено Септември 13, 2010 Отговорено Септември 13, 2010 Ама ти верно бая си си поиграл.Евала ! Цитирай
Heartman Отговорено Септември 13, 2010 Отговорено Септември 13, 2010 Страхотно е и наистина е доста работа! You and Beethoven Rocks! Цитирай
synchu Отговорено Септември 14, 2010 Отговорено Септември 14, 2010 На мен също много ми хареса. Поздравления за положения труд и резултата. !! РАзбира е има какво да се желае откъм звук, вероятно аранжимент - но резултата се е получил много добър. Между другото разучаването, аранжирането и изсвирването на класически произведение, аз специално за себе си го намирам за изключително полезно откъм техника и разучаване на интересни композиционни похвати. Цитирай
Fenix Отговорено Септември 14, 2010 Отговорено Септември 14, 2010 Много яко! Поздрави от града на Бетовен ) Цитирай
Victoroth Отговорено Септември 15, 2010 Автор Отговорено Септември 15, 2010 Мерси за хубавите думи ! Скоро очаквайте още кавъри, както и такива от класическата епоха така и от Steve Vai @CyberGene , прав си, но аз и да искам няма как да го изсвиря в C#, би било лудост. Повечето неща са мой интепретации по слух, гледал съм нотите колкото да се ориентирам. Поздрави Цитирай
fusion Отговорено Септември 18, 2010 Отговорено Септември 18, 2010 Браво, бе В последно време нещо много скоростно ми се издигаш в очите Цитирай
Recommended Posts