Jump to content
Българският форум за музиканти

stomanow

Members
  • Мнения

    160
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Топ дни

    1

Всичко публикувано от stomanow

  1. Простотия в никакъв случай не е,но е забавно.Има и субтитри това е също много добро
  2. http://www.gol.bg/drugi/2013-10-24/hui-izrigna-s-dva-svetovni-rekorda.158240
  3. Гот е.Иначе имаше джем на тая подложка във форума преди година-две,помня щото и аз се бях пускал тогава . П.П. е ся видях,че е кавър,а не в джем .
  4. stomanow

    Лидийски джем

    Пробвай с някой онлайн конвертор от видео в мп3,примерно с тоя http://www.youtube-mp3.org/
  5. stomanow

    Passages jam

    Екстра е .А акордите знаеш ли ги?
  6. Браво .Весели празници на всички!
  7. stomanow

    Suhr Guitars

    Екстра е.Честито! П.П.Свиренето ти вечер к`во ли трябва да е..
  8. Ама на Yo The Real e е с фа диез,E79 би трябвало да е.
  9. Абе тея импулси..де да знам,на мен нещо не ми допадат много-много.Оня ден за пръв път пробвах и аз така да записвам,от сенда на лупа и с импулси,малко смачкано някак си ми звучи ,за бичкия не е лошо всъщност,китарата сама по себе си е добре,но в микс ми потъва малко.За крънч пък направо ме разочароваха ,през балансирания изход за запис,който имам ,китарата по ми харесва и на звук и на пипане,може пък и аз да не правя нещо както трябва,кой знае... Я запиши през кабинета да чуем
  10. ^ Не,бях с Румен(Джимито),познаваш го мисля.
  11. Не съм сигурен,че Вай продава автографи ,аз м-у другото имах автограф от него,когато идва за пръв път в България го мярнахме в НДК да разглежда кожените якета(турски май ) и си взехме.Вай беше с една две горили,но не ни отказа.Скоро след това го запилях някъде,но не го приех много тежко .Ако не разчиташ на случайноста,ще трябва да се завъртиш,когато дава някаква пресконференция и интервюта за медиите.
  12. stomanow

    iron maiden-the trooper

    Благодаря ти.Сега като си го слушам вече само кусурите му чувам(а те не са хич малко) ама то винаги така става де.
  13. stomanow

    iron maiden-the trooper

    Навремето бая ги слушах Мейдън,а виж,едно парче не им бях извадил(то май тогава и не бях почнал да свиря всъщност).Тея дни един приятел ме светна,че в тубата има разделени бас,барабани и вокали на много песни и реших да се върна в детството .Не е повод за някаква гордост,ама ми е първа рожба в домашните записи и ми е интересно какво може да се направи за да звукне по-добре.Всичките китари са записвани от комбото във звуковата карта директно,без да ги барам изобщо.Е..солата ги понапудрих малко със каквото хванах от протулса . http://soundcloud.com/stomanow/maiden-the-trooper
  14. Тоя и аз го намерих .Не че е наистина кой знае колко,но нямам сметка с която да мога да пазарувам в нета..
  15. Победителя е барач .Не мога да си намеря трака да се пробвам и аз в нас,ако някой бъде така добър да даде линк ще съм много благодарен .
  16. Всъщност беше в Пловдив,появи се,посвири..
  17. Вместо да прашасват на харда ми,поствам едни парчета записвани преди няколко(може би 6-7) години,съвсем непретенциозно.Бандата просъществува за кратко,събрахме се приятели да пробваме да посвирим нещо по-твърдо.Никой от нас не беше свирил,а и слушал кой знае колко такива неща,та си беше чиста проба експеримент.Между другото няколко месеца след това слушах някъде новия(тогава) албум на Fear Factory и един от рифовете напомняше поразително на един от нашите ама нейсе..отказахме се да ги съдим .Ето ги и траковете
  18. Ха,тая тема е точно за мен,аз имам такава дилема от известно време и за съжаление видеото не ми помага особено да я разреша ..Може би като свириш лично на двете китари ще е по-осезаема разликата,така на слушане има минимална,стандарта ми звучи някак си ..по-богато,не знам точно,ама то нормално ,бях взел за ден-два в нас две студия и звучаха доста различно едно от друго,а уж еднакви.
  19. Огромната грешка,която правят голяма част от китаристите(включвам и себе си в това число,та го казвам от опит) е,че пренебрегват ритъма и се хвърлят направо на сола.Крайния резултат обикновено е,че не можеш да свириш нито ритъм ,нито лийд.Бих те посъветвал да обърнеш по-голямо внимание на ритъм и акомпанимент,след това ще ти е по лесно със солата.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.