kolio_k Отговорено Юли 30, 2010 Отговорено Юли 30, 2010 Ами хайде, като сте мераклии, изберете си някой и да го питаме Цитирай
Свилен Бас Отговорено Юли 30, 2010 Отговорено Юли 30, 2010 Да започнем с този, който предлага и после, по ред - всички, писали в темата Цитирай
Басурендер Отговорено Юли 30, 2010 Автор Отговорено Юли 30, 2010 (Редактирано) OK Става. Сега някой трябва да направи нова тема" На горещият стол Басурендер " и вътре да зададе първия (първата серия)въпроси Редактирано Юли 30, 2010 от Басурендер Цитирай
musicman Отговорено Юли 30, 2010 Отговорено Юли 30, 2010 Аз си го предсатавям като анкета в "Самопредставяне", прво да се съберат 10 човека, които искат да питат някой друг нещо. Щото двама да се питат е тъпо. След това се изчаква отговор от предизвикания и едва тогава в "Самопредставяне" се започва с въпросите. 10-те човека си задават въпросите и после предизвиканият отговаря на всички. После ако е необходимо се задават нова серия въпроси и така. Цитирай
Fallenblood Отговорено Юли 30, 2010 Отговорено Юли 30, 2010 (Редактирано) рафо, а защо не цъкнете едно разделче в "самопредставяне" (: ако не баш сега, то в бъдеще, ако начинанието оцелее следродилния си период, определено би било добре дошло - да се акумулират там темите, а не с времето да се диспергират сред доброволните самопредставяния (: Редактирано Юли 30, 2010 от Fallenblood Цитирай
Viara Ivanova Отговорено Юли 31, 2010 Отговорено Юли 31, 2010 Предполагам става дума за производно на "дисперсия", което значи "разпръскване" (по статистика съм го срещала, сигурна съм, че се ползва и от други науки). Цитирай
valitchy Отговорено Август 1, 2010 Отговорено Август 1, 2010 В химията означава "смилане". Дали не би било редно теми като "Горещ стол", "Самопредставяне" и т.н., където информацията е доста лична да са достъпни за филтриран кръг посетители? Все пак в интернет не е много позитивно всеки социопат да може да те намери.. Цитирай
Лими Отговорено Септември 2, 2010 Отговорено Септември 2, 2010 (Редактирано) Що ли, имам усещането, че всеки един от миналите до тук през този стол много бързо се отегчава и май никога повече не би седнал пак! Редактирано Септември 2, 2010 от Лими Цитирай
IgniteAll Отговорено Септември 2, 2010 Отговорено Септември 2, 2010 Ами в тези теми само въпрос за брой косми под мишниците и предпочитания към вкуса на видове кола маски не съм видял. Има време да започнат да отказват хората. Цитирай
Свилен Бас Отговорено Септември 3, 2010 Отговорено Септември 3, 2010 (Редактирано) ахаха - що бе, аз бих минал пак (и без това не си довърших историите в едно, последно разказче Но определено е време да се въведе някакъв ред. Имам предложения Примерно, "Столът" да се раздели на четири части - примерно, първа: въпроси за началото и история на питания - как е започнал, как е продължил и т.н. Втора част - въпроси по оборудване, инструмент, отношение... Трета част - виждания за музиката, отношение, настояще, бъдещи творчески планове, теоретични въпроси, практични въпроси идр. под. Четвърта част - всичко останало (косми под мишниците). Трябва да има и срок - ако приемем, че първите две части са по два дни, а последната - един, това прави седмица. След седмица темата се заключва и остава заключена, докато някой не покани същия тип отново. ...понеже доста хаос се създава и май се излиза от музикантския замисъл? Редактирано Септември 3, 2010 от ...taka li e? - a taka. Цитирай
IgniteAll Отговорено Септември 3, 2010 Отговорено Септември 3, 2010 В това има резон, определено. Я си кажете мнението относно това предложение на Свилен. Аз съм твърдо ЗА. Цитирай
Recommended Posts