snowflake Отговорено Юли 7, 2008 Отговорено Юли 7, 2008 да да..от диска който дойде с m-audio-то Цитирай
MEDELLIN Отговорено Август 12, 2008 Отговорено Август 12, 2008 (Редактирано) И аз имам подобен проблем.Исталирах Про Тулса от диска на картата ми М-Аудио но когато тръгва програмата в самото начало опитва да зареди плугините и спира и показва съобщения " Could not complete your request because access violation occurred" .... И зацепва в това положение (в зареждане на плъгините си).Пробвах да изместя плъгините и от папката и пак да пусна Про Тулса но тогава пък казва че не намира хардуера ... Жалко,защото ми беше любопитно да поразуча малко тая програма.Пробвах и с 7.4 версията - същия проблем.На XP съм, имам сървис пак 2 ... Незнам що така. Редактирано Август 12, 2008 от MEDELLIN Цитирай
VSTi Отговорено Август 13, 2008 Отговорено Август 13, 2008 (Редактирано) Това е просто несъвместимост между софта и хардуера, т.е. версията (релийза след точката...напр. 7.4 cs...) на протулс не разпознава картата. За успокоение проверете сайта на м-аудио, като обърнете внимание за съвместимостта. в диска е версия 7.3, а не всички карти от 2004 г. поддържаха протулс мпауред. И аз чакам за драйвери..... за компютрите на учебния център. Очаквайте скоро и протулс учебен център в София... Редактирано Август 13, 2008 от VSTi Цитирай
niki123bg Отговорено Август 13, 2008 Отговорено Август 13, 2008 Audiophile 192 си бачкаше при мен с ProTools M-Powered. Вероятно съм го пробвал с 7.3, но до колкото си спомням бях инсталирал и 7.4. Отиди на сайта на m-audio и си дръпни последните драйвери за аудиофила. При мен с драйверите от оригиналния диск ProTools-а не бачкаше. Цитирай
MEDELLIN Отговорено Август 14, 2008 Отговорено Август 14, 2008 Мерси много готини за помоща. Ще опитам със 7.3 и ше сваля драиверите за картата от саита. Цитирай
MEDELLIN Отговорено Август 15, 2008 Отговорено Август 15, 2008 Да уведомя тези с подобен проблем че при мен се оправи като ъпдеитнах с новите драиври от м-аудио саита и сложих про тулс 7.3 версията.Веесия 7.4 при мен не бачка и с новите драиъри. Макар че прграмата ми е странна.Не мога да я накарам да ми намери външните инсталирани плъгини и да ги зареди при своите,както си прави Кюбеиса примерно автоматично още при първото стартиране... Цитирай
fernandes Отговорено Август 15, 2008 Отговорено Август 15, 2008 Няма и да ти ги намери, ако са VST. За тях ти трябва VST to RTAS adapter. Цитирай
Enev Отговорено Октомври 2, 2008 Отговорено Октомври 2, 2008 Опитвам да експортна Cubase project в Protools ,ОМF файла който се получи, е прочетен от Сонар но не и от Протулс. Започва импортването,после разчитане и писане на имидж на аудио парчетата. но тях не ги изважда на траковете - иначе са в пула.даите съвет. Cubase 3.2 .144 Protools m-powered 7.4.3 OMF 2.0 Цитирай
alexnous Отговорено Октомври 4, 2008 Отговорено Октомври 4, 2008 Опитвам да експортна Cubase project в Protools ,ОМF файла който се получи, е прочетен от Сонар но не и от Протулс. Започва импортването,после разчитане и писане на имидж на аудио парчетата. но тях не ги изважда на траковете - иначе са в пула.даите съвет. Cubase 3.2 .144 Protools m-powered 7.4.3 OMF 2.0 ..OMF 1 :-) Цитирай
Enev Отговорено Октомври 4, 2008 Отговорено Октомври 4, 2008 OMF 1.0 го е използвал дядо ми на времето. Мисля че въобще не подлежи на коментар. Става въпрос за 2.0 . Пак ви казвам, аудиото влиза в пула, не и по траковете. а OMFа е добре експортнат и се отваря от Сонар. Цитирай
Telerig Отговорено Октомври 8, 2008 Отговорено Октомври 8, 2008 Black Corsair бачка с про тулс платформа и може евентуално да даде съвет ...само че едва ли чете други теми освен "Задължителните Метъл Албуми" тъй че май само на ЛС трябва някой да го пита. Цитирай
salt Отговорено Ноември 4, 2008 Отговорено Ноември 4, 2008 (Редактирано) Като го стартирам пише :"Unable to locate M -Audio hardware.Make sure your hardware is connetced and tuned on".Какъв може да е проблема ?С М-audio DELTA 1010 LT съм.Да учточня че с друг софтуер не ми е давало такава грешка и си раобти . Редактирано Ноември 4, 2008 от salt Цитирай
VSTi Отговорено Ноември 11, 2008 Отговорено Ноември 11, 2008 виж дали в тази версия на софтуера се поддържа картата, най вероятно трябва да направиш ъпдейт. Пробвай с 7.4 cs3 ... (имах същия проблем, но с друг интерфейс) Цитирай
Baby Thomas Отговорено Ноември 11, 2008 Отговорено Ноември 11, 2008 Нещо такова е - несъвместимост между софта и платката. Имах Аудиофил 2496, на която не тръгна Pro Tools M-Powered, после като взех ФайърУайър версията успях да го подкарам. Друга тема е, че го изтраях едвам 10 минути... Цитирай
niki123bg Отговорено Ноември 11, 2008 Отговорено Ноември 11, 2008 При мен проблема беше, че драйверите които идваха с картата (тогава бях с Audiophile 192) бяха старички и ProTools-a не виждаше картата. Свали си последните драйвери от сайта на М-Аудио, инсталирай ги и пробвай пак. Освен това предполагам пробваш с ProTools M-Powered, защото това е единствената версия, която би тръгнала с М-Аудио карта. Цитирай
Recommended Posts