Jump to content
Българският форум за музиканти

snowflake

Members
  • Мнения

    8
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    синтезатор, пиано

Profile Information

  • Gender
    Male

snowflake's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. snowflake

    FL Studio

    Виждам, че процесора ти е на макс - дай си параметрите на компютъра. Ако е слеб няма да може да обработваш, за рама говоря де. Аз имам Хиперсоник и нямам проблеми с него. Рама ми е 1.5Гб, процесора ми е 2.2Гхц аз точно за това си купих нов комп..сега съм с - 2.20 GHz, 2.00GB RAM (ще ъпгрейдвам още) и не виждам какъв може да му е проблема...
  2. snowflake

    FL Studio

    опитах - и това не стана!
  3. snowflake

    FL Studio

    за Steinberg "Hypersonic" 2 става на въпрос..,значи като го стартирах 1вия път (беше stand-alone) се зарадвах мН и го разцъках (неможах да му се нарадвам ) ..та след това го отворих чрез Fruity-то и дори само 1 нота да наредя в "piano roll"-a FL все 1 крашва или нз..просто няма звук! Защо така? възможно ли е да има нещо общо с това, че са някакви "пиратски" свалени от нет-а и да не могат да бачкат като хората? Ако някой може да помогне ще съм мн благодарен! Искам да имам какво да използвам докато си закупя оригинални!
  4. snowflake

    Pro Tools

    да да..от диска който дойде с m-audio-то
  5. snowflake

    Pro Tools

    хмм мерси! ..ако някой се пак има идеи за про туулса да сподели
  6. snowflake

    Pro Tools

    ..Инсталирах..всичко точно но когато опитах да стартирам програмата ми изписа "No M-Audio device detected!" или нещо такова.. защо така? със саунд-карта M-Audio Audiophile 192 съм - всички драйвъри са инсталнати.. ...а имам и още един проблем..надявам се не е проблем да питам отново в тази тема? та когато отворя например Cool Edit-а и цъкна "rec" не записва нищо , но когато активирам другата саунд-карта "Realtek HD" (не съм сигурно точно каква) и цъкна да записва - например каквото слушам в уинампа и сичко е точно..записва без проблеми.. това на какво се дъжи? :)
  7. инструменталчето е много приятно..особено от 1:07 е супер! Браво!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.