VSTi Отговорено Ноември 19, 2010 Отговорено Ноември 19, 2010 Поздрави, аз моя го чакам, и най вероятно ще го правя на уиндоуса. ТОва, което е най важното според мен е компенсатора за латенцията - имаш ли вече отзиви? Цитирай
yamahadrums Отговорено Ноември 19, 2010 Отговорено Ноември 19, 2010 Още не съм имал време да тествам ADC-то. Очаквам да гълта много ресурси. Иначе ми разпозна Tascam-a без никакви проблеми и си перкам с него. Хубавото е, че има възможност за Aggregate Device и могат да се навържат няколко интерфейса. Засега не е гръмнал нито веднъж и се държи стабилно, дори и на големи сесии с много плъгини и тракове. Цитирай
Nic Toms Отговорено Ноември 23, 2010 Отговорено Ноември 23, 2010 Айде да е ни е честита народната 9-ка Цитирай
NickDesyn Отговорено Декември 12, 2010 Отговорено Декември 12, 2010 Здравейте знам, че за много от вас това е проблем който отдавна сте решили ако ви се е случвало това което на мен де от скоро си цъкам на Лоджик-а но имам следният проблем правя квото правя и като дам да запише това което съм направил ми го записва от микрофона на компютъра а не от това което излиза от звуковата карта... ще съм ви много благодарен ако ми помогнете за тоя проблем от сумати време търся откаде е това и неможах да се управя. Иначе съм с MacBook pro 13" а не с някакъв хакинтош това имам впредвид благодаря предварително Цитирай
Viara Ivanova Отговорено Декември 12, 2010 Отговорено Декември 12, 2010 Провери си Preferences (global и на Logic) : Кликни на Apple иконката-->System Preferences-->Sound-->Избираш саундкартата си Logic-->същия принцип. Успех. Цитирай
NickDesyn Отговорено Декември 12, 2010 Отговорено Декември 12, 2010 еми имам Audio 8 dj на native instruments с нея мога да си избера през лоджика само самата карта а не кои АУТ искам да ползвам а когато ползвам и нищо не се чува така или иначе а когато ползвам вградената ми звукова карта винаги записва от микрофона направо съм се отчаял прая квото прая на лоджик-а и дотам само аз си го слушам без да мога да го запиша понеже записва от микрофона Цитирай
Viara Ivanova Отговорено Декември 12, 2010 Отговорено Декември 12, 2010 (Редактирано) Logic-->Preferences-->Audio-->Core Audio: в Input device/Output device избираш сауднкартата. Или аз не разбирам какво ми обясняваш? Редактирано Декември 12, 2010 от Viara Ivanova Цитирай
martist Отговорено Декември 12, 2010 Отговорено Декември 12, 2010 Вяра, как очакваш да разбереш въпрос зададен от такъв неграмотен човек? Ник...потресен съм от безхаберното и пренебрежителното ти отношение към езика, на който пишеш и говориш!!!!! :D Точките са отживелица, а за запетаите да не говорим!!! Научи се да пишеш, но може би е късно!!! Заслужава ли си да ти помогна в случая? Ако спазиш написаното от Вяра, ще може да записваш от Audio 8dj. Напъни си малко мозъка и мисли. Опция 2: От менюто за Input на аудио трака избери какъв инпут да използва... Напъни си мозъка и мисли! Цитирай
chamie Отговорено Май 17, 2011 Отговорено Май 17, 2011 Какъв по-точно хардуер трябва да се закупи, за да може да се бачка с Pro Tools? Имам клавир M audio Oxygen, с който пробвах да подкарам PT M Powered 8, но номера не мина за съжаление... А програмата доколкото съм разпитвал е най-добрата за мастеринг на PC. Цитирай
abstract iv Отговорено Май 17, 2011 Отговорено Май 17, 2011 Мастеринга не зависи толкова от това с каква програма се прави колкото от това с какъв хардуер (аудио интерфейс, озвучителни тела и прочие!) и в каква среда е направен (акустично третирана за целта, за някаква друга цел или изобщо без цел или изобщо нетретирана и прочие!) и от това кой го прави (човек с опит и добър слух или не) Тия митове и легенди относно Pro Tools че бил най-доброто за туй и за унуй пътуват из нет и реалното пространства от десетилетия и с повод и без, както и че мастеринг в наши дни вече всеки сам може да си направи в къщи на пц-то с една програмка само и с натискане на един или два бутона! За ерата на мастериране в която изобщо не се е ползвало компютър все по-малко хора са чували или пък за разликите в мастеринга на различни носители (Vinyl, Redbook-CD, audio-DVD, SurroundSound)... Относно въпроса ти - за да работиш с Pro Tools M-Powered 8 трябва ти аудио интерфейс на M-Audio! За другите версии (LE и HD) ти трябват интерфейси на Digidesign каквито не знам дали все още се предлагат официално (и къде!) тъй като Digidesign са вече част от AVID (както впрочем е и M-Audio!) поради което и Pro Tools 9 е вече не Digidesign Pro Tools а AVID Pro Tools, а и версия 9 е вече съвсем свободна за употреба с всякакъв хардуер!!!!! За работа със стари версии на M-Powered можеш да намериш инфо за интерфейси тука: http://www.m-audio.com/index.php?do=products.family&ID=recording Цитирай
chamie Отговорено Май 18, 2011 Отговорено Май 18, 2011 трябва ти аудио интерфейс т.е. външна звукова карта? Цитирай
abstract iv Отговорено Май 18, 2011 Отговорено Май 18, 2011 (Редактирано) Каквато и да е, може и вътрешна като Audiophile или DeltaLT! Трябва да е просто на M-Audio само! На линка който постнах има секции и за вътрешни и за външни интерфейси! Редактирано Май 18, 2011 от abstract iv Цитирай
VSTi Отговорено Септември 26, 2011 Отговорено Септември 26, 2011 малко да опресня темата... НОвата версия Протулс 9 си работи перфектно и с RME 9652, естествено като се сложи и iLock... Заслужава си инвестицията, просто вече можете да работите с любимата си звукова карта. Цитирай
synchu Отговорено Септември 26, 2011 Отговорено Септември 26, 2011 Автоматичната компенсация на латенция при външни устройства с RMEто работи ли? Цитирай
VSTi Отговорено Септември 28, 2011 Отговорено Септември 28, 2011 Да, системата е сега с RME-то, тествал съм и с M-audio profire 2626....има две стойности - шорт и лонг - до 1024 и до 2048 мисля. А най гот е ,че контролера Control 24 работи, въпреки че официално са го извадили от съпорта. СЪщото се отнася и за DIGI 002 сериите.Новите ъпдейти на Протулс махат драйверите за старите Digidesign хардуери. Абе като цяло новите собственици от Авид май са решили да погребат Digidesign. Цитирай
Recommended Posts