ditronix Отговорено Май 2, 2010 Отговорено Май 2, 2010 (Редактирано) rockozaurus,подкрепям всяка буква от това,което си написал!Помня думите на един мой даскал от преди 40 и кусур години:Не може да се направи нещо,което да изглежда зле и да работи добре!Смело мога да добавя и това,дето си го писал ти-не може зле изглеждащ човек да направи нещо свястно!И изобщо нямам пред вид физически недъзи или нещо от сорта,за да не започват безсмислени дискусии....Ампът е страхотен!Просто съм убеден,че ще звучи по начинът,по който изглежда!Няма как да е иначе! А,пак да питам,някой да е правил SOLDANO? Редактирано Май 2, 2010 от ditronix Цитирай
liquid_death Отговорено Май 2, 2010 Автор Отговорено Май 2, 2010 @ditronix, @lyubohar, @L.K., @Nikifena, @Metatron, @Evtim Djerekarov, @EAmechaniX Много ви благодаря за добрите думи Радвам се на подкрепата ви!Тя е много важна иначе: @ditronix - Може и да ми завиждаш за времето, но приятелката ми мисли в съвсем друго ядче... @Metatron - Все пак работя като медицински представител(поне за сега). @lyubohar - Да, името му подсказва , че е 5Вата.Идеята да си направя този амп бе да е лек, лесно преносим и да се използва главно за бедуум амп.Предназначението му не е за репетиции или лайвове.По-късно се оказа, че 5 вата са си достатъчно силни, дори за репетиция с барабанист, естесвено не на метъл стил музика, но вързан към хубави говорители с хубаво СПЛ.Следващия амп е общ проект, 50В, но повече за сега няма да издавм Цитирай
liquid_death Отговорено Май 2, 2010 Автор Отговорено Май 2, 2010 Оооо моля за извинение @rockozaurus, за това че съм пропуснал да го спомена в листата с благодарност! Искрено благодаря за коментара Цитирай
DYLGIQ Отговорено Май 2, 2010 Отговорено Май 2, 2010 Изби рибата с дизайн, човече! Зло 5, жестоко за име, а и цялата серия има интересно название! Дай да му чуем и гласеца - сигурен съм, че не е като на запалена пръдня Цитирай
trolla Отговорено Май 2, 2010 Отговорено Май 2, 2010 :) БРАВО !!! - Няма какво друго да кажа ..... а да - чакам семпли Цитирай
DREAMMIND Отговорено Май 2, 2010 Отговорено Май 2, 2010 Супер про изработка, много готин дизайн и компактен а това с ректафайъра и човечето със запаления фарт кърти мивки. Цитирай
liquid_death Отговорено Май 2, 2010 Автор Отговорено Май 2, 2010 (Редактирано) Още веднъж благодаря за добрите думи! Ето няколко семпъла на да го наречем 3-те канала. Моля извинете ме за некадърното свирене.Записано е през кабинет 2по12 с еминенс V30.Микрофон кобалт 4, кабел, пул, пц.Нямат абсолютно никава обработка! Моля само не ме замеряйте с домати http://www.4shared.com/audio/xOKJ47o6/lead.html http://www.4shared.com/audio/Z2Z_R_12/crunch.html http://www.4shared.com/audio/SN1lh849/clean.html По време на записите се усилва гейн-а и си играя между различните позиции на ключето на китарата ми. Редактирано Май 2, 2010 от liquid_death Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Май 2, 2010 Отговорено Май 2, 2010 (Редактирано) Моля само не ме замеряйте с домати Че те доматити вече са скъпи уе, как ш'ти замеряме . Бравос за ампчето! Редактирано Май 2, 2010 от Evtim Djerekarov Цитирай
dandilov Отговорено Май 2, 2010 Отговорено Май 2, 2010 Поздравления и от мен! Супер е! Кефи отвсякъде! Цитирай
MARK B Отговорено Май 5, 2010 Отговорено Май 5, 2010 Браво на Марин!!!Звука ми хареса много-дизайна също! Цитирай
blr Отговорено Май 7, 2010 Отговорено Май 7, 2010 Страхотен дизаин и звук-браво! Нещо такова за нас басистите...? Цитирай
Hillbilly Отговорено Май 7, 2010 Отговорено Май 7, 2010 Въпреки,че ме оплю преди време,че със закъснение ти звъннах,че няма да взимам адаптера,бих казал,че ампчето е супер 4 "че" в едно изречение Цитирай
liquid_death Отговорено Май 8, 2010 Автор Отговорено Май 8, 2010 ^За което много съжалявам сега(тогава бях още беден студент и тези неща ме разклащаха... ех времена) Публично : Извинявай Цитирай
Lekov Отговорено Май 8, 2010 Отговорено Май 8, 2010 Личи си че табиатлийски е направено, не се различава по нищо от професионален. Единствената ми забележка е може би че щом е с българско име, да е на кирилица : Зло, а не Zlo. Но те разбирам защото готините шрифтове не са кирилизирани. И все пак това си е въпрос на вкус, Страхотна работа ! Цитирай
Recommended Posts