Jump to content
Българският форум за музиканти

TubeFan

новаци
  • Мнения

    27
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    китара

TubeFan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

5

Обществена Репутация

  1. Интересно би било да чуем мнението на участниците в темата 7 години по-късно: дали вече дигиталните технологии задминаха аналоговите по качество на саунда?
  2. ^Колко модела ZLO има, би ли качил снимки на всичките?
  3. Когато човек работи качествено и иновативно, признанието неизбежно идва . Честито!
  4. ^Би било супер интересно да качиш снимки на тия стари тупалки, както ги наричаш, аз имам един Орфей на около 20 години, лично съм го купувал, в момента съм го разглобил за някои козметични процедури. Понеже често се говори, че грифовете на Орфейките измятали гадно, моят е перфектен, явно всичко си зависи от отношението към кирата - като си я пазиш и експлоатираш разумно, китарката си се запазва чудесно, разбира се, има си части, които се износват и периодично се подменят като прагове, потенциометри и прочее.
  5. Този модел на Босс често има странно поведение, има много такива случаи с неговите странности, описани и коментирани по форумите, според мен e най-ненадеждният от серията GT, но дано си решил проблемите му с това почистване
  6. Дими, новият ти албум само онлайн ли може да се поръча, има ли го и в някой музикален магазин в София?
  7. Какво стана с този ефект, колега, успя ли да го пробваш на живо, че и аз съм заинтригуван.
  8. ^ Всяка китара с история си има своите ценители - например всеки български рокаджия на възраст над 40 има особен сантимент към старите бг-китарки, колкото и да са некачествени и недодялани...
  9. Орфейките са легендарни китари, така че си заслужава да хвърлиш колкото е нужно средства за възстановяването й - дори да не свириш след това на нея, може да я продадеш за доста солидна сума на някой ценител или колекционер.
  10. Планираш ли официален клип на това страхотно парче, според мен задължително трябва да се върти по музикалните канали!
  11. Аз бих предложил едно искорико-географско обяснение на факта, че все още нямаме световноизвестна група или изпълнител - почти половин век България, като част от соц-блока, беше изолирана от световната поп и рок музика и на нас все още се гледа с неуважение, високомерие, студенина, съмнение и прочее, тоест западняците изобщо не им минава през ум, че имаме потенциал и възможности да правим качествена поп и рок музика, въпреки че у нас със сигурност е имало, има и ще има талантливи певци, инструменталисти, композитори и музиканти изобщо. Просто е нуждо повече време, за да почнат да гледат на нас с уважение и постепенно и българските музиканти ще пробият на световната сцена. Лично аз съм убеден, че след около 50 години ситуацията ще е доста по-оптимистична, тоест до края на 21 век съм сигурен, че ще има български звезди на световната сцена.
  12. На мен ми се струва, че този тип шоута се поизчерпаха и имат все по-малка аудитория, така че е под въпрос дали организаторите ще си избият разходите, чудно ми е кой изобщо в тази криза ще се набутва със скъпи смс-и...
  13. Доколкото разбирам от семплите, този ZLO 5 e предназначен за по-винтидж саунд, или дава и друго звучене в зависимост от настройките?
  14. Доста креативна и полезна тема, а кубето определено се заформя като професионално, доста впечатляващо, като се има предвид, че това е първият проект на Рокер_Вн!
  15. TubeFan

    N-Audio Firesound V3

    Брей, тая джаджа наистина кърти - имам версии 1 и 2 на ОгненЗвук, но версия 3 дава доста по-различен саунд, определено ще стане култова сред бг-китаристите, а защо не и в по-интернационален мащаб
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.