Jump to content
Българският форум за музиканти

trolla

Members
  • Мнения

    293
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно trolla

  • Рожден ден 10/22/1991

Previous Fields

  • Инструмент
    IRONBIRD

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Пловдив

trolla's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

51

Обществена Репутация

  1. trolla

    Slipknot - Sulfur

    Чуци сте!
  2. 2016 година ще свирим в До стандарт от субсубконтра октава ... или евентуално за брутализми дроп Си под тази октава. Да ни слушат животинки Аз па кво си мислих, че имаш шестаци с по-дълга скала от 24-25"
  3. То ако не ползваш по-долните струни за къф чеп ти е аджеба осем струнна. Ако се предназначени за такива неща, каквито думаш щяха да са с по две - три струни ... или като онова ... джент стик То и в джента може да се солира всъщност. А и на мен ми се струва по-логично да е обратното - като ползваш ниските струни да е по-удобно китарата да ти е високо.
  4. trolla

    Ефект за PC

    P.M. имаш ... да кажеш какво точно искаш в записа
  5. trolla

    Ефект за PC

    В ebay има за под 15 лева с доставка. Без марка са и със сигурност по-зле от варианта на Behringer, но за свирене е по-добре от градената ми звукова карта. Най-малкото ... ако не друго ... ще можеш да си свириш през линка и едновременно с това да си слушаш бекинг трак от youtube или друг плеър примерно. Това с вградената карта и asio4all няма как да стане. Шумничко е ... и на моята бройка чистия сигнал "прегаря" ... тоест влиза в червеното и криви. Аз 99% свиря на хай гейн и не ми пречи, защото не се усеща. Като теглим чертата съм доволен. На мой приятел му се падна по-читава бройка май. Мога да запиша нещичко ако на някой му е интересно как е звука с джаджата.
  6. Ей, и ако правите тест да е "на сляпо" По-интересно ще е
  7. Не знам, ама май ще да има разлика като опън на различните марки струни при еднакви размери комплекти. Различни материали, обработка ... знам ли Може да е трудно доловима от свирещия, но смятам, че ще я има. И да не е така пак не си струва задълбаването толкова за в тия калкулатори според мен.
  8. По-добре го продай и си купи такъв, с който спокойно ще си заглеждаш фенки
  9. Еми трябва ти схема, която да ти праща кратък единичен импулс при натискането на бутон и дори при задържането му. Мисля, че може да се реализира чрез реле за време. При избора на схема обърни внимание, че ти трябва кратко време за сработване. Правиш си отвор в корпуса на процесора, а там закрепяш подходящ конектор. От там с кабели до фуутсуич с два бутона и схемичката с реленцата. Аз така си го представям
  10. Имал съм RP90, който е със същите такива бутони. При задържане над около половин секунда започва да сменя пресети бързо до като не освободиш бутона. Не разбирам защо искаш да промениш това ... удобно е ако искаш да прескочиш 20-тина пресета примерно ... да не говорим за повече. Какъв ти е проблема да правиш кратко натискате за да сменяш само по един пресет? Това, което ти го наричаш проблем всъщност е софтуерно решение. Може да се промени с някакъв бутон, който не може да задържа. Тоест такъв, който при натискате се освобождава моментално дори и да продължаваш да го натискаш. Предполагам има с такъв механизъм, но не съм виждал. И да има надали ще може да се гради.
  11. Тва по-скоро е до софтуер според мен.
  12. Браво! Харесва ми как е станало
  13. Тва UM2 мисля, че е копие на M-audio fast track mk2 ... думат за около 60 долара. Може и да е читаво ... зависи от критериите де. Моите лично не са много високи
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.