Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено

Разкошно ти е парчето. :) Малко в стил Ред Хот и е много готино.Само барабаните ми се щеше да са по живи,че с тея програми....ама пак е добре.Не знам само дали е замислено като инструментал,ама като заслушах повечко няма и място за вокали.Само не е довършено или не си го качил цялото нарочно.Много е интересна идейката с балканските мотиви,но не съм сигурен дали стои добре като цяло на парчето,нека и други колеги да кажат.Кефи и аз се кефя,че не те мързи да си записваш идеите за да се превърнат в музика,че да може да ги чуем,щото мене ме мързи, ама се надъхвам като го слушам това парче.

Отговорено

Много добре си го направил, на мен много ми хареса. Най вече че си го изсвирил грууви ( а за мен това е най важното в свиренето на каквото и да било). Това не е никак лесна музика за свирене, но ти си се справил много гот. Поздравления. :bravo::girl_cray2:

Отговорено (Редактирано)

Ааааааа, не можел да свири?? И ми скромничи там по джемовете! Изтепал си рибата! :greenball: "Туй парче много ма къдри!" - както казват по вашите ширини.

Препоръки - да се изсвири на живо. :D Не знам дали от скромност, но китарата е назад.

Редактирано от yotzzo
Отговорено

Много е добро.

Трябва само да го изпее някой.

А и фолк момента е свеж.

РХЧП стил - нали не греша?

Отговорено
:music336: И на мен ми харесва и като композиция и като изпълнение/хъс и като саунд. Ето как Джими Х. и Джон Фр. са почетени находчиво! :thumbdown:
Отговорено

Много модерно и приятно звучи,поздравления. :thumbdown: Снощи сънувах,че трябва да си настроя китарата в "open G" за норматив,но не успях и цял ден съм кисел.Твоята песничка ми оправи настроението!

Отговорено

Благодаря ви за слушането, приятели :thumbs_up:

Радвам се че ви е харесало парчето , защото тук ми е единственото поле за изява... дори групата с която свирех се поразпадна (временно надявам се) :rocker:

Иначе се чувствам много поласкан от комплиментите, но на запис е едно на живо е друго , но работя по въпроса да подобря свиренето си като цяло.

yotzzo , по джемовете се иска импровизация а и напоследък се вдигна много нивото(което е супер :yahoo: ) и не се вписвам много добре.

Ако има и забележки не ме щадете, не съм язвителен... :curse:

Отговорено

Ами не, на мен наистина много ми хареса. Разбира се развитие винаги има много място, но според мен си хванал много правилна посока и всеки следващ път, в който ти слушам нещата, според мен става все по добре.

п.п. ОК, една малка техническа, внимавай на бендовете, понякога леко не ги доизкусуряваш, макар , че съм сигурен че е по скоро случайно отколкото тенденция.

Отговорено

Прекрасно ,много хубаво парче и супер изсвирено,Много хубав саунд също ;) Ако не се лъжа свиреше с Тонлаб?

Забележки немам, само има един момент на на 2:33 дето почва и ме размаза от кефец и лично мен би ме изкефило да се повтори няколко пъти още след това , щото ми се струва че там се получава пика в парчето. Аве евала ,Funk on!

Отговорено
Ако не се лъжа свиреше с Тонлаб?

Vox Tonlab имах за кратко време . Не е лош, но за домашни записи Guitar Rig 3 ми върши по добра работа.

Не съм си играл много по звука, ползвам готови присети с малки изменения на вкус.

Искам да подчертая обаче че със същите настройки с други китари , които съм записвал , звука не беше такъв.

Може би се дължи на адаптерите - (Кинман) с които е настоящата ми китара.

В началото даже ме дразнеше прекалената пробивност на звука, но в последствие се оказа че е голямо предимство , особено ако се свири в група.