synchu Отговорено Ноември 24, 2007 Отговорено Ноември 24, 2007 Aми има EZPlayer, който е самостоятелен софтуер, където се зарежда ВСТ-то и семплите и може и самостоятелно да свири. EZPlayer-a е за свободен даунлоад за регистрираните потребители. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Ноември 26, 2007 Отговорено Ноември 26, 2007 появява ми се този прозорец... Това е, защото си дръпнал друг софтец, както вече ти казаха. Ето ТУК съм описал версиите на DFH, ти си намерил най-куцата, която е съм семлер на NI. Цитирай
Steves Отговорено Януари 18, 2008 Отговорено Януари 18, 2008 (Редактирано) Здравейте на всички, търсих из форума и нещо не се оправих, може би е от мен. Вчера си инсталирах Cubase, но искам да ползвам EZDrummеr,но го няма. Въпросът ми е следния. Какво трябва да изтегля и да инсталирам за да мога да ползвам EZDrummer в Cubase. Може въпросът ми е да е тъп, но се извинявам за това просто не искам да омазван всичко и затова реших да попитам първо. а друг въпрос който е добър е откъде в бг мога да го дръпна. Редактирано Януари 18, 2008 от Steves Цитирай
Stelian Tomov Отговорено Януари 18, 2008 Отговорено Януари 18, 2008 Значи като за начало имаш ли други VST програми, освен EZZ DRUMER ще ти трябва и още за другите инструмени, но тия барабани си ги теглиш от торент сайтовете теглиш Toontrack Ezdrummer има и още програми за барабани, защо си се спрял на Toontrack! Може и Адиктив дръмс, ама ако искаш да е за МИДИ, трябва да променяш keymap-а мисля, че имаше някъде едитор от ADD to GM. По-добри са 200% само да си ги настроиш да думкат както трябва. Дано да съм ти помогнал! Цитирай
Steves Отговорено Януари 18, 2008 Отговорено Януари 18, 2008 ами спрях се на EZdrummer, защото гледах доста филми за тях, а и четох доста добри мнения за тях във форума и от там реших, че за добри като за начало. А иначе нямам други VST. Като цяло ми е малко нова тази област. А някой да го има смъкнато, защото го тегля от mininova.org, но е страаааашно бавно. Благодря. Цитирай
Stelian Tomov Отговорено Януари 18, 2008 Отговорено Януари 18, 2008 (Редактирано) Ако искаш питай и за някой друг инструмент, ще са опитам да ти помогна да ти кажа, а за торентите бавно е и аз сига тегля Chris Hein guitars 18 GB са, ама май били много факани, като ги вида сигорно ще ги разкарам. Редактирано Януари 21, 2008 от IgniteAll Нарушение на правилото за цитат на предишен коментар. Цитирай
synchu Отговорено Януари 19, 2008 Отговорено Януари 19, 2008 .... По-добри са 200% само да си ги настроиш да думкат както трябва.Дано да съм ти помогнал! Това е твое мнение и е хубаво да го подчертаваш, защото аз например не съм съгласен. И второ политиката на форума забранява обсъждането на начини и линкове за теглене на пиратски софтуер - така че го правете на лични съобщения. Цитирай
Stelian Tomov Отговорено Януари 20, 2008 Отговорено Януари 20, 2008 (Редактирано) Защо не си съгласен! Редактирано Януари 21, 2008 от IgniteAll Нарушение на правилото за цитат на предишен коментар. Цитирай
synchu Отговорено Януари 21, 2008 Отговорено Януари 21, 2008 Ха ха ха Детската градина 2-ра група. На въпроса с въпрос. Защото на мен например ми звучи по-добре EZDrummer-a и защото семплите са донякъде обработени вече и много лесно влизат в микс. И тъй като предполагам, че едва ли колегата разполага с техниката на M. Wagener, a и вероятно не е Steven Slate в миксирането на барабани - та последното едва ли ще е най-забавното нещо, с което да си губи времето. И защото когато казваш "200% по-добри" е хубаво или да пишеш "според мен" или да го подкрепиш с нещо, а не да влиза като авторитарно, последно и категорично мнение. Цитирай
Stelian Tomov Отговорено Януари 21, 2008 Отговорено Януари 21, 2008 (Редактирано) ОК, между другото човека пита и за другите инструменти да му предложим някой софт. Редактирано Януари 21, 2008 от IgniteAll Нарушение на правилото за цитат на предишен коментар. Цитирай
synchu Отговорено Януари 21, 2008 Отговорено Януари 21, 2008 Къде пита, защото освен това че няма други VST-та, аз питане за конкретен инструмент или по принцип за VST инструменти не виждам? Цитирай
Steves Отговорено Януари 21, 2008 Отговорено Януари 21, 2008 (Редактирано) Питах на ЛС затова го няма написано, защото реших да не би е да е офтопик за темата, все пак пак питах за EZDrummer. Но явно след като се разбра искам да ви помоля да ми кажете за някакви други инструменти: бас китар, брас секция, ел.китара, пиано освен тези разбира се няма да откажа и за друго интрументи . Редактирано Януари 21, 2008 от Steves Цитирай
Baby Thomas Отговорено Януари 24, 2008 Отговорено Януари 24, 2008 За бас едно от най-читавите е Spectrasonics Trilogy. За пиано - Steinberg The Grand 2. За китара не се хаби да търсиш. EZdrummer-a e достатъчно читав (а и е по-лек от АДръмс), джиткай с него. Успех! Цитирай
Black Bird Отговорено Февруари 8, 2008 Отговорено Февруари 8, 2008 http://www.toontrack.com/videos/Namm_2008_...mo_640x480.html Цитирай
niki123bg Отговорено Февруари 8, 2008 Отговорено Февруари 8, 2008 Аз отдавна си точа зъбите за това животно. Мерси за линка Малко ми се виждат излишни усилията, които са хвърлили за миксера и ефектите, но щом са си нямали друга работа Цитирай
Recommended Posts