Baby Thomas Отговорено Август 18, 2006 Share Отговорено Август 18, 2006 НЕ! Това е по моята си "карта". Принципно мисля да си направя ТОЧНО цялата GM спецификация, но не знам кога ще е... П.П Вчера тествах EZdrummer, който е GM и да си призная хич не е лош! За просвирване на дръмс е перфектен! Слагаш, пускаш, свири. Кратко и просто! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
LOE Отговорено Август 19, 2006 Share Отговорено Август 19, 2006 дфх има прекалено много инструменти за да го направиш по гм миди мапа Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Август 20, 2006 Share Отговорено Август 20, 2006 Абсолютно си прав, но можеш да подбереш такива по GM. Същото важи и за перкусионната му част - сглобява двете и имаш всичко! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
adXok Отговорено Август 22, 2006 Share Отговорено Август 22, 2006 Здравейте, имам DKfH 2 като архив. Е, разархивирам го, но вътре се мъдрят само кий-генератора, който желае и system ID-то на компа ми. Вторият файл в архива е някаква библиотека .mghf или нещо от сорта, което си е 2 GB и кусур! Е, system ID-то го взех от registry tool .exe-то на Absynth 3... ама няма никакаво setup.exe или въобще нещо което да подкара инсталацията! Не помня кога и откъде го дръпнах тоя DKfH 2 архив, но искам да го пробвам! Някакви идеи!? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
fluti Отговорено Август 22, 2006 Share Отговорено Август 22, 2006 (Редактирано) Не знам с двойката как е, но при единицата няма нищо за инсталиране. Трябва да се ползва някакъв VSTi семплер (от рода на Battery или HALion) в хост (аз ползвам Nuendo). Вече от семплера избираш банките с ДКФХ (трябва да са си в специални директории за всеки семплер) и после се указва пътя до самите семпли... Сега, може във версия 2 да са направили нещо друго... :think: Редактирано Август 22, 2006 от fluti Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Август 22, 2006 Share Отговорено Август 22, 2006 Ъъъ... К'ва е тази версия? Моята е на 9 ДВД-та и си има .msi инсталер и всичко! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
fluti Отговорено Август 22, 2006 Share Отговорено Август 22, 2006 Ами не знам, смъкнах я от един торент на 1 CD е, явно е орязана версия, ама аз така или иначе нямам място по диска (пък и процесор и памет) за повече и ми върши работа Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Август 22, 2006 Share Отговорено Август 22, 2006 Чакай малко, на едно СД е DFH EZdrummer. Което няма нищо общо почти с DFH Superior Drummer (9 ДВД-та)! Аз имам и двете, но като се каже ДФХ 2 разбирам второто. Я да уточнним кой коя точно версия има... П.П. EZdrummer също си има инсталер, де... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
fluti Отговорено Август 23, 2006 Share Отговорено Август 23, 2006 (Редактирано) Аз нали казах, че не е двойка, а единица Пише само Drumkit From Hell .. Ей това е всъщност сега го намерих... Drumkit From Hell- Multi format се казва ПП Истинските програмисти не ползват инсталери, те сами си записват всичко където трябва Редактирано Август 23, 2006 от fluti Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Август 23, 2006 Share Отговорено Август 23, 2006 Еее, т'ва е друго. Като гледам колко малко инструменти има нищо чудно, че е само 1-2ГВ. Аз съм зареждал подобни семпли в Steinberg HALion 3 и работи! Друг вариант е за семплер да се ползва NI Battery, както и пише на тоя линк точно: Battery, HALion, DR-008, LM-4, Gigasampler, EXS24, *Reason NN-XT and *NI Kontakt ----- *Only included in the add-on pack Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Steppenwolf Отговорено Август 23, 2006 Share Отговорено Август 23, 2006 ползваш HALion Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
LOE Отговорено Август 25, 2006 Share Отговорено Август 25, 2006 ДФХ2 е на 1 двд и си върви заедно с компакт на НИ - може да свалиш ъпдейт които представлява самия семплсе и да го инсталираш. После му посочваш пък към семплите и готов. Може да ползваш и направо контакт, че и контакт 2 който има доста нови възможности. Baby Thomas явно има съпириър версията която си има собвствен семплер и май не може да работи без него за разлика от чистия дфх Халион е крайно куц, лично мое мнение... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
synchu Отговорено Август 25, 2006 Share Отговорено Август 25, 2006 ^ Toва е ДФХ 2. ДФХ 1 е само семпли и няма семплер. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
rainroom Отговорено Ноември 7, 2006 Share Отговорено Ноември 7, 2006 Имам такова питане. Понеже искам подкарам Drumkit From Hell през Cubase отворих и прочетох какво пише в manuala на DkFH-то. Там е описано стъпка по стъпка как се load-ва но в семплер LM4. При мен има LM7, аз реших че е същото , но не става. Много ще съм благодарен ако се намери някой, който да опише как действа с DkFH. Такива хора вярвам има. Предварително благодаря. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
synchu Отговорено Ноември 7, 2006 Share Отговорено Ноември 7, 2006 Предполагам имаш предвид първата (оригиналната) версия на DFH, т.е. само семплите без VSTi инструмент. A с какви семплери разполагаш? Само LM7 ли? Аз мога да потвърдя, че работи с Battery 1 & 2, Kontakt & HALion. Зa LM7 не знам как би трябвало да стане за съжаление. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts